Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ ΣΤΟ ...ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ 35 ΓΙΑΤΡΟΙ.!!!


ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΩΝ....

Έγγραφο- φωτιά των βρετανικών αρχών βάζει στο στόχαστρο της ελληνικής Δικαιοσύνης 35 γιατρούς δημόσιων νοσοκομείων, στην πλειονότητά τους ορθοπεδικούς- χειρουργούς, που φέρεται να έχουν δωροδοκηθεί από τα μαύρα ταμεία της εταιρείας ορθοπεδικών ειδών DeΡuy Ιnternational από τον Φεβρουάριο του 2002 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2005.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελληνικές αρχές έχουν στη διάθεσή τους λίστα με ονόματα γιατρών και μελών διοικήσεων δημόσιων νοσοκομείων, αλλά και με γιατρούς ιδιωτικών θεραπευτηρίων, τα οποία όμως έχουν συμβάσεις με ασφαλιστικά ταμεία του Δημοσίου, που φέρεται ότι σε συνεργασία με μέλη διοικήσεων νοσοκομείων... προωθούσαν τα είδη της συγκεκριμένης εταιρείας, η οποία είναι θυγατρική της αμερικανικής εταιρείας Johnson & Johnson.
Τα στοιχεία τα έστειλαν αρχικά οι αμερικανικές δικαστικές αρχές στην Αθήνα, ύστερα από εσωτερική έρευνα της Johnson & Johnson, απ΄ όπου προέκυψαν τα στοιχεία- φωτιά για τα μαύρα ταμεία στην Αθήνα.
Για τα στοιχεία που «καίνε» δεκάδες γνωστούς ορθοπεδικούς, αλλά και χειρουργούς είχε ενημερωθεί η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών από τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου