Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΠΕ: Η ΠΙΟ "ΕΥΝΟΗΜΕΝΗ ΤΑΞΗ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ...ΑΓΡΟΤΕΣ.!!!


ΔΗΛΩΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΟΣ.....
Ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, στο περιθώριο της δεξίωσης του Προέδρου της Δημοκρατίας προς τιμήν του διπλωματικού σώματος, έκανε ιδιαίτερη μνεία στις αγροτικές κινητοποιήσεις των τελευταίων ημερών, χαρακτηρίζοντας τους αγρότες την πιο ευνοημένη τάξη.
Μίλησε για τη χειρότερη περίοδο της Ελλάδας μετά τον εμφύλιο και σημείωσε με νόημα ότι ο πολιτικός κόσμος εμφανίζεται ανώριμος και αμήχανος την ώρα που οι πολίτες έχουν εξαγριωθεί.
" Ο πολιτικός κόσμος είναι αδύνατος και ο κόσμος αφηνιασμένος."
'Εχει δίκαιο ο Επίτιμος.!
Ο πολιτικός κόσμος είναι αδύναμος διότι δεν είναι.. η κορούλα του Αρχηγός της
Ν.Δ, γιά να ...δυναμώσει το νεοφιλελευθερο και Νεοταξικό σύστημα.!!
Έχει επίσης δίκαιο, ότι ο κόσμος είναι "αφηνιασμένος", διότι δεν θα έπρεπε να ζητά τίποτα , να μη διεκδικεί τίποτα, ως να ευθύνεται ο ίδιος γιά τα μαύρα χάλια της Ελληνικής οικονομίας και τις κλεψιές και κυρίως να μην αποκαλύπτει υπαίτιους και λωποδύτες πολιτικούς.
Νά, ρε παιδί μου, μία Κυβέρνηση εθνικής ανάγκης να σχηματίσουν τα δύο μεγάλα κόμματα και το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, στην οποία ασφαλώς τουλάχιστον ΥΠ.ΕΞ.., θα είναι η Ντόρα και στην οποία βέβαια δεν θα συμμετέχει ο Σαμαράς, 'ετσι γιά να πάρει αντιλαικά μέτρα με ...συναίνεση.
Πώς λέμε αντι δικτατορίας....Δημοκρατία....!
Επίτιμε να μας ζήσεις ...να σε χαιρόμαστε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου