Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ "ΒΑΠΟΡΑΚΙ" ΤΩΝ "ΝΤΑΒΑΔΩΝ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΦΕΛΕΙΣ;
Του Θύμιου Παπανικολάου
Μέσα στο σίφωνα των γεγονότων μας διέφυγε η συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης στον Γιώργο Τράγκα, στην εκπομπή "Εν Αθήναις" του Real FM 97,8, χθες το πρωί.Την ανακαλύψαμε στο «Ίχνος» εδώ
Διαβάζουμε τα πολύ αποκαλυπτικά και άκρως ζοφερά, ακριβώς γιατί ο Καρατζαφέρης είναι το «βαποράκι» των «Νταβάδων». Προβάρει, όπως έχουμε γράψει, τα σχέδια που απεργάζονται οι δήμιοί μας.
Προσέξτε τι είπε:
«Προτείνω ότι αυτή τη στιγμή η Ελλάδα χρειάζεται έναν άνθρωπο που να ξέρει καλά τα οικονομικά. Η χώρα δεν θέλει αυτή τη στιγμή εκλογές, θα ήταν καταστροφή για την οικονομία. Προτείνω τον Λουκά Παπαδήμο (σ.σ. ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας) ως πρωθυπουργό, με τους πολιτικούς αρχηγούς να τον στηρίζουμε για μία διετία για παράδειγμα. Πρέπει να επιστρατευθούν τα καλύτερα μυαλά της χώρας για να φύγουμε από την ύφεση».
Παρατήρηση πρώτη:
Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ ζητάει, την κατάργηση και αυτών των κοινοβουλευτικών θεσμών και την «συναίνεση» μιας κοινοβουλευτικής δικτατορίας:

Εδώ πέταξε τις μάσκες του!!!
Παρατήρηση Δεύτερη:
Ο Καρατζαφέρης που σηκώνει τη γροθιά του εναντίον του κεφαλαίου και των τραπεζών, …προτείνει για Πρωθυπουργό «συναινετικό», την … Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα»:
Το ευρωπαϊκό κέντρο της νεοταξικής εξουσίας!!!
Εδώ πλέον δεν πέταξε απλώς τις μάσκες που φοράει κατά περίσταση, αλλά αποκάλυψε όλη τη τυχοδιωκτική «στόφα» του και τον «πρακτορικό» του ρόλο: προβοκατόρικο γρανάζι του χρηματιστηριακού κεφαλαίου είναι.

Παρατήρηση τρίτη:
Τα ίδια ακριβώς, αλλά πιο «κομψά», διατυπώνει και ο Τατούλης, όταν ζητάει «συναίνεση» πλατιά, πέραν των δύο κυβερνητικών κομμάτων.
Φαίνεται ολοκάθαρα το τι προωθούν τα ιμπεριαλιστικά κέντρα εξουσίας για να αναχαιτίσουν τις εκρήξεις που έρχονται από την κρίση και να σώσουν το σύστημά τους από τη σήψη της κατάρρευσης.
Η «πρόταση» Καρατζαφέρη, εκτός των άλλων, αποδομεί το υπάρχον κομματικό τοπίο και ανοίγει διάπλατα το δρόμο στα νέα κόμματα προτεκτοράτα....
Ο Καρατζαφέρης και όλα τα «πιόνια» των «νταβάδων» το φωνάζουν…
Οι αφελείς του ΛΑ.Ο.Σ επιμένουν ακόμα να ονειρεύονται…
Ανάρτηση http://orfni.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου