Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ο "ΑΣΦΑΙΡΟΣ" ΑΔΩΝΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ...

ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ...
 
Μπορεί να μην έχει την αποκλειστική ευθύνη της πτώσης του κομματός του..
Ο Αρχηγός του άλλωστε, με τις συνεχεις κωλοτούμπες, τον ακατάληπτο λόγο, τις πολιτικές του παλινωδίες και την μετακομισή του στή Πράσινη πολυκατοικία, --ιδιοκτησίας Πασόκ--, με κορυφαία εκδήλωση την ψήφιση του Μνημονίου, είχε προδιαγράψει την τύχη του..
Όμως επειδή επίμονα ζητούσε το χρίσμα απο τον Καρατζαφέρη του υπ. περιφερειάρχη Αττικής κόντρα στον Βορίδη, φέρει πολυ μεγάλη ευθύνη.
'Αλλωστε ως ατράνταχτο παράδειγμα είναι η περίπτωση του όντως εξαίρετου γιατρού και ανθρώπου Νίκου Παπανδρέου, Υπ. Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος, ό οποιος κατέγραψε σε προσωπικό και όχι κομματικό επίπεδο 7,6% κατά πολύ υψηλότερο του ΛΑΟΣ , τόσο Πανελλαδικά, όσο κυρίως σε περιφερειακό επίπεδο.!
Ο Άδωνις με τα "άσφαιρα" πυρά του, από όλους τους Υπ.Περιφερειάρχες του ΛΑΟΣ ήρθε προτελευταίος σε ποσοστό, αφου στο τέλος κατάφερε να ξεπεράσει τον τελευταίο με ποσοστό 4,3% , εκείνο τον άκρως γραφικό και γνωστό "μπαχτατζή" Αστέριο Ροντούλ
η της Θεσσαλίας, ο οποίος χρησιμοποιεί τακτικά και τά εδρανα της βουλής γιά να ρίχνει και κανένα ύπνο...
Σέ απόλυτους αριθμούς ο Άδωνις κατέβασε τον αριθμό των ψήφων, από 160.000 σε 90.000.!
Πάντως ο Βορίδης αναμφισβήτητα θα είχε καλύτερη τύχη.
Ούτως ή άλλως, ως πρωτοκλασάτο στέλεχος πρωτογωνίστησε στην αρχή της πτώσης του ΛΑΟΣ, την οποίαν θα ολοκληρώσει ο αρχηγός του, Γ.Καρατζαφέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου