Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ: "ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΥΝΑΜΙΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ"...

Ο ΦΛΕΣΣΑΣ ΤΗΣ CIVITAS ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ Siemens ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. και ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ...
 
Καταπέλτης και αποκαλυπτικός ο Πάνος Καμμένος σήμερα σε συνεντευξή του
στη ΝΕΤ 105,8.
Κάθε του λέξη με ουσιαστική πολιτική διάσταση.
Την παραθέτουμε αυτούσια, όπως ο ίδιος μας την απέστειλε μετά από δική μας παράκληση, μιά και η Ν.Ε.Τ. όλως ..."περιέργως"--ουχί όμως αναιτίως-- φρόντισε έγκαιρα να την... αποσύρει.!!!
Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ.
Θα υπάρχουν πολλοί, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να δυναμιτίσουν την αντίσταση του Σαμαρά στις φωνές, να συμφωνήσει με αυτό το μνημόνιο, το οποίο εξυπηρετεί τους διεθνείς τοκογλύφους και βεβαίως θα δεχθεί πόλεμο μ’ όλα τα μέσα μεταξύ αυτών θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ρήξεις στην Ν.Δ. κάποιοι θα το κάνουν φανερά και κάποιοι θα προσπαθήσουν να κρυφθούν, προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις της τελευταίας στιγμής.
Αυτό ήταν φυσιολογικό και το ήξερε και ο Α. Σαμαράς όταν πήρε την απόφαση να ψηφίσει κατά του Μνημονίου, το ξέραμε και όλοι εμείς, οι οποίοι πήραμε θέση από την αρχή.
Η κα Μπακογιάννη, όπως επίσης και οι βουλευτές, οι οποίοι την ακολουθούν, όπως ο κ. Κοντογιάννης στη Βουλή, το πρώτο θέμα το οποίο βάζουν, είναι το θέμα του Μνημονίου.

Είναι το θέμα, δηλαδή, του να δώσουμε σε διεθνείς τοκογλύφους εμπράγματες ασφάλειες για τα ομόλογα, τα οποία μας έχουν φορτώσει οι ίδιοι.
Δημοσιογράφος:
Κύριε Καμμένε, επειδή το να λέτε ότι υπάρχουν συνάδερφοί σας οι οποίοι έχουν χρηματισθεί από τράπεζες ή τοκογλύφους θεωρώ ότι είναι πολύ βαριά κουβέντα. Εάν σας ζητηθεί έχετε αποδείξεις γι’ αυτό;
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ:
Ο κ. Φλέσσας με τη ΣΙΒΙΤΑΣ είχε ομολογήσει, ως σύμβουλος της Siemens που μεταφέρθηκε από την Ελλάδα στην Βουλγαρία και στη Ρουμανία, που είχε αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις της ΝΟΚΙΑ – Siemens, που παραμένει ακόμα σύμβουλος, ήταν και σύμβουλος του Δ.Ν.Τ. Οι σύμβουλοι αυτοί επικοινωνίας αυτό που κάνουν είναι να εισπράττουν χρήματα από τους συγκεκριμένους οργανισμούς, όπως το Δ.Ν.Τ. όπως οι τράπεζες, και εν συνεχεία και παράλληλα να κάνουν και δημόσιες σχέσεις σε κόμματα.

Τον είδατε νομίζω στην παρουσίαση του κόμματος της κ. Μπακογιάννη, ήταν εκεί ο κ. Φλέσσας της ΣΙΒΙΤΑΣ.
Εγώ πώς να πιστέψω πως δεν κάνει την ίδια δουλειά;
Από ‘κει και πέρα το ξέρετε ότι και τα κανάλια παίρνουν διαφημίσεις από τράπεζες.
Ο χρηματισμός γίνεται και άμεσα και έμμεσα.
Το θέμα είναι τι γίνεται με το αύριο της πατρίδας μας.

2 σχόλια:

  1. Καμμένος προς Φλέσσα :
    Τον κατηγόρησε ευθέως στην Επιτροπή περί τις Μιζενς " ως διαχειριστή χρήματος της SIEMENS"…
    "Συνεταίρο του ΔΝΤ και συμφερόντων που έχουν πληγώσει το λαό" ...

    ...Ο Γ. Φλέσσας παραδέχθηκε προγράμματα επικοινωνίας και προβολής των υπουργείων ΥΠΕΧΩΔΕ, Αθλητισμού και Επικοινωνιών και Μεταφορών, είπε ότι συνεργάστηκε με τη ΝΔ και τη Ντόρα Μπακογιάννη…
    ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΜΙΣΤΕΡ CIVITAS ΦΛΕΣΣΑΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟ-ΚΡΑΤΙΑΣ ( ΣΟΥΦΛΙΑ, ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, ΚΟΥΒΕΛΟ, ΖΗΜΕΝΣ , ΚΤΛ.ΚΤΛ, ΚΤΛ…)

    ΜΑΡΤΥΣ (Γεώργιος Φλέσσας): Μπορώ να σας απαντήσω, γιατί υπήρχαν οι μεγάλες συμβάσεις που είχαμε με υπουργεία...Δημαρχια...
    Μία συνεργασία που είχαμε, της οποίας ο δημόσιος διεθνής διαγωνισμός έγινε το 2009, άρα μετά τη λήξη της σύμβασή μας με τη SIEMENS, ήταν με το Υπουργείο Μεταφορών, όπου κερδίσαμε το διαγωνισμό αυτό, σε κοινοπραξία με τη διαφημιστική εταιρεία ASHLEY & HOLMES…..


    Κύριε Καμμένε ο Σεργιατος της ASHLEY & HOLMES , ο αφανής εταίρος του Φλέσσα, του εκλεκτού φίλου και συμμάχου της Ντορας ( που πήρε όλα τα εκατομμύρια από τον δήμο Αθηναίων με την θυγατρική του LE SPOT… ) πήγε στα εγκαίνια του κινήματος ???… η είχε πάει ο αχόρταγος να εισπράξει από την Νέα- Νέα Δημοκρατία ???... η να εισπράξει τα υπόλοιπα από τον τέως δήμαρχο Κακλαμανουλη ???... η να πάρει προκαταβολές από τον νέο δήμαρχο κ Καμίνη ???...


    Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ( ΚΟΥΒΕΛΟΣ + ΦΛΕΣΣΑΣ + ΣΕΡΓΙΑΤΟΣ), ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΟΣΙΑ ΟΜΟΙΟΥΣΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΤΗΣ ΜΙΖΕΝΣ ,ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ….
    ( κυριολεκτικά η εικόνα είναι η απεικόνιση της διαφθοράς ).

    ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΜΕΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ …. ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ΘΑ ΤΗΝ ΨΑΞΕΤΕ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ,ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΛΕΣΣΑ?ΒΟΘΡΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή