Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2009

ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ


Γ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΟΥ

Ελλιπής απορρόφηση του γ κοινοτικού πλαισίου στήριξης ανέφερε η κυβέρνηση της ΝΔ και εξολοκλήρου απορρόφηση του για να μη χαθεί ούτε ένα ευρώ.
Αναρωτήθηκε όμως γιατί τα λεφτά έμειναν στα ταμεία της ΕΕ ;Τα κριτήρια απορρόφησης των χρημάτων αυτών ευνοούν τους οικονομικά ασθενέστερους ώστε να ενταχτούν σε ένα από αυτά τα προγράμματα;
Τα προγράμματα αυτά αφορούν μόνο τους οικονομικά επιφανής αυτής της χωράς;
Πώς να μην μείνουν λεφτά στην ΕΕ όταν καταφέρατε το 30% να ζει κάτω από το όριο της φτώχιας και να μην έχει ούτε τα προς το ζην ;Χαλαρώστε τα κριτήρια έτσι ώστε να μπορούν όλοι οι έλληνες να διεκδικήσουν πόρους από την ΕΕ και επιτέλους δώστε στον ελληνικό λαό αυτά που του αναλογούν.
Τα λεφτά τα έπαιρναν οι κολλητοί των μεγαλοσυμφεροντων εξολοκλήρου και τα περιέφεραν σε άλλες χώρες αυτό δεν το γνωρίζατε;Και αφού αδυνατούσαν πλέον να βάλουν χέρι εξολοκλήρου στο γ κοινοτικό πλαίσιο στήριξης από θεσπισμένους κανόνες που υπάρχουν στην ΕΕ τα λεφτά έμειναν εκεί.
Μετά από το 1 και 2 κοινοτικό πλαίσιο στήριξης ανακαλύψατε ότι υπάρχουν και μικρομεσαίες επιχειρήσεις ώστε να χρηματοδοτηθούν και αυτές ωστόσο τις είχατε γονατίσει από το 1990 και μετά, έτσι δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στα κριτήρια που ζητούσατε.
Φτάσαμε στο αποτέλεσμα στο σημερινό δηλ η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας η Μ.Μ.Ε. τείνουν να εξαφανιστούν υπό το βάρος των πολυεθνικών που εσείς ενισχύσατε με το 1 και 2 κοινοτικό πλαίσιο στήριξης, τώρα ζητάτε την απορρόφηση εξολοκλήρου του γ κοινοτικού πλαισιου,από ποιους όμως να απορροφηθεί από τις πολυεθνικές η από το 30%που είναι κάτω από το όριο της φτώχιας;
ΚΟΥΤΕΛΙΔΗΣ.Θ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου