Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΜΑΛΛΙΑ--ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ" ΤΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ...

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ...ΔΥΟ GIORGO.!
 
Όλες οι εφημερίδες σήμερα αποτυπώνουν τις "άγριες" κόντρες που υπάρχουν μέσα στην Κυβέρνηση, για την "Μνημονιακή" της πολιτικη, ιδίως μετά το δυσμενές εκλογικό αποτέλεσμα που προέκυψε γιά την Κυβέρνηση, την περασμένη Κυριακή.
Χάρης Καστανίδης, Π.Μπεγλίτης, Δ.Ρέππας, Απ.Κακλαμάνης, Λοβέρδος, καταγγέλουν την πολιτικη των δύο GIORGO και συνάμα στρέφουν τα πυρά τους κατά του Υπερυπουργού, Συντονιστή Υπουργών, Αναπληρωτή Πρωθυπουργου κ.τ.λ. --ών ούκ έστιν αριθμός-- Γιάννη Ραγκούση.
Το σπουδαιότερο όμως είναι το εξής:
Ο Πρωθυπουργός, επειδή εξαπάτησε τους Έλληνες στις εκλογές του 2009 με το ασυλόγιστο "Λεφτά Υπάρχουν" και τις κέρδισε, νόμισε ότι και τώρα με τον εκβιασμό των πρόωρων εκλογών, θα σημείωνε μία άνετη νίκη...
Πίστευε, ότι στις 13 Περιφέρειες θα κέρδιζε τις 10.!
Ηδη όμως η ΝΔ. προηγείται σε 6 Περιφέρειες και ισοψηφεί με το ΠΑΣΟΚ σε δύο.
Πελοπόννησο και Ανατολική Μακεδονία-Θράκη...
Ειναι ηλίου φαεινότερο ότι έχασε σε εκλογικό επίπεδο αλλά και πολιτική στρατηγική αφού ο Αντώνης Σαμαράς κατάφερε να επιβάλει ως διακύβευμα των εκλογών την ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ του ατζέντα.
Δεν πέρασε του GIORGO, ακόμη ότι με τον εκβιασμό του, απέβλεπε κυρίως να αποκρύψει από τον Ελληνικό λαο, ότι αμέσως μετά τις εκλογές την Ερχόμενη Δευτέρα μας περιμένουν Ακόμη Σκληρότερα Μέτρα...!!!
Ακόμη και στην Κυβέρνηση κορυφαίοι Υπουργοί του το διατυμπανίζουν δημόσια στις τηλεοράσεις εκφράζοντας την πλήρη αντθεσή τους καί αποδοκιμασία τους με την πολιτική των... δύο GIORGO....
"Δώστε τους να το καταλάβουν την Κυριακή καί εσείς"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου