Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2009

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΤΣΩΛΗΣ-ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Δεν θα αναφερθώ στις φαιδρότητες που γράφεις στην κομματική σου εφημερίδα -η πέφτει κυκλοφοριακά συνεχώς- όπου κατα τη γνωστή σου συνήθεια χυδαιολογείς, λασπολογείς, συκοφαντείς και ψευδολογείς.Ξέρω οτι οι παραπάνω ιδιότητες αποτελούν για σένα τρόπο ζωής και επαγγελματικής επιβίωσης...΄
Αλλωστε αυτά είναι ζητήματα για τα οποία η εφημερίδα σου θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη.Εγώ θα σταθώ σε πραγματικά πολιτικά περιστατικά, τα οποία συνεχώς σου έχω επισημάνει, διότι από την ημέρα που μπήκες στη βουλή άλλαξες εντελώς.
Εσύ με την πολιτική σου και όσα λές , ξέρεις "τι δεν είσαι, αλλά δεν ξέρεις τι είσαι!"΄Ασε που έχεις μπερδέψει το ρόλο του πολιτικού με το επάγγελμα του κονφερασιέ.
Με φτηνές ατάκες, αγοραίες εκφράσεις και χαρακτηρισμούς προσπαθείς να κάνεις πολιτική.
Δεν μπορείς να ξεφύγεις και να απογαλακτιστείς από το βιωματικό παρελθόν σου, το οποίο σε στιγματίζει σε όλη σου τη ζωή.Η διαφωνία μου μαζί σου, ήταν πάντα πολιτική και αν έχεις τον ανδρισμό, απάντησε στα ίσια στα ερωτήματα που σου θέτω.Αν έχεις ίχνος αξιοπιστίας, απάντησε στα παρακάτω ερωτήματα.
Επειδή παριστάνεις τον υπερπατριώτη στο Σκοπιανό, απάντησε γιατί:
1. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου του 1993 χυδαιολογούσεες - κατά τη γνώριμη τακτική σου - εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας οτι το να πάρουν οι Σκοπιανοί το όνομα Μακεδονία, δεν έχει σημασία, αλλά σημασία έχει να κάνει η Ελλάδα οικονομική "εισπήδηση", σύμφωνα με το ακαταλαβίστικο ιδιόλεκτό σου.
2. Ο Ευρωβουλευτής σου Γ.Γεωργίου, είναι ο μοναδικός στην ιστορία έλληνας ευρωβουλευτής, που αποκάλεσε τα Σκόπια ως ...Μακεδονία, κάτω από τα έκπληκτα και περιπαικτικά βλέμματα των Σκοπιανών (εφ.ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ2-12-07 και PRESSgr 20-1-08). Υπάρχει και το βίντεο που έπαιξαν οι Σκοπιανοί επί μήνες και όλα τα ΜΜΕ, στη διάθεση κάθε δύσπιστου.
3.Ο Βουλευτής σου Κ΄.Βελλόπουλος, (τηλεπωλητής της ιστορίας) στις 9-7-08 στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ της Φλώρινας, δήλωσε επί λέξει τα εξής: "Οι Σκοπιανοί έχουν δικαίωμα να διεκδικούν το όνομα Μακεδονία, έστω και ως γενίτσαροι. Είναι Μακεδόνες και ο Μιλόσοσκι και ο Γκρουέφσκι" (ΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ 28-9-08, σελ.43)
4. Εσύ αμέσως μετά τις εκλογές, σε εκπομπή του ΑΝΤ1, υπάρχει βίντεο και φωτο στις 22-10-07, είπες οτι συζητάς ακόμα και το σύνθετο όνομα των Σκοπίων,
5. Ο βουλευτής σου Κ.Αϊβαλιώτης, είναι ο μοαδικός στην ιστορία του κοινοβουλίου βουλευτής, που με ψεύτικα χαρτιά εξαπατούσε επί μία δεκαετία τις στρατιωτικές αρχές γιά να παίρνει συνεχώς αναβολές στράτευσης, με τελικό σκοπό να υπηρετήσει μόνο 45 μέρες.
Πού ακούστηκε κόμμα που παριστάνει οτι είναι πατριωτικό, να έχει στις τάξεις του βουλευτή φυγόστρατο και ανυπότακτο διαρκείας; Εδώ η πολιτική σου ευαισθησία, έχει πάει περίπατο;
6. Ο βουλευτής σου Γεωργιάδης, ο γνωστός τηλεπλασιέ βιβλίων, πότε παριστάνει τον Χριστιανό, και πότε τον Δωδεκαθεϊστή. Στις εκπομπές του βέβαια έντεχνα προωθεί τον Δωδεκαθεϊσμό. Το ομολόγησε στην εκπομπή ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ του Σταύρου Θεοδωράκη στις 29-9-07, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ψαριανός, λέγοντας οτι με τον Γεωργιάδη και τον Πλεύρη, ήσαν μαζί στο Δωδεκαθεϊσμό!!!Πώς συμβιβάζεται να μιλάς για Ορθοδοξία και να έχεις στο κόμμα σου δωδεκαθεϊστή;
΄Ασε τις γελοιότητες με τη Μανωλίδου, όπου χάρις στις δικές του προσωπικές αδυναμίες μπορεί ο ίδιος να εξευτέλισε τον εαυτό του, εξευτέλισε όμως και όλους εμάς.
7.Ο βουλευτής σου Ροντούλης, έπαιρνε τα χρήματα των υπαλλήλων του και εσύ δεν τόλμησες ούτε να τον επιπλήξεις; Γιατί; Μηπως επειδή "ένοχος ένοχον ου ποιεί;"
8. Εσύ είσαι ιδιοκτήτης 37 ακινήτων και είσαι ένας από τους τρείς πλουσιότερους έλληνες πολιτικούς.Πώς τα δημιούργησες; Από τη δουλειά σου ως διαφημιστής;
Το κότερό σου ANBOREA, που είχες στη μαρίνα Αλίμου γιατί δεν το δήλωσες στο πόθεν έσχες; Το σπίτι σου στις Βρυξέλλες επίσης γιατί δεν το δήλωσες;
Τι γίνεται με τα οικονομικά του κόμματος και τις επιδοτήσεις που παίρνει; Μαθαίνω οτι και άλλο σκάνδαλο σε ευρωπαϊκό επίπεδο πρόκειται να σκάσει...Μα εσύ δεν είσαι αρχηγός κόμματος, εσύ είσαι επικεφαλής οργάνωσης δημοσίων σκανδάλων.
Εσυ δεν θέλεις πολιτικους συνεργάτες. Εσύ ψάχνεις για "κορόιδα", ψάχνεις να βρείς πολιτικούς και οικονομικους συνενόχους σε ότι σκοπεύεις να κάνεις. Χρησιμοποιείς ως "πλυντήριο" το Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια (ωραίο κόλπο) για να εξυπηρετείς τους σκοπούς σου, χωρίς να πιστεύεις σε τίποτα από όλα αυτά.' Ολη σου η συμπεριφορά είναι "αγοραία".
Έχεις χάσει Γιώργο την "¨εσωθεν"καλή μαρτυρία και απομένει δημόσια να σε σαρώσει και η λαική κατακραυγή. Δυστυχώς γιά εσένα αποκαλύφθηκες.
Τώρα θα σε μάθουν και όσοι δεν σε ξέρουν
Αυτοί Γιώργο είναι μερικοί αλλά ουσιαστικοί λόγοι για τους οποίους σε εγκατέλειψα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΤΣΩΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου