Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ EVAS


"ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ"

Γράφει το μέλος της συντακτικής μας ομάδας:
"Eva Johansson"
Το έγκλημα με τις συμμορίες του έχει επιβάλει τη δικτατορία του τρομοκρατώντας τους έλληνες πολίτες.

Η σημερινή κυβέρνηση είναι θεατής και ανίκανη να προστατέψει τους πολίτες της , τους οποίους όμως ξέρει και τους συνθλίβει οικονομικά.

Τα 5 κόμματα είναι ξένα κι αυτά προς την ελληνική κοινωνία και σημερνή πραγματικότητα. Το ‘έγκλημα έχει περάσει χειροπέδες στους νομοταγείς κι ανυπεράσπιστους πολίτες.

Το κράτος σήκωσε ψηλά τα χέρια και γύρισε τα οπίσθιά του στους φονιάδες. Ξέρει όμως να προστατεύει πρωτίστως και αρίστως το πολιτικό προσωπικό του.

Το πολιτικό προσωπικό της χώρας έχει προ πολλού φροντίσει για την μετατροπή της Αστυνομίας σε υπηρετικό προσωπικό του γραφείου και του σπιτιού του, ενώ την διαθέτει ασηζητητί για την φύλαξη ισχυρών προσώπων και μεγαλοδημοσιογράφων.

Το πολιτικό κατεστημένο προωθεί στις επιτελεικές θέσεις της ΕΛ.ΑΣ. ανθρώπους με ισχυρές πλάτες στο «σύστημα», παίζουν παιχνίδια, δεν προέρχονται από μάχιμες θέσεις, δεν εμπνέουν, δεν έχουν όραμα και κρύβονται στις κρίσεις, όπως και οι πολιτικοί προϊστάμενοί τους .

Οι τελευταίοι παριστάνουν τους υπουργούς Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας.

Τελικά η τήρηση της δημόσιας ασφάλειας έφτασε σε σημείο να εξαρτάται σήμερα από τις καθαυτό διαθέσεις του κοινού εγκλήματος!

Αυτό απεδείχθη περίτρανα στα γεγονότα των τριών τελευταίων μηνών. Αλλά δεν είναι μόνο η Αστυνομία παράλυτη. Είναι και η Δικαιοσύνη στην οποία υπάγονται οι φυλακές.

Το σύστημα εκεί είναι σάπιο, το ξέρουν και οι …πέτρες. Αλλά ο πολιτικός κόσμος δεν λαμβάνει μέτρα.

Ούτε για την εξυγίανση του συστήματος , ούτε για την ανόρθωση των ποινών, ούτε για την ανόρθωση του σωφρονιστικού συστήματος, ούτε για την πάταξη της διαφθοράς.

Κραυγάζει βέβαια κατόπιν εορτής, αλλά για τις εντυπώσεις και μόνον. Το πολιτικό προσωπικό της χώρας μας είναι το μόνο στον κόσμο που κάνει ανοιχτά πλάτες στο έγκλημα. Οι αδελφοί Παλαιοκώστα εξευτέλισαν το Κράτος. Το ίδιο και οι τρομοκράτες που προ ημερών παγίδευσαν το κλεμμένο αυτοκίνητο στην Κηφισιά και κυκλοφορούσαν μ’ αυτό μπροστά στα μάτια των αστυνομικών χωρίς οι τελευταίοι να πάρουν χαμπάρι!

Η χτεσινή απόδραση είναι χλεύη για ένα πολιτισμένο Κράτος που θέλει να λέγει ότι ανήκει σε μια μεγάλη οικογένεια πολιτισμένων κρατών της Ευρώπης. Μέχρι και τα κράτη μπανανίες της Αφρικής θα γελάνε μαθαίνοντας την είδηση!
Και για όλα αυτά δεν φταίει μόνο η σημερνή κυβέρνηση αλλά και οι προηγούμενη. Από τότε είχε αρχίσει η διάλυση των σωμάτων ασφαλείας, απλά σήμερα φτάσαμε στο τέλειο ξεχαρβάλωμα.

Και απ’ ότι φαίνεται σειρά τώρα παίρνει και Ελληνικός Στρατός για τον οποίο θ’ αναφερθώ σε επόμενο σχόλιό μου.
Αναρτήθηκε από BLOG ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ στις
7:51 μμ http://cretanpatriot.blogspot.com/2009/02/vas.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου