Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

"ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ" Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ "ΒΙΟΛΙ" ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ
 
"Αυτοικανοποιήθηκε" από το εκλογικο αποτέλεσμα ο Υπεύθυνος του Ψυχαγωγικού Προγράμματος της Πολιτικής, πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης.!
Πως λέμε:
"Πέρασε και δεν... άγγιξε"...
Με την δική του... "αίσθηση" των γεγονότων, κατάλαβε ότι το κόμμα του --παρά το γεγονός ότι βυθίσθηκε εκλογικά αλλά και δημοσκοπικά--, διατηρεί τις δυνάμεις του.!!!
Είναι μία άλλη πτυχή προσέγγισης του εκλογικού αποτελέσματος, πού είναι σε άμεση συνάρτηση με τον νού, την παιδεία, και την ψυχική ισσοροπία του προέδρου Γιώργου...
Ευτυχώς που υπάρχει και αυτός.!
Όμως οι "Ναυλωμένες Ουκρανέζες" των Μ.Μ.Ε. ακόμη και εκεί που ρητορικά ισχυρίζεται ότι στήριξε συνδυασμούς, είτε του Πασοκ είτε της Ν.Δ., κανείς δεν τον ρωτάει να πεί:
"Πόσοι σύμβουλοι δικοί του εξελέγησαν με τους περιστασιακά συνδυασμούς που υποστήριζε";;;
Ούτε ένας.!
Που είναι λοιπόν η εκλογική του επιρροή και δύναμη όταν δεν μπορεί να εκλέξει, ούτε ένα σύμβουλο;;;
Η μόνη επιρροή υπάρχει μόνο στον "κλώνο" του ευνουχισμού-- βάσει φωνης και συμπεριφοράς--, σε ένα ποσοστό του 1,5% στους λεγόμενους Αρχαιολάτρες κυρίως στην περιοχή Αττικής...
Ούτε τον ρώτησαν πως και γιατί τα κομματικά του στελέχη όλο το καλοκαίρι αποχωρούν ομαδηδόν από το κόμμα του...
Χθές δημοσιοποιήθηκε η επιστολή καταγγελία, που έκανε το μέλος της Κ.Ε. και π. Αναπληρωτής Γραμματέας της Κ.Ε. τού κόμματός του, Παναγιώτης Αποστόλου την οποία εκοινοποίησε σε όλα με μέλη της Κ.Ε. καθώς και σε όλες τις Νομαρχιακές Οργανώσεις.
Η επιστολή αποτελεί κόλαφο και όνειδος γιά το κόμμα του, τον... Αδώνιδα που είναι Γραμματέας της Κ.Ε., αφού πέραν της πολιτικής της συγκατοίκησης στην Πράσινη Μεζονέτα του Γ.Παπανδρέου και των Νεοταξικών ποικιλώνυμων φίλων του, εμπνεευστών του "διαβόητου" Μνημονίου, κατηγορεί τούς Καρατζαφέρη--Άδωνη για..."περίεργη αποχή" του κόμματος, από Εθνικά Υψίστης Σημασίας περιοχές, κυρίως την Θράκη.!!!
Κάντε κλίκ δεξιά στις φωτό και διαβάστε τι τους "σέρνει"...
Να, ακόμη και χθές στο MEGA, ήταν καλεσμένος της Τρέμη και των Πρετεντέρη--Τζίμα.
Τί να κάνουν οι υπάλληλοι του Μπόμπολα, να μην ακούσουν, πως θα βγούμε από την οικονομική κρίση και κυρίως πως θα αντιμετωπίσουμε την Μέρκελ, από τον απόφοιτο του... LONDON SCHOOL OF...TRIXES;;;
Εδώ η Ελλάδα καίγεται, οι Έλληνες πεθαίνουν κάθε μέρα από την αδιέξοδη πολιτική της "Κυβέρνησης τού Μμνημονίου" και αυτοί καλούν στο MEGA τον Καρατζαφέρη πού ψήφισε το Μνημόνιο και απόφοιτο του... LONDON SCHOOL OF...TRIXES, να πεί την... γνώμη του, πως θα σωθούμε.!!!
Ο Ισοκράτης έγραφε:
" Οι κυνηγοί ανακαλύπτουν τους λαγούς με τα σκυλιά και τους ανόητους με τους επαίνους"...
Υ.Γ.
Την επιστολή Αποστόλου, δεν μας την έστειλε ο Βορίδης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου