Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Ο ΕΜΠΟΡΑΣ-ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΖΑΡΙΟΥ....

ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΟΝΟ ΟΙ... "ΟΠΑΔΟΙ" ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ.....

Γράφει: ο Θύμιος Παπανικολάου

p=22789#22789



Ο Καρατζαφέρης δεν πουλάει, απλώς και χυδαία (σαν λαχαναγορίτης) τα πολιτικά κουρέλια και τους σπάγκους του παζαριού του, αλλά λειτουργεί και σαν δυσφημιστής κάθε πατριωτικής διάθεσης και λαϊκού αιτήματος. Πιο τηλεγραφικά: Δεν είναι μόνο ένας ακραίος πολιτικός τυχοδιώκτης και λαϊκιστής (χωρίς ιστορικό προηγούμενο), αλλά και πολιτικός προβοκάτορας (χωρίς ιστορικό προηγούμενο): Εξευτελίζει και μαγαρίζει τα πάντα. Γι’ αυτό τον τρέφει, τον διατηρεί στη ζωή και τον προβάλει το πολιτικό και δημοσιογραφικό παρακράτος…
Το καθεστώς και οι μηχανισμοί του με το «σκιάχτρο» αυτού του ακραίου πολιτικού τυχοδιώκτη και πολιτικού «λαχανέμπορα»

εξευτελίζει και μαγαρίζει κάθε ιδέα, κάθε λαϊκή διαμαρτυρία, κάθε πατριωτική διάθεση, κάθε κοινωνικό, εθνικό και δημοκρατικό αίτημα. Με τη Ρεπούσια ιστορία, στο πρόσωπο του Καρατζαφέρη, επιχειρήθηκε να δυσφημιστεί όλη η πανελλαδική κίνηση εναντίον του ιστορικού εκτρώματος. Ο ίδιος ο Καρατζαφέρης εναγωνίως πήγε να «καπελώσει», να καπηλευτεί και να εμπορευτεί αυτή τη λαϊκή διαμαρτυρία, παρέχοντας έτσι το τεκμήριο και το άλλοθι στους υπαλλήλους του Σόρος και στο «λεπρό», εθνομηδενιστικό κατεστημένο… Και σήμερα, με τη Δραγώνα, πάλι ο Καραζαφέρης είναι το «επιχείρημα» των ιερατείων της νεοταξικής εξουσίας για να επικαλυφτεί το έργο των επιδοτούμενων εθνομηδενιστών, να συγκαλυφτεί το αντιεθνικιστικό τερατούργημα της κ. Δραγώνα και να προβληθεί ως θύμα συκοφαντίας της «ακροδεξιάς» δημαγωγίας.

Το ίδιο γίνεται και στο πελώριο εθνικό και κοινωνικό ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.

Ο Καρατζαφέρης και η παρέα του εμπορεύονται αυτό το ζήτημα υστερικά και καθαρά ψηφοθηρικά. Επί πολλά χρόνια δεν μιλούσαν, ούτε ποτέ αποτέλεσε στο παρελθόν η εισαγωγή και εισβολή αλλοδαπών πρόβλημα για τον Καρατζαφέρη, όταν άλλες δυνάμεις έθεταν το ζήτημα αυτό ως κεντρική προτεραιότητα. Μέχρι το 2007, περίπου, ο Καρατζαφέρης δεν αντιτάχθηκε, ούτε αγωνίστηκε, ούτε κατάγγειλε, ούτε καν κατέγραψε εκλογικά τον αλλοδαπό τυφώνα. Σημείωση: Όταν ήταν στη Ν.Δ. συμμετείχε στις θεωρίες των «ανοικτών συνόρων»!!! Αλλά και μετέπειτα που κατασκεύασε τον ΛΑ.Ο.Σ. πάλι ο «εφιάλτης» έμεινε εκτός βολής. Μάλιστα είχε ιδρύσει και «επιτροπή» με «μετανάστες».
Μάλιστα στις προ-προηγούμενες εκλογές είχε απαγορεύσει συζήτηση για τη λαθρομετανάστευση στην οποία συμμετείχαν άνθρωποι του ΛΑ.Ο.Σ για να μην «κακοχαρακτηριστούν».
Στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις (ευρωεκλογές και κοινοβουλευτικές) ξαφνικά άρχισε ο Καρατζαφέρης να εμπορεύεται με έναν αφόρητο λαϊκισμό τη λαθρομετανάστευση για να ψαρέψει ψήφους, με την αμέριστη βοήθεια και σκανδαλώδη προβολή των ΜΜΕ.
ΟΤΑΝ λοιπόν το πρόβλημα δεν μπορούσε να «κρυφτεί» πλέον και άρχισε να γίνεται εκρηκτικό στην ελληνική κοινωνία, όταν τα μεγάλα συγκροτήματα του Τύπου
(Λαμπράκης και «Ε») άρχιζαν να περιγράφουν τις εκρηκτικές καταστάσεις, όταν πολλοί επώνυμοι άρχισαν να ψελλίζουν για μεταναστευτική πολιτική κ.λπ, τότε όρμησε και ο Καρατζαφέρης ωρυόμενος για τους λαθρομετανάστες.
ΤΟΤΕ, άνοιξαν οι «άμβωνες» των ΜΜΕ ΜΟΝΟ για τους δημαγωγούς του ΛΑ.Ο.Σ.:
τάιζαν και έτρεφαν το «σκιάχτρο» για να το καταστήσουν «φωτεινό» σημείο αναφοράς για τον εξευτελισμό και τη δυσφήμιση των μελλοντικών λαϊκών εκρήξεων…ΠΟΤΕ ο Καρατζαφέρης δεν είχε θέσει ως αίτημα ζύμωσης μέσα στην ελληνική κοινωνία την απλή δημοκρατική αρχή: Να ερωτηθεί ο λαός για τα ποικίλα μέτρα των κυβερνήσεων που προωθούσαν συνειδητά αυτή τη λαθραία εισβολή. Ο Γιώργος Παπανδρέου είχε καταστήσει σαφέστατη τη θέση του και προγραμματικά καταγεγραμμένη για τις νομιμοποιήσεις και την παροχή της ιθαγένειας στους ξένους. Ούτε ΤΟΤΕ έθεσε ο Καρατζαφέρης, έστω και δημαγωγικά το αίτημα να αποφασίσει ο λαός: Δημοψήφισμα. Φυσικά δεν μιλάμε για αγωνιστικές κινητοποιήσεις μέσα στο λαό και την ελληνική κοινωνία: Αυτά είναι όχι μόνο άγνωστα στον Καρατζαφέρη, αλλά και φανατικά μισητά. Ούτε στα Ευρω-συντάγματα έθεσε ποτέ ο Καρατζαφέρης διαδικασίες δημοψηφίσματος, όταν οι πάντες γνωρίζουν ότι το Ευρω-σύνταγμα ακυρώνει τα εθνικά Συντάγματα. Και ξαφνικά, σήμερα που ετέθη το ζήτημα του δημοψηφίσματος από τα μπλογκ, κυρίως σαν σύνθημα ζύμωσης μέσα στην ελληνική κοινωνία και προπαγανδιστικής πίεσης, άρχισε ο Καρατζαφέρης να απαιτεί δημοψήφισμα!!! Σημείωση: πριν από μερικά χρόνια, το Μάρτιο του 2007, είχε διαμετρικά αντίθετη θέση, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ. Τότε νοιαζότανε για τη νομιμοποίηση των παιδιών που γεννιούνται στην Ελλάδα!!! Εμπορεύεται σήμερα με ανενδοίαστη δημοκοπία και χυδαίο λαϊκισμό το δημοψήφισμα με αποκλειστικά έναν και μόνο στόχο:

Την εξαπάτηση του ελληνικού λαού και την υφαρπαγή ψήφων:

Μια αποτρόπαια και μοχθηρή εκλογική εμπορία. Γνωρίζει ότι δημοψήφισμα δεν μπορεί να γίνει Συνταγματικά. Το να τεθεί συνεπώς εκλογικά και σαν κοινοβουλευτικό αίτημα είναι θηριώδης, λαϊκίστικη ΑΠΑΤΗ.
Το αίτημα αυτό μπορεί να τεθεί μόνο σαν αίτημα κινητοποίησης του λαού, σαν αίτημα μέσα στην ελληνική κοινωνία, σαν αίτημα οργάνωσης λαϊκών αγώνων: Σαν αίτημα αγωνιστικής κινητοποίησης και οργάνωσης του λαού εναντίον του σχεδιαζόμενου εφιάλτη.
Ο Καρατζαφέρης απλώς δημοκοπεί σκανδαλωδώς και εξαπατά σπέρνοντας το ψεύδος ότι μπορεί κοινοβουλευτικά να γίνει δημοψήφισμα!!! Και επειδή το ψεύδος, ο λαϊκισμός και ο αχαλίνωτος τυχοδιωκτισμός είναι τα συστατικά της ύπαρξής του προχωρεί και σε μια άλλη απάτη: Απευθύνεται για δημοψήφισμα στο Διευθυντήριο της Ε.Ε., επικαλούμενος τη Συνθήκη της Λισσαβώνας. Μια Συνθήκη, που καταργεί τα εθνικά κοινοβούλια και το ελληνικό Σύνταγμα!!!
Μια Συνθήκη που και ο ίδιος ο Καρατζαφέρης την είχε χαρακτηρίσει (για εσωτερική κατανάλωση) "σαν την «μεγαλύτερη απάτη εναντίον των λαών της Ευρώπης».

Από αυτή τη μεγαλύτερη «απάτη εναντίον των λαών» ζητά ο Καρατζαφέρης Δημοψήφισμα(!!!), νομιμοποιώντας έτσι έμπρακτα την απάτη.
Τέτοιος πολιτικός καιροσκόπος και τυχοδιώκτης είναι. Ένας αδίστακτος έμπορας που εξαπατά αγρίως τον ελληνικό λαό για εντυπώσεις και ψηφοθηρία, στην υπηρεσία των προβοκατόρικων παιχνιδιών που παίζονται από τους «Νταβάδες»: Διεθνείς και εγχώριους. Χωρίς τον Καρατζαφέρη όλες οι ποικιλίες των μεταλλαγμένων «αριστερών» και επιδοτούμενων δεν θα είχαν έδαφος να πατήσουν, ούτε «άλλοθι»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου