Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

ΦΥΛΛΟΡΡΟΕΙ ΤΟ ΛΑΟΣ


ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Το ένα μετά το άλλο τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΛΑΟΣ εγκαταλείπουν τον Καρατζαφέρη.
Και όμως οι στημένες δημοσκοπήσεις της διαπλοκής όπως και τα ΜΜΕ των εργολάβων, καταβάλουν απεγνωσμένες προσπάθειες να τον κρατήσουν δήθεν ζωντανό, παίζοντας το τελευταίο παιχνίδι της Αμερικάνικης πολιτικής και των εγχώριων νταβατζήδων.
Αυτή τη φορά ο π.Πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΛΑΟΣ και μέλος του περιφερειακού συμβουλίου Γιώργος Καρτσώλης, στην επιστολή παραίτησής του στον Καρατζαφέρη, μεταξύ άλλων τον καταγγέλει γιά σοβαρότατες πολιτικές και οικονομικές εκκρεμότητες.
Στην επιστολή παραίτησής του ο π.Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΛΑΟΣ καταγγέλει τον Γ.Καρατζαφέρη:
ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΟΛΑΦΟΣ
1. Η αλλοπρόσαλλη πολιτική που έχει το κόμμα και «αναγκαζόμαστε» όλοι να δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα. Συγκάτοικοι,«θυρωροί της πολυκατοικίας», μπουμπούκοι, ροντούληδες αστράτευτοι, μακεδονομάχοι του σαλονιού, «υπόγειοι συνομιλητές» για σχεδόν μονοπρόσωπο ψηφοδέλτιο με υποψήφιο πασοκατζη στο Ηράκλειο στις βουλευτικές, υποσχέσεις στην «μισή Ελλάδα» για το ευρωψηφοδέλτιο, η χλιαρή, αν όχι προσχηματική «στήριξη» των Κρητικών Αγροτών στον Πειραιά με αποτέλεσμα να μας λοιδορούν και να μας απαξιώνουν με κάθε τρόπο στην Κρήτη πλέον κ.α (ο κατάλογος είναι ατελείωτος).
2. Η απόλυτη και συνολική «απαξίωση» των θεσμικών οργάνων, Κ.Ε-Ε.Γ με την ανύπαρκτη παρουσία- συνεδρία και παρέμβαση στην χάραξη και διαμόρφωση της πολιτικής του κόμματος. Έχεις αλλάξει τελείως την πολιτική του κόμματος αυθαίρετα αντικαταστατικά και με απόλυτη περιφρόνηση, τόσο στα θεσμοθετημένα όργανα, όσο και στον Κόσμο μας.
3. Η «αποψίλωση» του κόμματος από τα ικανά στελέχη και η «μετατροπή» των απομείναντων σε «υπαλλήλους - χειροκροτητές» με αποτέλεσμα αντί της πολιτικής παρέμβασης, της «υπαλληλικής επιβίωσης».
4. Η πολιτική του διαίρει και βασίλευε στις ανύπαρκτες πλέον κομματικές οργανώσεις- σφραγίδες, με δική σου ως αρχηγός υπαιτιότητα. αφού αλλάζεις σαν τα «υποκάμισα» τους γραμματείς και διευθυντές.
5. Η, με δική σου ως αρχηγός υπαιτιότητα, «ακύρωση»και εθελουσία αποχώρηση τουλάχιστον 200 «στελεχών πρώτης γραμμής» την τελευταία πενταετία. εάν θέλεις έχω τα ονόματα
6. Η «στασιμότητα» του κόμματος στα χαμηλά περσινά ποσοστά(παρά τα όσα συμβαίνουν στην χώρα) χωρίς να αναρωτηθείς ,τι πάει στραβά στην «τακτική» και στην στρατηγική του κόμματος.(αν υπάρχει). Γιατί αρκείσε στο φτωχό 4%. Που οφείλεται αυτό; σε ανικανότητα; η σε εσκεμμένη πρόθεση? Και πως θα αγωνιστούν τα στελέχη σου στην επαρχία όταν ξέρουν ότι με αυτή την "πολιτική τακτική" δεν έχουν καμία ελπίδα για να «δουν»βουλή;
7. Η πλήρη «αδιαφάνεια» στα οικονομικά του κόμματος. Κανείς δεν ήξερε και δεν ξέρει (μάλλον λάθος εγώ «φρόντισα» και έμαθα) που πάνε τόσα εκατομμύρια από εντός και εκτός Ελλάδος. πολλοί αναρωτιούνται αλλά κανείς δεν ρωτάει από τον φόβο της «απώλειας» του συμπληρώματος της σύνταξης τους. Του «γενναιόδωρου» πεντακοσάρικου. Αυτό το θέμα το οικονομικό θα «αναλυθεί» σε επόμενα «στάδια».
8. Η «στασιμότητα» του κόμματος στα χαμηλά περσινά ποσοστά(παρά τα όσα συμβαίνουν στην χώρα) χωρίς να αναρωτηθείς ,τι πάει στραβά στην «τακτική» και στην στρατηγική του κόμματος.(αν υπάρχει). Γιατί αρκείσε στο φτωχό 4%. Που οφείλεται αυτό; σε ανικανότητα; η σε εσκεμμένη πρόθεση? Και πως θα αγωνιστούν τα στελέχη σου στην επαρχία όταν ξέρουν ότι με αυτή την "πολιτική τακτική" δεν έχουν καμία ελπίδα για να «δουν»βουλή;
9. Η μη «ενημέρωση» του πόσοι είναι διορισμένοι από την «πίσω πόρτα» με μηδέν αγώνες στο κόμμα αλλά λόγω…..
10.
Η, χωρίς απόφαση της Κ.Ε προσκόλληση- προσχώρηση στην πολιτική και το άρμα της .Ν.Δ «εξαπατώντας» κυριολεκτικά τους ψηφοφόρους που μας έβαλαν στην βουλή. Μπορεί να σου λένε για να σου «χαϊδεύουν» τα αυτιά (και σε ποιον δεν αρέσει αυτό)ότι είσαι ο μελλοντικός πρωθυπουργός, ότι θα πάρεις υπουργεία από την Ν.Δ κ.α εν αντιθέσει με αυτό που είπα εγώ. Δηλαδή, ότι «φτύστους» και τράβα μπροστά στηριζόμενος σε όσους σε πιστεύουν, διότι ποτέ δεν θα γίνεις αποδεκτός από «αυτούς». Εάν σε θέλανε θα σε «είχανε». Θα σε «στύψουν» και θα σε πετάξουν. Και αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα.
11. Η αδυναμία σου να «απογαλακτισθείς» από το μητσοτακέικο, με αποτέλεσμα να έχουμε στην Κρήτη κάτω από 2% και ο Αλαβάνος πάνω από 7% λόγω της «απαγόρευσης» που έχεις επιβάλλει για «έντονη παρουσία» στο νησί.
Αυτοί είναι «μερικοί» από τους λόγούς που με κάνανε να υποβάλλω την παραίτηση καθώς και την εν γένει αποχώρηση μου,
Από τον ΛΑ.ΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΤΣΩΛΗΣ

1 σχόλιο: