Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

ΜΕ «ΟΠΛΑ» ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ και «ΜΑΧΑΙΡΙ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Η... «ΕΠΙΘΕΣΗ» ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ...!!!

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΓΙΑ ΤΟ... «ΚΥΝΗΓΙ» ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ...

Βασικό όπλο του  Σαμαρά που θα κυνηγήσει αμέσως τις επόμενες ημέρες είναι οι αποκρατικοποιήσεις για τις οποίες μάλιστα  θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Έτσι η Κυβέρνηση με την επίσκεψη της τρόικας θα παρουσιάσει ένα μεγάλο πακέτο αποκρατικοποιήσεων αλλά και λουκέτο ή συγχωνεύσεις σε πολλείς φορείς του διαλυμένου δημοσίου, προκειμένου να καταφέρει την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου. 
Έτσι εάν γίνει κάτι τέτοιο, η Ελληνική Κυβέρνηση θα μπορέσει να αρθρώσει φωνή στους Ευρωπαίους εταίρους και να κερδίσει σοβαρές τροποποιήσεις στο μνημόνιο προς όφελος των πολιτών. 
Για αυτό το λόγο λοιπόν η Κυβέρνηση θα ξεκινήσει τις διαβουλεύσεις με την τρόικα με πρωταρχικό σκοπό να κερδίσει την παράταση του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής κατά το μέγιστο δύο χρόνια και εν συνεχεία κάνοντας μεγάλες μεταρρυθμίσεις θα κυνηγήσει και περισσότερες αλλαγές στο μνημόνιο. 
*- Πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη υπάρχει λίστα με 60 οργανισμούς που θα καταργηθούν ή θα συγχωνευτούν
*- Πρωταρχικός στόχος της Κυβέρνησης είναι μέσα στο καλοκαίρι να κάνει αποκρατικοποιήσεις
*- Με την τρόικα αρχικά η Κυβέρνηση θα προσπαθήσει να επιμηκυνθεί η δημοσιονομική προσαρμογή
*- Μετά το καλοκαίρι αφού κάνουν αποκρατικοποιήσεις και περικόψουν το δημόσιο θα ζητήσουν νέες αλλαγές στο Μνημόνιο.

3 σχόλια:

  1. Σιγά μη σχήσει κανά καλτσόν ο αρχιδωσιλόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mας έκλεβαν, μας χρέωναν και τώρα θέλουν να πωλήσουν την περιουσία του ελληνικού λαού για να εξοφλήσουν τα δανεικά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Σαμαρας να αποκαταστησει οσους ΕΞΕΔΙΩΞΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 80-90.Ειμαι απο αυτους και ακομη πεινανε τα παιδια μου επειδη ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή