Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΙΣ «ΔΑΓΚΑΝΕΣ» ΤΟΥ Δ.Ν.Τ....!!!

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η... ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...!!!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Ως βόμβα μεγατόνων – για τους αφελείς και τους αδαείς - μπορούν να χαρακτηρισθούν τα όσα δήλωσε σε συνέντευξη που έδωσε στην παγκόσμιου κύρους Αμερικάνικη εφημερίδα New York Times, ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο,

Παναγιώτης Ρουμελιώτης. Ο κ. Ρουμελιώτης, λοιπόν,  δήλωσε μεταξύ άλλων: 
«Ξέραμε στο Ταμείο από την αρχή ότι το πρόγραμμα αυτό ήταν αδύνατο να εφαρμοστεί, επειδή δεν είχαμε κανένα, μα κανένα, επιτυχημένο παράδειγμα… η τρόικα υποτίμησε τις αρνητικές επιδράσεις που θα είχε το φάρμακό της στην ελληνική οικονομία… το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι οι μεγάλες περικοπές συνέβαλαν στο καθοδικό σπιράλ αποδεκατίζοντας την οικονομική ζήτηση εντός της Ελλάδας… το επιχείρημα που συνήθως χρησιμοποιείται από την τρόικα για να ασκήσει κριτική στην Ελλάδα -και για να αγνοήσει τα δικά της λάθη- είναι πως η βαθιά ύφεση οφείλεται στη μη εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων».
Αυτές οι καθυστερημένες δηλώσεις του πρώην αξιωματούχου του ΔΝΤ έρχονται να επιβεβαιώσουν όλους εκείνους – μεταξύ αυτών και τον έχοντα την τιμή να υπογράφει το παρόν άρθρο - που χρόνια τώρα καταγγέλλαμε τις προδοτικές μεθοδεύσεις της τότε κυβέρνησης Παπανδρέου, οι οποίες οδήγησαν τη χώρα στις δαγκάνες του ΔΝΤ και τον Ελληνικό λαό στην οικονομική εξαθλίωση.  
Έτσι, στο σημείο αυτό, θεωρώ χρήσιμο να αναδημοσιεύσω ένα μέρος του άρθρου μου, της 28ης Αυγούστου 2011, που είχε τίτλο: 
“Είναι ή δεν είναι Εθνική προδοσία;”. 
«…Ο κ. Παπανδρέου, ως αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολιτεύσεως και λίγους μήνες πριν από τις Εθνικές εκλογές του Οκτωβρίου 2009 και συγκεκριμένα στις 3 Ιουνίου του ίδιου χρόνου, σε διαδικτυακή τηλεόραση στον δημοσιογράφο Στέλιο Κούλογλου καταθέτοντας τις απόψεις του για το ΔΝΤ, είπε μεταξύ άλλων επί λέξει τα ακόλουθα: «Ιδιαίτερα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν έχει την φήμη, ούτε για την κοινωνική του δικαιοσύνη, ούτε βεβαίως και για την αποτελεσματικότητά του. Το να πηγαίνει σε χώρες   αναπτυσσόμενες και να τους λέει, επειδή έχετε πολλά δάνεια πρέπει να κόψετε, και το πρώτο που θα κόψετε είναι από την παιδεία π.χ., αυτές είναι επίσημες πράξεις, που ουσιαστικά κόβουν το μέλλον της χώρας. Μπορεί αυτή η χώρα να μαζέψει κάποια λίγα χρήματα για ένα-δύο χρόνια, αλλά ουσιαστικά καταδικάζει τη χώρα αυτή στην υπανάπτυξη σε μόνιμη βάση. Άρα, λοιπόν, δεν έχουμε κανένα λόγο εμείς να μπούμε σε μια τέτοια διαπραγμάτευση, η οποία πιθανώς να διολισθήσει σε όρους που θα είναι αρνητικοί για την πορεία της χώρας μας».,
Μετά τις εκλογές του 2009 και την εκλογή του ΠΑΣΟΚ στη διακυβέρνηση της χώρας, όλοι γνωρίζαμε πως η χώρα ήταν σε άθλια οικονομική κατάσταση την οποία δημιούργησαν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις και απαιτείτο το νοικοκύρεμα της με δραστικά και άμεσα μέτρα αλλά όμως κανένα πρόβλημα δεν υπήρχε σε θέματα δανεισμού. Μπορούσε παρά το μεγάλο χρέος να δανείζεται από τις διεθνείς αγορές άνετα και με πολύ λογικό επιτόκιο. Τα spreads, τα οποία προσδιορίζουν το ύψος του επιτοκίου ενός δανείου, ήταν τότε στις 134 μονάδες. Ο πρωθυπουργός που γνώριζε, όμως, την πραγματικά άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας, γιατί είχε ενημερωθεί επακριβώς από τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, και από την στιγμή που τα spreads ήταν χαμηλά, αφού παρέμειναν στα ίδια επίπεδα μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2010, δεν θα έπρεπε να προχωρήσει άμεσα σε δανεισμό από τις αγορές προς κάλυψη των τρεχουσών αναγκών της χώρας; Ωστόσο, εκείνος απεμπόλησε δάνειο με πρώτη δόση 25 δις € και χαμηλό επιτόκιο που προτάθηκε από τη Ρωσία στη συνάντηση που έγινε στη Μόσχα το Φεβρουάριο του 2010 μεταξύ Πούτιν και Παπανδρέου, το οποίο θα αποπληρωνόταν με κρατικές δεσμεύσεις και δια μέσω πώλησης γεωργικών προϊόντων που θα τόνωναν ιδιαίτερα τις εξαγωγές μας (συνεχείς δημόσιες δηλώσεις του ομογενή βουλευτή της Ρωσικής Κρατικής Δούμας κ. Ιβάν Σαββίδη).  
Ο κ. Παπανδρέου, λοιπόν, μη αποδεχόμενος τη Ρωσική βοήθεια, στη συνέχεια έχασε πολύτιμο χρόνο στην προσπάθειά του να πείσει τον λαό πως η προηγούμενη Κυβέρνηση και ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος τον κορόιδεψαν, δίδοντάς του προεκλογικά, ψεύτικά στοιχεία για την κατάσταση της οικονομίας και έτσι δεν μπορούσε να υλοποιήσει άμεσα τις προεκλογικές του εξαγγελίες. Το επιχείρημα αυτό είναι τουλάχιστον απαράδεκτο και παιδαριώδες, όταν το επικαλείται πρώην αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης που διετέλεσε παλαιότερα πολλές φορές υπουργός και εξελέγη βουλευτής, πολλές τετραετίες. Μα είναι δυνατόν να μην γνωρίζει την οικονομική κατάσταση της χώρας, την οποία υπηρετεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πολλές τετραετίες; 
Αργότερα, ξεκίνησε η δυσφήμηση της χώρας με τις συνεχείς περιοδείες του Έλληνα Πρωθυπουργού που εξομολογείτο στους Ευρωπαίους ηγέτες πως «κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα» και του κ. Παπακωνσταντίνου, υπουργού Οικονομικών, που διατυμπάνιζε δεξιά και αριστερά πως η οικονομία μας θυμίζει «τιτανικό». 
Με όλες τις παραπάνω ενέργειες, η Ευρωπαϊκή επιτροπή υποστήριξε ύστερα από έρευνά της, πως η συνεχής δυσφήμηση οδήγησε τους διεθνείς κερδοσκόπους και τοκογλύφους στην εκτίναξη των spreads στο απίθανο ύψος των 850 μονάδων και έτσι κατέστη απαγορευτικός ο δανεισμός της χώρας από τις διεθνείς αγορές. Διευκολύνθηκε δε το διαβρωτικό τους έργο με θύμα την Ελληνική οικονομία.
 Έτσι, ο κ. Παπανδρέου αντί να έχει ως πλεονέκτημα την τοποθέτηση του  πιστολιού στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αυτός το παρέδωσε αμαχητί στους δανειστές μας και εκείνοι με τη σειρά τους το τοποθέτησαν στον κρόταφο του Ελληνικού λαού.  Και για να γίνει αντιληπτό και κατανοητό το πόσο κακό έκαναν ο πρωθυπουργός και ο υπουργός οικονομικών στη χώρα και στον Ελληνικό λαό με αυτές τις ενέργειες τους, θα αναφέρω το εξής παράδειγμα: Σκεφτείτε ότι ένας τραπεζίτης που κατέχει μία πολύ αξιόπιστη και εύρωστη οικονομικά τράπεζα, χάνει τα λογικά του και δηλώνει δημοσίως ότι η τράπεζά είναι χρεοκοπημένη και ότι οι υπάλληλοί της την κλέβουν. Αυτή η τράπεζα μέσα σε μία μόνο εβδομάδα θα έχει χρεοκοπήσει πραγματικά, αφού όλοι μα όλοι οι καταθέτες της θα έχουν αποσύρει τις καταθέσεις τους και η τράπεζα θα μείνει «πανί με πανί». 
Δυστυχώς αυτό ακριβώς έπραξε ο πρωθυπουργός μας και η χώρα βρέθηκε σε δεινή θέση μη μπορώντας να δανειοδοτηθεί από τις αγορές γιατί τα speads είχαν ήδη εκτιναχτεί. Έτσι, κατέφυγε στη σύναψη της δανειακής συμφωνίας με την τρόικα. Για άλλη μια φορά η Κυβέρνηση και ο κ. Παπανδρέου είπαν ψέματα στον Ελληνικό λαό, πως ψήφισαν την τερατώδη και μονομερή αυτή σύμβαση προκειμένου να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις των πολιτών, ενώ απλά με τα 110 δις € που πήραν δάνειο, ούτε ένα ευρώ δεν πήγε για την πληρωμή μισθών και συντάξεων ή για την παραγωγική ανάπτυξη της χώρας. Αντίθετα, πληρώθηκαν οι τόκοι και τα τοκοχρεολύσια  προϋπαρχόντων δανείων και ομολόγων. Δηλαδή, με την εισαγωγή μας στο ΔΝΤ εξασφαλίσαμε τα χρήματα για να πληρωθούν τα πανωτόκια των οι διεθνών νταβατζήδων μας. 
Σημειώστε επίσης, πως ο κ. Παπανδρέου από το Νοέμβριο του 2009, συζητούσε με τον πρόεδρο του ΔΝΤ κ. Στρος Καν (όπως ο ίδιος δημόσια αποκάλυψε) την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ. Οι δηλώσεις αυτές του προέδρου του ΔΝΤ, πιστεύω ακράδαντα τον οδήγησαν στον εξοβελισμό του από το αξίωμά που είχε. Με άλλα λόγια, οι ΗΠΑ «έστησαν» την αποκαθήλωσή του, στο έδαφός τους, διότι με τις δηλώσεις του απεκάλυπτε τα σχέδια των δυο Κυβερνήσεων (ΗΠΑ και Ελλάδος) για την υπαγωγή της Ελλάδος στις δαγκάνες του ΔΝΤ.   
Έτσι, πιστεύω πως αποδεικνύεται ότι εάν η Κυβέρνηση είχε στραφεί αμέσως μετά την εκλογή της στις διεθνείς αγορές ή είχε αποδεχθεί το προσφερόμενο δάνειο από τη Ρωσία δεν θα είχε κανένα πρόβλημα πληρωμής μισθών και συντάξεων παρ’ όλη την κακοδιαχείριση του δημοσίου χρήματος, την αδυναμία πάταξης της φοροκλοπής, του παραεμπορίου και του ελέγχου της μαύρης εργασίας, των οποίων η πάταξή ήταν προεκλογικές δεσμεύσεις της Κυβερνήσεως του ΠΑΣΟΚ…». 
http://www.apostoloupanos.gr/index.php/articles/109-einaihdeneinaiethnikipodosia
Συνεπώς, από όλα τα παραπάνω αποδεικνύεται πως ο μετέπειτα Πρωθυπουργός (Γ.Παπανδρέου), ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος (Προβόπουλος) και ο εκπρόσωπος της Ελλάδος στο ΔΝΤ (Π.Ρουμελιώτης), γνώριζαν που οδηγούν την Ελλάδα και όμως, έπραξαν αντίθετα προς τα συμφέροντά της. 
Από τη στιγμή, λοιπόν, που ουδεμία κυβέρνηση θα τολμήσει να παραπέμψει αυτούς καθώς και άλλους πολλούς, σε δίκη καταλογίζοντάς τους το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, θα περιμένουμε κάποια Άγια ημέρα, ο Ελληνικός λαός να υλοποιήσει αυτό που δήλωσε ο πρώην Υπουργός, Λοβέρδος, την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010 στην εφημερίδα “Real news”: «Νέο Γουδί εάν αποτύχουμε». 

12 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΙΑΣ ΝΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΜΠΕΞΗΣ ΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ

      Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

      http://www.ksipnistere.com/2017/01/600.html#comment-form

      Βίκυ Χαραλάμπους

      Δια Αρτέμη Σώρρα & Οργανισμό- Επιτροπή EI- END

      Και οι Αφυπνισμένοι Πολίτες

      Εκ μέρους της Ελλάδος και εκπροσωπώντας τα δικαιώματά μας."
      στις

      Διαγραφή
  2. Μπράβο στον αρθρογράφο. Αναπτύσσει όλο το παρασκήνιο αλλά παρατάσσει και τα πραγματικά δεδομένα με σαφήνεια και ευκρίνεια. Πολύ κατατοπιστικό κείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4 Ιανουαρίου 2017 - 7:31 μ.μ.
      ΠΡΟΦΙΛ ΕΛΕΝΙΤΣΑΣ ΤΑΡΑΡΟΜ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ .... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ... ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩ
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΑΜΟΙΡΗ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟ [ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ
      ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Σ ΤΗΣ ΘΑΝΟΥΣΗΣ ] ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΣΟΦΟ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

      ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΣΩΡΡΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΕ

      ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝΕ ΟΛΟΥΣ ΡΩΤΑΩ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΓΕΛΑΩ ΕΓΩ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
      Απάντηση
      Απαντήσεις

      Giannis Paterakis4 Ιανουαρίου 2017 - 7:44 μ.μ.
      ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΧΑΙΔΕΥΕΣ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥ...

      ΦΑΝΤΑΣΟΥ...!!!!!
      Απάντηση

      Ανώνυμος4 Ιανουαρίου 2017 - 7:47 μ.μ.
      ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΠΟΝΤΙΚΕ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΠΑΤΕΡ ΑΚΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ. ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕΕΕΕ?.....ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΕΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΕΕΣΣ!!!
      Απάντηση
      Απαντήσεις

      Giannis Paterakis4 Ιανουαρίου 2017 - 8:17 μ.μ.
      ΕΣΕΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕ ΤΗΣ ΟΧΙΑΣ ΚΑΖΑΚΗ,ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Νο2 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΣΕ ΕΒΑΖΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΕΣ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΙΚΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ...

      ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ,ΙΣΩΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΕ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΚΤΥΠΩ ΕΔΩ Σ'ΑΥΤΗΝ ΞΕΣΠΑΣ ΜΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΙ'ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ...

      Διαγραφή
    2. Giannis Paterakis29 Οκτωβρίου 2016 - 1:47 π.μ.

      ΒΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ:
      ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ $2,875,426,500,000.00 – USD ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.

      ΑΥΤΟ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ … ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ KAI ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ( ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ / ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ) … ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ !!!

      Giannis Paterakis25 Οκτωβρίου 2016 - 5:03 μ.μ.

      ΕΛΑ ΝΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ( HELLENIC REPUBLIC CIK#: 0000931106 SIC: 8888 – FOREIGN GOVERNMENTS0 ) ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ…


      http://alfeiospotamos.gr/?p=25480

      Διαγραφή
  3. άντηση

    Ανώνυμος2 Ιανουαρίου 2017 - 6:52 μ.μ.
    Απο τους προσφυγες το 40% ειναι μονο Συριοι.Οι υπολοιποι ειναι απο τις πιο απιθανες χωρες του κοσμου κοινως απο του διαολου τη μανα:Ασια,Αφρικης ζουγκλα,Λατινικη Αμερικη Σιερα Λεονε, σιερα σκατονε και βαλε.
    Μαθαν πως πηδιομαστε πλακωσανε κι οι γυφτοι.κι οχι μονο...
    Ειναι απλα εμετικος ο ανθρωπος και δεν βλεπει πως πηγαινει ν αποτελειωσει την Ελλαδα!!!!
    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος2 Ιανουαρίου 2017 - 7:15 μ.μ.
    ΤΣΙ..ΤΣΙ....ΣΕ ΕΠΙΑΣΑ ΠΑΛΙ ΔΥΣΛΕΞΑΡΑ !!!!ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΤΩΡΑ ????
    ΦΙΛΟΥΤΣΕΣ ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΕΥΗ

    Ανώνυμος2 Ιανουαρίου 2017 - 7:21 μ.μ.
    Χαχαχαχα!ευθυμησαμεν παλιν

    Ανώνυμος2 Ιανουαρίου 2017 - 7:34 μ.μ.
    ΤΟ ΕΥΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΦΡΟΣΙΟΣ Ή ΤΟ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ...

    Ανώνυμος2 Ιανουαρίου 2017 - 7:59 μ.μ.
    Η ΕΥΗ? ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΚΛΑΝΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6 Φεβρουαρίου 2017 - 7:30 μ.μ.
      ΕΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΕΙΜΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΥΣΤΑΛΗΣ ΩΡΑΙΟΣ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΕΤΜΗΜΕΝΟΣ.
      ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ''ΞΕΜΑΤΙΑΣΩ'' ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΟΡΑΣΗ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΤΑΙΚΙΑ ΜΟΥ ΨΩΛΗ?.....ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΥΦΤΟ ΠΟΛΥ !!!
      Απάντηση
      Απαντήσεις

      Giannis Paterakis6 Φεβρουαρίου 2017 - 7:49 μ.μ.
      ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΟΥ ΦΩΝΑΞΩ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΑΡΕΤΕΣ,ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ...

      Ανώνυμος6 Φεβρουαρίου 2017 - 7:51 μ.μ.
      χα χα χα
      ουπς!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος3 Ιανουαρίου 2017 - 1:23 μ.μ.
    ΨΕΥΤΟΜΑΝΕΣΗ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΠΩΝΥΜΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΨΕΥΤΟΜΑΝΕΣΗ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ
    Απάντηση
    Απαντήσεις

    elen manesi3 Ιανουαρίου 2017 - 1:27 μ.μ.
    ΡΕ ΑΙ ΚΑΙ Γ@ΜΗΣΟΥ ΒΛΑΜΕΝΟ......

    Ανώνυμος3 Ιανουαρίου 2017 - 1:38 μ.μ.
    ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΟΙΟΝ ΠΑΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΤΡΕΛΟΚΑΜΠΕΡΟ ΤΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΣΩΡΡΑ
    ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΑ

    elen manesi3 Ιανουαρίου 2017 - 1:40 μ.μ.
    ΟΥΣΤ???ΕΣΥ ΕΓΩ ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΣΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣ/.//

    Ανώνυμος3 Ιανουαρίου 2017 - 1:43 μ.μ.
    ΕΓΩ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΔΕΝ ΣΚΑΩ ΑΠΟ 2012 ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΣΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΚΑΣΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΕΝΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    elen manesi3 Ιανουαρίου 2017 - 1:44 μ.μ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΟΜΙΖΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΩΞΗΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑ????ΡΕ ΟΥΣΤ ΧΟΝΤΡΟΚΟΛΑ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

    Ανώνυμος3 Ιανουαρίου 2017 - 1:45 μ.μ.
    ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΤΗ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ 17 ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΜΗΤΗ?

    Ανώνυμος3 Ιανουαρίου 2017 - 1:48 μ.μ.
    ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕΣ ΟΛΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΨΕΥΤΟΜΑΝΕΣΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    elen man man elen voria skia ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΖΧΣΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    elen manesi3 Ιανουαρίου 2017 - 1:50 μ.μ.
    ΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΦΑΤΟ ΜΩΡΗ ΚΑΡΓΙΑ..
    https://www.youtube.com/watch?v=ZrWhfwnOthI
    Απάντηση

    Ανώνυμος3 Ιανουαρίου 2017 - 1:41 μ.μ.
    ΖΩΟΝ ΨΕΥΤΟΜΑΝΕΣΗ Ο ΤΑΡΑΡΟΜ ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ????????????????? ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Απάντηση

    elen manesi3 Ιανουαρίου 2017 - 1:45 μ.μ.
    ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΒΡΕΙΖΑ ΑΣ ΜΗΝ ΜΕ ΠΡΟΟΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ///
    Απάντηση

    Ανώνυμος3 Ιανουαρίου 2017 - 1:53 μ.μ.
    ΓΡΑΨΕ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΨΕΥΤΟΜΑΝΕΣΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ
    ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

    ΣΕ ΠΕΙΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΣΟΥΡΓΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.ksipnistere.com/2017/01/blog-post_817.html?showComment=1483540603865#c3076279352613574495

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9 σχόλια:

    1.
    Ανώνυμος30 Ιανουαρίου 2013 - 10:29 π.μ.

    χαχαχαααα καλοοο, (τι μαλακια)
    ΑπάντησηΔιαγραφή
    2.
    Ανώνυμος30 Ιανουαρίου 2013 - 11:57 π.μ.

    Γιατι ειναι μαλακια ρε φιλε;

    Το οτι πληρωνεςι διοδια, συν τελη κυκλοφοριας δεν ειναι μαλακια;
    Το οτι δεινεις για 4 χρονια λευκο χαρτι σε ενα κομμα να κανει οτι γουσταρει, δεν ειναι μαλακια;
    Να εχουμε κανει εκατομμυριουχους και μαγκες καθε λαμογιο που το παιζει πατριωτης, δεν ειναι μαλακια;
    Το οτι τους χρυσοπληρωνεις για να σε πηδανε, δεν ειναι μαλακια;
    ΑπάντησηΔιαγραφή
    3.
    Ανώνυμος30 Ιανουαρίου 2013 - 12:32 μ.μ.

    ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΠΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ

    ΣΤΗ ΛΑΜΟΓΙΆ ΠΡΩΤΟΙ, ΣΤΟ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ??????
    ΓΑΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
    ΑπάντησηΔιαγραφή
    4.
    Ανώνυμος30 Ιανουαρίου 2013 - 5:14 μ.μ.

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ http://monogiaellines.blogspot.gr/2013/01/blog-post_2126.html
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΔΩ...http://monogiaellines.blogspot.gr/2013/01/blog-post_30.html

    ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ????? Η ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ?
    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1.
    Ανώνυμος31 Ιανουαρίου 2013 - 9:53 π.μ.

    isa μωρη χαμουρα με σκατοαυγη σου καραγκιοζη.
    ο Ελληνας λεει για εξοδο απτο σκατοευρω τους.
    λεει για εθνικο νομισμα.
    ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΚΡΑΥΓΗ?
    ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ...
    Διαγραφή
    2.
    Ανώνυμος31 Ιανουαρίου 2013 - 10:17 π.μ.

    ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΙΚΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟ.
    ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚ0 ΚΑΥΛΙ ΑΡΧΙΔΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ
    Διαγραφή
    3.
    Ανώνυμος31 Ιανουαρίου 2013 - 2:47 μ.μ.

    ΩΡΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ. ΠΟΛΙΤΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΜΑΓΕΙΑ.!!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΑΑ
    ΟΥΤΕ ΝΑ ΛΟΓΟΜΑΧΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΠΑΛΙΑΡΧΙΔΙ. ΓΑΜΩΤΟΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.,
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ??? ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΑΠΛΥΤΟ
    Διαγραφή
    Απάντηση
    5.
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ31 Ιανουαρίου 2013 - 10:22 π.μ.

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ-ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ-ΑΠΟ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΛΑ?
    ΑπάντησηΔιαγραφή
    6.
    Ανώνυμος14 Απριλίου 2015 - 1:15 μ.μ.

    ετσι μπραβο να δουμε τι @@ θα πιασετε!!!!!!!!!!!!!!
    Απάντηση
    http://xypnistere.blogspot.gr/2013/01/blog-post_6437.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Giannis Paterakis14 Μαΐου 2017 - 1:19 μ.μ.
    ΜΑ ΕΔΩ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΤΟΥ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, ΕΒΡΑΙΕ Η ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΕ ΕΣΥ ΤΙ ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ??

    ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΣΑΝ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ,ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ...

    ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ...!!!

    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΙΑΔΑ,ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΕΣ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ,ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή