Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

ΝΕΟΛΑΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ: «ΗΜΙΤΡΕΛΟΙ» «ΛΑΜΟΓΙΑ»--και «ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΙ» ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟ... ΚΟΜΜΑ...!!!

«ΣΥΣΣΩΜΗ» ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ  ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ  τού... ΛΑΟΣ...!!!


Μετα την οριστική διάλυση από το εκλογικό αποτέλεσμα, ήρθε και ο ενταφιασμός του «τηλεπτώματος» τού ΛΑΟΣ με μαζική αποχώρηση της Ηγεσίας της Νεολαίας του (ΝΕ.Ο.Σ.) και επιστολή--καταπέλτη πού επέστειλαν στον Καρατζαφέρη...
EΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΛΑ.Ο.Σ

"Εσκοτώσατε την Ελληνικήν νεότητα και το Εθνος χωρίς νεολαίαν είναι άνοιξις χωρίς άνθη." ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Γεμάτοι απογοήτευση για την συνεχιζόμενη εμμονή της ηγεσίας του κόμματος μας, να επαναλαμβάνει τις ίδιες λάθος πρακτικές που μας έφεραν σε συνεχιζόμενες συντριπτικές ήττες, οι κάτωθι υπογεγραμμένοι, ηγεσία της Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ, αποχωρούμε απο κάθε θεσμικό η μη ρόλο μέσα στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό....

Όπως εγγράφως και προφορικώς είχαμε επισημάνει στον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. τον τελευταίο μήνα, δεν μας φοβίζει η κατακρήμνιση στο 1,6%, δεν μας φοβίζει η κατάληψη απο άλλους φορείς, του πολιτικού χώρου που το κόμμα μας δημιούργησε, δεν μας φοβίζει ο περιορισμός της προβολής και των μέσων. 
Πολλοί από εμάς έχουμε αγωνιστεί με πείσμα για τις ιδέες μας κάτω απο πολύ χειρότερες συνθήκες. Αυτό που μας φοβίζει είναι η συνέχιση της ίδιας λάθος λογικής που έφερε τον ΛΑ.Ο.Σ.  στην δεινή πολιτική θέση που βρίσκεται σήμερα. 


 Η συνέχιση της λογικής που δεν κατανοεί πως ημίτρελοι, λαμόγια, καρεκλοκένταυροι και φαντασμένοι δεν μπορούν  να συνυπάρξουν με αγνούς αγωνιστές και ανθρώπους που ζουν και εκτίθονται μέσα στην σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα. 
Η συνέχιση της λογικής που ακόμα φαντάζεται πως ένα κόμμα μπορεί να λειτουργεί δίχως να ερωτώνται τα όργανα και τα στελέχη  του και δίχως να χαράζονται με συλλογική δουλειά και διάλογο βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες στρατηγικές. 
Η συνέχιση  της λογικής που νομίζει πως μπορεί να υπάρξει και να αναπτυχθεί Νεολαία, μέσα σε ένα εχθρικό περιβάλλον "αυλικών"
που περιμένουν στην γωνία για να χαρακτηρίσουν κάθε κίνηση της "υποκινούμενη" και "πραξικοπηματική".

Η βίαιη έξωση της ΝΕΟΣ Θεσσαλονίκης απο τα γραφεία της, ο απροειδοποίητος δημόσιος αποκεφαλισμός του Προέδρου της  ΝΕΟΣ στα εγκαίνια των νέων γραφείων του ΛΑ.Ο.Σ. και η κωμικοτραγική επαναφορά του μετά απο μία ημέρα υπο την πίεση των μη  αναμενόμενων θεσμικών αντιδράσεων της Νεολαίας,   μας οδηγούν στην άρση της εμπιστοσύνης που είχαμε διαθέσει έως τώρα προς την ηγεσία του κόμματος. 

Τιμούμε τον Γ. Καρατζαφέρη για την προσφορά του στο Πατριωτικό κίνημα. Ήταν ο άνθρωπος που έκανε τον Πατριωτισμό πολιτικό πόλο.
Που στάθηκε σε δύσκολα χρόνια μπροστά, φέρνοντας μαζί με τον αγώνα των αγωνιστών της ΝΕ.Ο.Σ και του ΛΑ.Ο.Σ τις Πατριωτικές θέσεις  στο προσκήνιο. 
Ήταν όμως και ο άνθρωπος, που φοβήθηκε να μετατρέψει το κόμμα σε κίνημα, έτσι όπως αποφασίσαμε όλοι μαζί στο  συνέδριο του 2009. 
Οι φοβίες και οι δυσλειτουργίες που απέτρεψαν αυτό το ουσιαστικό άλμα, δυστυχώς δεν έχουν μέχρι σήμερα εκλείψει. 

Η σημερινή μας συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ, μας έδεσε ακόμα περισσότερο συναισθηματικά μαζί του, αλλά πρακτικά δεν μας έπεισε  πως είναι έτοιμος να κάνει τις απαιτούμενες εσωκομματικές ρήξεις, προκειμένου να μετατρέψουμε το κόμμα σε κίνημα. 
Δυστυχώς μας έδειξε πως εδώ και ενάμιση σχεδόν μήνα η ηγεσία του κόμματος, παρά την συντριπτική ήττα που θα έπρεπε  να λειτουργήσει ως ξυπνητήρι, δεν έχει κατανοήσει τα λάθη της.
 Μία πολιτικά και ιδεολογικά αστοιχείωτη αυλή κολάκων,  που πάντοτε απαντούσαν στο ερώτημα "τι ώρα είναι;" με την απόκριση "ότι ώρα θέλετε κύριε Πρόεδρε", συνεχίζει να επηρεάζει και σχεδόν να επιβάλει τις 
αποφάσεις του Γ. Καρατζαφέρη.

Δεν θα περιμένουμε την επόμενη κίνηση των "αυλικών" ενάντια στην Νεολαία που τόσα χρόνια έχυσε το αίμα και τον ιδρώτα της, για τις ιδέες του κινήματος και για τον Γ. Καρατζαφέρη. 
Θα αφήσουμε την αρρωστημένη  εσωστρέφεια τους να κυνηγάει φαντάσματα, να τρώει τον πολύτιμο πολιτικό χρόνο σχολιάζοντας κουτσομπολιά,
 και να ανακαλύπτει "συνωμοσίες" στα γραφεία της Καλλιρρόης και της Β. Όλγας. Εμείς δεν έχουμε καμία διάθεση
να συνεχίσουμε να δίνουμε εσωκομματικές μάχες για τα αυτονόητα, την ώρα που θα έπρεπε να δίνουμε ιδεολογικές μάχες
με τους πολιτικούς μας αντιπάλους στους χώρους εργασίας, στους δρόμους, στα Πανεπιστήμια, στα σχολεία.

Κάθε λάθος στην έως τώρα πορεία μας ήταν ειλικρινές και αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη του. Απαιτούμε απο τον  ΛΑ.Ο.Σ να επιδείξει το σεβασμό που αρμόζει στα ονόματα, τον αγώνα, την προσφορά και τις προθέσεις μας, προκειμένου  να μην αναγκαστούμε να έρθουμε δημοσίως σε αντιπαράθεση με κάτι που αγαπήσαμε. Άλλωστε σε μία τέτοια αντιπαράθεση εμείς είμαστε οι μόνοι που δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε ή να χάσουμε...

Προλαβαίνουμε όσους κακεντρεχείς θα διαδώσουν συνομοσιολογικά σενάρια, ξεκαθαρίζοντας πως πάρα τις δελεαστικές προτάσεις, δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τους πρώην βουλευτές του κόμματος μας, στον ιδεολογικοπολιτικό κατήφορο της "μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης". Πιστοί στις ιδέες του Ελληνικού Εθνικισμού, θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα 
ενάντια στο σύστημα της παρακμής και της προδοσίας, ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ, μέχρι να δούμε και  πάλι την Πατρίδα μας Ελεύθερη και Ισχυρή. 

"Είναι ανοιγμένος τώρα μπροστά στα θολωμένα μάτια σας και στα μυαλά σας τα σκοτισμένα, ένας δρόμος ζωής και  πολέμου (...) Αν θέλετε, πάρετέ τον. Ειδεμή, σαπίστε εκεί που είσθε."  ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς 

Γιάννης Παναγιωτακόπουλος πρόεδρος ΝΕ.Ο.Σ
Αλίκη Γρηγοριάδου αντιπρόεδρος ΝΕ.Ο.Σ (πρόεδρος Φ.Ο.Σ)
Γεώργιος Χόνδρος γεν. γραμματέας ΝΕ.Ο.Σ
Γεράσιμος Μεταξάς ταμίας ΝΕ.Ο.Σ
Χρήστος Τζίοβας μέλος Δ.Σ. ΝΕ.Ο.Σ (αντιπρόεδρος Φ.Ο.Σ)
Ελπιδοφόρος Νικολόπουλος μέλος Δ.Σ. ΝΕ.Ο.Σ

Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΝΕ.Ο.Σ ΠΕΙΡΑΙΑ συνυπογράφει την παρούσα επιστολή και δηλώνει την παραίτηση  του από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό και ευχόμαστε καλή συνέχεια και πραγματική προσπάθεια!
στις Σάββατο, Ιούλιος 28, 2012

178 σχόλια:

  1. Γιατί ασχολείσθε με ένα πολιτικό "πτώμα"; Το μαγαζάκι φτιάχθηκε για να εξυπηρετήσει τον Καρατζαφέρη και μόνο. Ο δήθεν πατριωτισμός που λανσάριζε ήταν το περιτύλιγμα και η μόνη αγωνία που είχε ο αρχηγός ήταν να λαμβανει την οικονομική ενίσχυση απο τον κρατικό κορβανά. Έτσι θα καταντήσει και το άλλο "πατριωτικό" μόρφωμα του Καμμένου γιατί η μόνη ιδεολογία που έχει είναι να βρίζει τη ΝΔ και να βλέπει προδότες παντού εκτός του μαγαζιού του. "Τιμημένοι πατριώτες" Κουίκ , Χαϊκάλης , Μαριάς , Κουντουρά και τόσα άλλα υστερικά ανθρωπάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες ρε μαλάκα χρυσαυγίτη ; όλοι με την ατζέντα καρατζαφέρη πολιτευέσται ρε λαμόγιαααααααα , ακουγα τον μιχαλολιάκο έλεγε για ΑΟΖ ο μπουρτζόβλαχος που το παίζει άρια φυλή και μοιάζει σαν κούρδος εργάτης του 45 , Σας ξύπνησε όους και τώρα βγαίνεται και αυθαδιάζεται λαμόγια ;

      Διαγραφή
    2. Πόσα χρόνια μελετούσε ο μιχαλολιάκος τους λόγους του Καρατζαφέρη ; πραγματικά με ατζέντα Καρατζαφέρη μιλανε και πολιτευονται όλοι ....

      Διαγραφή
    3. Η χρεοκοπημένη νεολαία των 4 παρεών και του παναγιωτακόπουλου καιρός ήταν να πάρει τον πούλο . Τώρα ήρθε η σειρά των αληθινών αγωνιστών χωρίς να θέλουν αντάλλαγμα διορισμό στη βουλή . Θα γίνουμε 10 πλάσιοι .

      Διαγραφή
    4. Moy aresei poy lei sto telos i anakoinosi pragmatiko agona...
      me metaklitoys proedroys den yphrxe pragmatikos agonas panagiotakopoyleeeeeeeeeeeeee

      Διαγραφή
    5. Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !

      Διαγραφή
    6. Πρόεδρε είσαι ο μεγαλύτερος μάγκας που έχω γνωρισει στη ζωή μου ! Πέραν απο τα αμόγια παναγιωτακόπουλους κλπ δες μήπως έχουνε μείνιε και τίποτα άλοι διώξτους και αυτούς και προχωράμε για να τους ισοπεδώσουμε όλους . Καρατζαφέρης και τα μυαλά στο μπλέντερ ρε λαμόγια !
      Παναγιωτακόπουε θα χρειαστείς διαβατήριο για να ανεβεις ξανα Μακεδονία να το ξέρεις !

      Διαγραφή
    7. Γιαννάκη ...βγάλε διαβατήριο για να ξαναπατήσεις θεσσαλονίκη ...και που σαι εκείνα τα ψιλά από τα βανάκια των εκλογών μη νομίζεις οτι επειδή την έκανες απο πρόεδρος τα ξεχασαμε λαμόγιο κανόνισε να σε πετύχουμε μόνο !

      Διαγραφή
    8. Η χρεοκοπημένη νεολαία των 4 παρεών και του παναγιωτακόπουλου καιρός ήταν να πάρει τον πούλο . Τώρα ήρθε η σειρά των αληθινών αγωνιστών χωρίς να θέλουν αντάλλαγμα διορισμό στη βουλή . Θα γίνουμε 10 πλάσιοι .
      Ευτυχως που το κομμα ξεβρωμιζει απο αρπαχτικα της ΝΕΟΣ ΠΑΝΤΩΣ σιγα τα ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ που φυγανε Εμειναν τα υγιη στελεχη της νεολαιας και πλεον ερχονται και αλλοι καλυτεροι Απο αχαριστια σε αυτο το κομμα αλλο τιποτα Καθαρισε τους ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΣΥΝΕΣ
      Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !
      Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !
      Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !
      Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !

      Διαγραφή
    9. δείτε ποιος ήταν το πραγματικό λαμόγιο στο Λαός και ευτυχώς που ο καρατζαφέρης τον έδιωξε στην κυριολεξία με τις κλωτσιές http://www.inews.gr/89/exapatise-tiletheati-o-dimosiografos-aris-spinos.htm

      Διαγραφή
  2. Ρε παιδιά απο τη Κατερίνα φύγανε...
    Ο Καρατζαφέρης μετά το στραπάτσο και την ξεφτίλα πού έφαγε από τις εκλογές πήγε τα γραφεία του κόμματος στο πρώην μπακάλικο που μοίραζε τρόφιμα πρίν τις εκλογές και εκεί θα είχε μιά ιδιαιτέρα άλλη για ξεκάρφωμα και στην Β.Όλγας που θα ήταν μόνο αυτός θά είχε πάλι τη.. Κατερίνα...!
    Ποιός να μείνει στο κόμμα με την Κατερίνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή θες να πεις ότι εάν ο παναγιοτακόπουλος δεν απολυόταν λόγο εκλογών απο μετακλητός υπαλληλος βουλής θα είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα ; γιατί ρε φίλε εδώ και την ημέρα που ψήφισε το λάος το μνημόνιο ο παναγιοτακόπουλος φώναζε ζήτω στον καρατζαφέρη ....τώρα και καλά θυήθηκε να στραβώσει για την λανθασμένη πολιτική ; τώρα που δεν τσιμπάει τα λεφτά της βουλής ; η υποκρισία αν η τι άλλο περισσεύει ...

      Διαγραφή
    2. Ο Καρατζαφέρης είναι μακράν όλων των άλλων ο Μόνος πραγματικός πολιτικός πουέχιε αυτή την στγμη η Ελλάδα .όλοι οι υπόλοιποι απλές οδοντόκρεμες . παρτε το χαμπάρι !

      Διαγραφή
    3. Η χρεοκοπημένη νεολαία των 4 παρεών και του παναγιωτακόπουλου καιρός ήταν να πάρει τον πούλο . Τώρα ήρθε η σειρά των αληθινών αγωνιστών χωρίς να θέλουν αντάλλαγμα διορισμό στη βουλή . Θα γίνουμε 10 πλάσιοι .
      Ευτυχως που το κομμα ξεβρωμιζει απο αρπαχτικα της ΝΕΟΣ ΠΑΝΤΩΣ σιγα τα ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ που φυγανε Εμειναν τα υγιη στελεχη της νεολαιας και πλεον ερχονται και αλλοι καλυτεροι Απο αχαριστια σε αυτο το κομμα αλλο τιποτα Καθαρισε τους ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΣΥΝΕΣ
      Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !
      Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !
      Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !
      Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !

      Διαγραφή
  3. Ότι χειρότερο ο γεροντοέρωτας γιατί μετά έρχεται η ξεφτίλα.
    Ο Καρατζαφέρης είναι υπόδουλος της Κατερίνας και δεν μπορεί να μη της κάνει τα χατήρια.
    Το καταλαβαίνει και ό ίδιος οτι είναι πολιτικά νεκρός, άρα όσο τραβήξει με την Κατερίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υπάρχει και κάτι χειρότερο ο γεροντοέρωτας του γεροντοblogger όπως εσύ ...

      Διαγραφή
    2. εδω ο κόσμος χάνεται και εσύ σε όλα σου τα ποστ έχεις εμμονη με την κοκκίνου ..χαχα τόσο φτύσιμο σου έχει ρίξει ρε φίλε ; έλεος δηλαδή πια . βάλε λίγο καρά να ακούσειςλίγο τρελέγκα κανα καψουροτράγουδο και ασε μας να μιλήσουμε για πολιτική

      Διαγραφή
    3. Πρόεδρε είσαι ο μεγαλύτερος μάγκας που έχω γνωρισει στη ζωή μου ! Πέραν απο τα αμόγια παναγιωτακόπουλους κλπ δες μήπως έχουνε μείνιε και τίποτα άλοι διώξτους και αυτούς και προχωράμε για να τους ισοπεδώσουμε όλους . Καρατζαφέρης και τα μυαλά στο μπλέντερ ρε λαμόγια !
      Παναγιωτακόπουε θα χρειαστείς διαβατήριο για να ανεβεις ξανα Μακεδονία να το ξέρεις !

      Διαγραφή
    4. "Εσκοτώσατε την Ελληνικήν νεότητα και το Εθνος χωρίς νεολαίαν είναι άνοιξις χωρίς άνθη." ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
      Γεμάτοι απογοήτευση για την συνεχιζόμενη εμμονή της ηγεσίας του κόμματος μας, να επαναλαμβάνει τις ίδιες λάθος πρακτικές που μας έφεραν σε συνεχιζόμενες συντριπτικές ήττες, οι κάτωθι υπογεγραμμένοι, ηγεσία της Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ, αποχωρούμε απο κάθε θεσμικό η μη ρόλο μέσα στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό....

      Όπως εγγράφως και προφορικώς είχαμε επισημάνει στον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. τον τελευταίο μήνα, δεν μας φοβίζει η κατακρήμνιση στο 1,6%, δεν μας φοβίζει η κατάληψη απο άλλους φορείς, του πολιτικού χώρου που το κόμμα μας δημιούργησε, δεν μας φοβίζει ο περιορισμός της προβολής και των μέσων.
      Πολλοί από εμάς έχουμε αγωνιστεί με πείσμα για τις ιδέες μας κάτω απο πολύ χειρότερες συνθήκες. Αυτό που μας φοβίζει είναι η συνέχιση της ίδιας λάθος λογικής που έφερε τον ΛΑ.Ο.Σ. στην δεινή πολιτική θέση που βρίσκεται σήμερα.


      Η συνέχιση της λογικής που δεν κατανοεί πως ημίτρελοι, λαμόγια, καρεκλοκένταυροι και φαντασμένοι δεν μπορούν να συνυπάρξουν με αγνούς αγωνιστές και ανθρώπους που ζουν και εκτίθονται μέσα στην σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα.
      Η συνέχιση της λογικής που ακόμα φαντάζεται πως ένα κόμμα μπορεί να λειτουργεί δίχως να ερωτώνται τα όργανα και τα στελέχη του και δίχως να χαράζονται με συλλογική δουλειά και διάλογο βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες στρατηγικές.
      Η συνέχιση της λογικής που νομίζει πως μπορεί να υπάρξει και να αναπτυχθεί Νεολαία, μέσα σε ένα εχθρικό περιβάλλον "αυλικών"
      που περιμένουν στην γωνία για να χαρακτηρίσουν κάθε κίνηση της "υποκινούμενη" και "πραξικοπηματική".

      Διαγραφή
    5. "Εσκοτώσατε την Ελληνικήν νεότητα και το Εθνος χωρίς νεολαίαν είναι άνοιξις χωρίς άνθη." ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
      Γεμάτοι απογοήτευση για την συνεχιζόμενη εμμονή της ηγεσίας του κόμματος μας, να επαναλαμβάνει τις ίδιες λάθος πρακτικές που μας έφεραν σε συνεχιζόμενες συντριπτικές ήττες, οι κάτωθι υπογεγραμμένοι, ηγεσία της Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ, αποχωρούμε απο κάθε θεσμικό η μη ρόλο μέσα στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό....

      Όπως εγγράφως και προφορικώς είχαμε επισημάνει στον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. τον τελευταίο μήνα, δεν μας φοβίζει η κατακρήμνιση στο 1,6%, δεν μας φοβίζει η κατάληψη απο άλλους φορείς, του πολιτικού χώρου που το κόμμα μας δημιούργησε, δεν μας φοβίζει ο περιορισμός της προβολής και των μέσων.
      Πολλοί από εμάς έχουμε αγωνιστεί με πείσμα για τις ιδέες μας κάτω απο πολύ χειρότερες συνθήκες. Αυτό που μας φοβίζει είναι η συνέχιση της ίδιας λάθος λογικής που έφερε τον ΛΑ.Ο.Σ. στην δεινή πολιτική θέση που βρίσκεται σήμερα.


      Η συνέχιση της λογικής που δεν κατανοεί πως ημίτρελοι, λαμόγια, καρεκλοκένταυροι και φαντασμένοι δεν μπορούν να συνυπάρξουν με αγνούς αγωνιστές και ανθρώπους που ζουν και εκτίθονται μέσα στην σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα.
      Η συνέχιση της λογικής που ακόμα φαντάζεται πως ένα κόμμα μπορεί να λειτουργεί δίχως να ερωτώνται τα όργανα και τα στελέχη του και δίχως να χαράζονται με συλλογική δουλειά και διάλογο βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες στρατηγικές.
      Η συνέχιση της λογικής που νομίζει πως μπορεί να υπάρξει και να αναπτυχθεί Νεολαία, μέσα σε ένα εχθρικό περιβάλλον "αυλικών"
      που περιμένουν στην γωνία για να χαρακτηρίσουν κάθε κίνηση της "υποκινούμενη" και "πραξικοπηματική".

      Διαγραφή
    6. "Εσκοτώσατε την Ελληνικήν νεότητα και το Εθνος χωρίς νεολαίαν είναι άνοιξις χωρίς άνθη." ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
      Γεμάτοι απογοήτευση για την συνεχιζόμενη εμμονή της ηγεσίας του κόμματος μας, να επαναλαμβάνει τις ίδιες λάθος πρακτικές που μας έφεραν σε συνεχιζόμενες συντριπτικές ήττες, οι κάτωθι υπογεγραμμένοι, ηγεσία της Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ, αποχωρούμε απο κάθε θεσμικό η μη ρόλο μέσα στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό....

      Όπως εγγράφως και προφορικώς είχαμε επισημάνει στον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. τον τελευταίο μήνα, δεν μας φοβίζει η κατακρήμνιση στο 1,6%, δεν μας φοβίζει η κατάληψη απο άλλους φορείς, του πολιτικού χώρου που το κόμμα μας δημιούργησε, δεν μας φοβίζει ο περιορισμός της προβολής και των μέσων.
      Πολλοί από εμάς έχουμε αγωνιστεί με πείσμα για τις ιδέες μας κάτω απο πολύ χειρότερες συνθήκες. Αυτό που μας φοβίζει είναι η συνέχιση της ίδιας λάθος λογικής που έφερε τον ΛΑ.Ο.Σ. στην δεινή πολιτική θέση που βρίσκεται σήμερα.


      Η συνέχιση της λογικής που δεν κατανοεί πως ημίτρελοι, λαμόγια, καρεκλοκένταυροι και φαντασμένοι δεν μπορούν να συνυπάρξουν με αγνούς αγωνιστές και ανθρώπους που ζουν και εκτίθονται μέσα στην σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα.
      Η συνέχιση της λογικής που ακόμα φαντάζεται πως ένα κόμμα μπορεί να λειτουργεί δίχως να ερωτώνται τα όργανα και τα στελέχη του και δίχως να χαράζονται με συλλογική δουλειά και διάλογο βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες στρατηγικές.
      Η συνέχιση της λογικής που νομίζει πως μπορεί να υπάρξει και να αναπτυχθεί Νεολαία, μέσα σε ένα εχθρικό περιβάλλον "αυλικών"
      που περιμένουν στην γωνία για να χαρακτηρίσουν κάθε κίνηση της "υποκινούμενη" και "πραξικοπηματική".

      Διαγραφή
    7. Η χρεοκοπημένη νεολαία των 4 παρεών και του παναγιωτακόπουλου καιρός ήταν να πάρει τον πούλο . Τώρα ήρθε η σειρά των αληθινών αγωνιστών χωρίς να θέλουν αντάλλαγμα διορισμό στη βουλή . Θα γίνουμε 10 πλάσιοι .
      Ευτυχως που το κομμα ξεβρωμιζει απο αρπαχτικα της ΝΕΟΣ ΠΑΝΤΩΣ σιγα τα ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ που φυγανε Εμειναν τα υγιη στελεχη της νεολαιας και πλεον ερχονται και αλλοι καλυτεροι Απο αχαριστια σε αυτο το κομμα αλλο τιποτα Καθαρισε τους ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΣΥΝΕΣ
      Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !
      Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !
      Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !
      Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !

      Διαγραφή
    8. Η χρεοκοπημένη νεολαία των 4 παρεών και του παναγιωτακόπουλου καιρός ήταν να πάρει τον πούλο . Τώρα ήρθε η σειρά των αληθινών αγωνιστών χωρίς να θέλουν αντάλλαγμα διορισμό στη βουλή . Θα γίνουμε 10 πλάσιοι .
      Ευτυχως που το κομμα ξεβρωμιζει απο αρπαχτικα της ΝΕΟΣ ΠΑΝΤΩΣ σιγα τα ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ που φυγανε Εμειναν τα υγιη στελεχη της νεολαιας και πλεον ερχονται και αλλοι καλυτεροι Απο αχαριστια σε αυτο το κομμα αλλο τιποτα Καθαρισε τους ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΣΥΝΕΣ
      Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !
      Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !
      Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !
      Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !

      Διαγραφή
  4. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑΡΑ ΣΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΟΛΟΙ
    ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΣΥ Η ΤΡΕΛΑ ΣΟΥ
    ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ
    ΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ
    ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ
    ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη βιάζεσται να θριαμβολογήσετε κακόμοιροι προδώτες ! Ο Καρατζαφέρης ετοιμάζει ολική επαναφορά από Σεπτέμβρη και τότε θα τρέμετε όλοι σας λαμόγια !

      Διαγραφή
    2. ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ; ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ εσύ ανώνυμες στην ολική επαναφορά;

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ

      Διαγραφή
    4. Η χρεοκοπημένη νεολαία των 4 παρεών και του παναγιωτακόπουλου καιρός ήταν να πάρει τον πούλο . Τώρα ήρθε η σειρά των αληθινών αγωνιστών χωρίς να θέλουν αντάλλαγμα διορισμό στη βουλή . Θα γίνουμε 10 πλάσιοι .

      Διαγραφή
    5. Πρόεδρε είσαι ο μεγαλύτερος μάγκας που έχω γνωρισει στη ζωή μου ! Πέραν απο τα αμόγια παναγιωτακόπουλους κλπ δες μήπως έχουνε μείνιε και τίποτα άλοι διώξτους και αυτούς και προχωράμε για να τους ισοπεδώσουμε όλους . Καρατζαφέρης και τα μυαλά στο μπλέντερ ρε λαμόγια !
      Παναγιωτακόπουλε θα χρειαστείς διαβατήριο για να ανεβεις ξανα Μακεδονία να το ξέρεις !

      Διαγραφή
    6. "Εσκοτώσατε την Ελληνικήν νεότητα και το Εθνος χωρίς νεολαίαν είναι άνοιξις χωρίς άνθη." ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
      Γεμάτοι απογοήτευση για την συνεχιζόμενη εμμονή της ηγεσίας του κόμματος μας, να επαναλαμβάνει τις ίδιες λάθος πρακτικές που μας έφεραν σε συνεχιζόμενες συντριπτικές ήττες, οι κάτωθι υπογεγραμμένοι, ηγεσία της Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ, αποχωρούμε απο κάθε θεσμικό η μη ρόλο μέσα στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό....

      Όπως εγγράφως και προφορικώς είχαμε επισημάνει στον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. τον τελευταίο μήνα, δεν μας φοβίζει η κατακρήμνιση στο 1,6%, δεν μας φοβίζει η κατάληψη απο άλλους φορείς, του πολιτικού χώρου που το κόμμα μας δημιούργησε, δεν μας φοβίζει ο περιορισμός της προβολής και των μέσων.
      Πολλοί από εμάς έχουμε αγωνιστεί με πείσμα για τις ιδέες μας κάτω απο πολύ χειρότερες συνθήκες. Αυτό που μας φοβίζει είναι η συνέχιση της ίδιας λάθος λογικής που έφερε τον ΛΑ.Ο.Σ. στην δεινή πολιτική θέση που βρίσκεται σήμερα.


      Η συνέχιση της λογικής που δεν κατανοεί πως ημίτρελοι, λαμόγια, καρεκλοκένταυροι και φαντασμένοι δεν μπορούν να συνυπάρξουν με αγνούς αγωνιστές και ανθρώπους που ζουν και εκτίθονται μέσα στην σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα.
      Η συνέχιση της λογικής που ακόμα φαντάζεται πως ένα κόμμα μπορεί να λειτουργεί δίχως να ερωτώνται τα όργανα και τα στελέχη του και δίχως να χαράζονται με συλλογική δουλειά και διάλογο βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες στρατηγικές.
      Η συνέχιση της λογικής που νομίζει πως μπορεί να υπάρξει και να αναπτυχθεί Νεολαία, μέσα σε ένα εχθρικό περιβάλλον "αυλικών"
      που περιμένουν στην γωνία για να χαρακτηρίσουν κάθε κίνηση της "υποκινούμενη" και "πραξικοπηματική".

      Διαγραφή
    7. Η χρεοκοπημένη νεολαία των 4 παρεών και του παναγιωτακόπουλου καιρός ήταν να πάρει τον πούλο . Τώρα ήρθε η σειρά των αληθινών αγωνιστών χωρίς να θέλουν αντάλλαγμα διορισμό στη βουλή . Θα γίνουμε 10 πλάσιοι .
      Ευτυχως που το κομμα ξεβρωμιζει απο αρπαχτικα της ΝΕΟΣ ΠΑΝΤΩΣ σιγα τα ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ που φυγανε Εμειναν τα υγιη στελεχη της νεολαιας και πλεον ερχονται και αλλοι καλυτεροι Απο αχαριστια σε αυτο το κομμα αλλο τιποτα Καθαρισε τους ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΣΥΝΕΣ
      Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !
      Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !
      Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !
      Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !

      Διαγραφή
    8. VRISETE TON KARATZAFERI RE MALAKES;;;EISTE OLOI POUSTIDES REEEEEEE!!!! TSAMPA MAGKES ESTE AAAESTADIALA REEEE!!!!!!!

      Διαγραφή
  5. ρε ξερει κανεις για το τι θα κανει ο παναγιωτακοπουλος και το παρεακι του στο αμεσο μελλον ε? νδ μαζι με μπουμπουκο βοριδη? χα? καμενο? η σε κανα καινουργιο κομα με αλλουσ αποχωρισαντεσ λαοσιτες? οποιοσ 3ερει ασ μασ διαφωτισει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕ Η ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ. ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΛΑ. ΠΟΣΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ;;; ΠΟΣΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πες μου δηλαδή ένα κακό ανώνυμε καραγκιοζάκο που μιλας ;

      Διαγραφή
    2. Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !

      Διαγραφή
  7. Η γραμματέας Κατερίνα Κοκκινου ειναι και θεοτρελη και αρχι λαμογιο και καρεκλοκενταυρη και φαντασμενη του κερατα. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ! ΒΑΛΑΤΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΞΩ ΑΠ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο που την αλήθεια την θυμήθηκαν όταν απολύθηκαν απο βουλή υπουργεια κλπ και λήξαν οι όποιες αποσπάσεις τους ...Ωραία αλήθεια ! θα μου πεις κρίση έχουμε ένα μισθουλάκο ψάχνουν τα παιδια ...αφού το λαός δεν ειναι πια βουλή να τυς βολέψει ψαχνουν αλλού ...αλλα ας πουν την πραγματική αλήθεια όχι άλλες υποκρισίες στην πλάτη του πατριωτικού χώρου

      Διαγραφή
    2. Η χρεοκοπημένη νεολαία των 4 παρεών και του παναγιωτακόπουλου καιρός ήταν να πάρει τον πούλο . Τώρα ήρθε η σειρά των αληθινών αγωνιστών χωρίς να θέλουν αντάλλαγμα διορισμό στη βουλή . Θα γίνουμε 10 πλάσιοι .

      Διαγραφή
  8. ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ... ΙΧΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ; Ε, ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Εσκοτώσατε την Ελληνικήν νεότητα και το Εθνος χωρίς νεολαίαν είναι άνοιξις χωρίς άνθη." ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
      Γεμάτοι απογοήτευση για την συνεχιζόμενη εμμονή της ηγεσίας του κόμματος μας, να επαναλαμβάνει τις ίδιες λάθος πρακτικές που μας έφεραν σε συνεχιζόμενες συντριπτικές ήττες, οι κάτωθι υπογεγραμμένοι, ηγεσία της Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ, αποχωρούμε απο κάθε θεσμικό η μη ρόλο μέσα στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό....

      Όπως εγγράφως και προφορικώς είχαμε επισημάνει στον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. τον τελευταίο μήνα, δεν μας φοβίζει η κατακρήμνιση στο 1,6%, δεν μας φοβίζει η κατάληψη απο άλλους φορείς, του πολιτικού χώρου που το κόμμα μας δημιούργησε, δεν μας φοβίζει ο περιορισμός της προβολής και των μέσων.
      Πολλοί από εμάς έχουμε αγωνιστεί με πείσμα για τις ιδέες μας κάτω απο πολύ χειρότερες συνθήκες. Αυτό που μας φοβίζει είναι η συνέχιση της ίδιας λάθος λογικής που έφερε τον ΛΑ.Ο.Σ. στην δεινή πολιτική θέση που βρίσκεται σήμερα.


      Η συνέχιση της λογικής που δεν κατανοεί πως ημίτρελοι, λαμόγια, καρεκλοκένταυροι και φαντασμένοι δεν μπορούν να συνυπάρξουν με αγνούς αγωνιστές και ανθρώπους που ζουν και εκτίθονται μέσα στην σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα.
      Η συνέχιση της λογικής που ακόμα φαντάζεται πως ένα κόμμα μπορεί να λειτουργεί δίχως να ερωτώνται τα όργανα και τα στελέχη του και δίχως να χαράζονται με συλλογική δουλειά και διάλογο βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες στρατηγικές.
      Η συνέχιση της λογικής που νομίζει πως μπορεί να υπάρξει και να αναπτυχθεί Νεολαία, μέσα σε ένα εχθρικό περιβάλλον "αυλικών"
      που περιμένουν στην γωνία για να χαρακτηρίσουν κάθε κίνηση της "υποκινούμενη" και "πραξικοπηματική".

      Διαγραφή
  9. ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡ ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε γαμήσου ρε μαλάκα ! όταν πιάνεις τον Καρατζαφέρη στο στόμα σου να πλένεσαι με betadine κερκοπίθηκε χρυσαυγίτη

      Διαγραφή
  10. Ευτυχως που το κομμα ξεβρωμιζει απο αρπαχτικα της ΝΕΟΣ ΠΑΝΤΩΣ σιγα τα ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ που φυγανε Εμειναν τα υγιη στελεχη της νεολαιας και πλεον ερχονται και αλλοι καλυτεροι Απο αχαριστια σε αυτο το κομμα αλλο τιποτα Καθαρισε τους ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΣΥΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλα τα λεει ο παραπανω ο καρατζαφερης εδωσε πολλα στην νεολαια και τωρρα που δεν ειναι στην εξουσια για να τους δωσει την εκαναν ετσι παναγιωτακοπουλε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόλις ο παπαγιωτακόπουλος απολύθηκε από μετακλητός υπάλληλος βουλής του βρώμισε η κατερίνα ...3 χρόνια που πληρονόταν απο τον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη ήτανε καλή και την έγλυφε και την προστάτευε και όλα καλά ...τι να πω ...εχεις δίκιο ρε φίλε αλα μερικοί τύποι έιναι πράγματι θλιβερά υποκέιμενα

      Διαγραφή
    2. ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ Η ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΘΛΙΒΕΡΟΤΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ

      Διαγραφή
    3. Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !

      Διαγραφή
  12. NΑΙ ΡΕ Η ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ?; ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΔΩ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΧΕΣΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ........ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΕ ΠΟΣΑ ΖΗΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑ ΔΩΣΑΝΕ..;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. η νεολαια στηριζε στηριζει και θα στηριζει τονανθρωπο που μιλησε μονο εθνικα τον γ καρατζαφερη και ειμαστε περισσοτεροι απο αυτους τους νεολαιους ετων 40 που μας εδιωχναν σΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε τι γραφουν αυτα πανε καλα την επιστολη ποιος τους την εγραψε; αυτα ειναι ουγκα ουγκα ουγκα απο τα δεντρα κατεβηκαν ypografei kai o metaxas ouououou re karatzafeis ole

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Panagiotakopoule posa phres; polla ta lefta ari arpaxtikaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΦΥΓΑΝ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ. ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ.ΒΛΑΚΕΣ. ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ; ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ; ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ Η ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΟΥΤΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑΧΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ, ΠΑΡΑ ΠΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τό κόμμα του γραφικού προέδρου Γ.Καρατζαφέρη, των αγραμμάτων και οικονομισάριων δεν υπάρχει πιά.
    Είναι στο τάφο, σαν αποσυντιθεμένο πτώμα.
    Τα θύματα-οπαδοί γιά τον Καρατζαφέρη τελείωσαν.
    Θα μείνει στην ιστορία όπως ο Δελαπατρίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη ιστορία έμεινε μονο το μουνί της μάνας σου πουστράκο !

      Διαγραφή
  19. ΟΤΑΝ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΒΡΑΒΕΥΑΝ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΣΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΑΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΑΜΕ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ; ΠΟΙΟΙ, ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ;;; ΤΟ ΥΠΕΡΛΑΜΟΓΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ; ΡΕ ΟΥΣΤ! ΡΕ ΟΥΣΤ! ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η χρεοκοπημένη νεολαία των 4 παρεών και του παναγιωτακόπουλου καιρός ήταν να πάρει τον πούλο . Τώρα ήρθε η σειρά των αληθινών αγωνιστών χωρίς να θέλουν αντάλλαγμα διορισμό στη βουλή . Θα γίνουμε 10 πλάσιοι .

      Διαγραφή
  20. Τόσος κοσμος φεύγει εξαιτίας της κομπιναδορισας Και τολμούν ορισμένοι να μιλήσουν; Δηλαδη τι αλλο ΠΡΕΠΕΙ να γινει με την ΚΟΚΚΙΝΟΥ για να σταματησει τη ... Δράση της στο ΛΑΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε άμα ξέρεις κάτι ρε άνθρωπε βγες πες το ,κομπιναδόρισα ακούμε και κομπιναδόρισσα δεν βλέπουμε ....στα λόγια όλοι την έχετε βγάλει αλκαπόνε ..αποδείξεις ; στοιχεία έχει κανείς σας ή απλά λασπολογείτε μια κοπέλα ;

      Διαγραφή
  21. Ρε λαμογια τι φταει η Κοκκινου; ισως φταιει που σας πηρε χαμπαρι και τελικα εχει δικιο Το σχεδιο εξοντωσης του Καρατζαφερη εκτελειται μια χαρα Τα πιονακια του Προδοτη κανουν καλη δουλεια Αλλα τελικα δεν θα τους περασει Οσο και να προσπαθουν τελικα αστεγοι θα παραμεινουν Καλα εκανες κι εφυγες Κατερινα Η λασπη θα γυρισει στα σπιτια τους καιτελικα αυτοι ειναι βουτηγμενοι πιο πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Kala afou efygan poios axoleitai mazi tous edw den asxolithikame otan htan sto komma re oust koproskyla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΡΕ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΕΦΥΓΕ Η ΚΟΚΚΙΝΟΥ?ΠΟΤΕ? ΤΗΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΙ ΑΥΤΗΝΗΣ; ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ! ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙ ΑΥΤΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ναι εφυγε και γλιτωσε το εμαθα πριν δεκα ημερες Ειναι ζητημα χρονου να φυγει και απο το κομμα Ο Καρατζαφερης δεν ξερω ομως τι θα κανει Παντως καποιοι θα την υπερασπιστουμε γιατι αξιζε ΤΗΝ ΦΑΓΑΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Βρωμια η πολιτικη φιλε, πω πω πω κολομπαριστικες συμπεριφορεσ εναντια σε γυναικα σκεψου τι θα υφιστανται οι δικες τουσ μακριαααααααααα αλητεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ρε ο παναγιωτακοπουλοσ θα μας πει κανεις ποσα πηρε; καλο κουμασακι κι αυτο φαινοταν απο μακρια η βορεια ελλαδα ομως τον περιμενει για να μιλησει κιαυτη για τις ΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ! ΚΑΤΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΙΚΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΡΑΤΖΦΕΡΗΣ ΙΣΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σχεδιο ΒΟΡΙΔΗ ΠρΟΣΕΧΕ ΚαρΑτζαφερη Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΩΤΟΝ: ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ ΕΓΡΑΨΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΥΟ ΛΕΠΤΩΝ Η ΚΑΘΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Η ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ. ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ ΠΑΛΙ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΡΥΦΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΡΗΓΙΛΛΗΣ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΪ́ΖΟΥΝ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ. ΑΠΛΑ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΑΚΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΠΩΣ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΟΛΟΙ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ... ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ Ν ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σιγα ρε μεγαλε! Ξερω παρα πολυ καλα οτι η Κοκκινου ηδη εχει φυγει και δεν ξαναεπιστρεφει δτην Καλιρροης Δευτερον ποια κατακραυγη.. Και τριτον αν εχεις αποδειξεις οτι τρωει λεφτα απο το ταμειο πεσ μασ να ξερουμε κι εμεισ αλλιως... Και δεν ειμαι ο ιδιος αλλα τι να σου πω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Re malaka ola ta kseroun oi malakes edw den kseroun apo pou katourane ta emathan ola re trabate na tis ta peite geloioi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠ ΤΗΝ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΕΨΕΥΔΕΣ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΘΩΑ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ: ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΣ; ΟΡΘΙΑ Η ΚΑΘΙΣΤΗ... Η ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΟΥΝ Η ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ... ΤΟ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ντέ! ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προσωπικά για σένα θα επιθυμούσε να σε χέσει στα μούτρα ! και εκείνη και όλη η υγιής βάση του ΛΑ.Ο.Σ.

      Διαγραφή
  33. Κομπλεξικα άτομα ... Κάνατε σάκο του μποξ μια κοπέλα . Όποιος έχει αρχιδάκια ας πει ότι πει επώνυμα . Πατρώτες του γλυκού νερού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχεις δίκιο 4:03 μ.μ.
      ο πατριωτικός χώρος γέμισε από κρυπτόμενους καταγγέλοντες πατριωτίσκους τις κακιάς στιγμής ...πέραν από την ανακοίνωση , την επίσημη ανακοίνωση της πρώην νεολαίας των 40ρηδων δεν υπάρχει κάτι το μεπτό παρα όνο κρυψινισμοί όλων όσων υποτίθεται καταγγέλουν ...

      Διαγραφή
  34. Τι να πουν ρε? Αφου ειναι δασκαλεμενα τα παιδακια δεν τα ξερις... Σιγα μην ασχοληθει η κοπελα μαζι τους ΕμΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ κι ασ παει οπου θελει κι αυτη Αληθεια μηπως εμαθε κανεισ για ζωηρου..τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δεν ξανασχολουμαστε μαζι σας σας αφηνουμε στα κομπλεξ σας Συνεχιστε να γραφετε κι εμεισ σας γραφουμε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΗΛΙΘΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Να εισαι καλα για το καλο καλοκαίρι, σακε του μποξ. ΜΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΚΚΙΝΟΥ, ο γεμάτος μπουνιες Ροκυ; Και τελος πάντων ποια επώνυμα θέλει. Αυτα της Κορίνθου η της Αθήνας; Ολα θα βγουν! Γιατι ΒΙΑΖΕΣΑΙ σακε του μποξ; Την ΖΩΗΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ; ΚΑΛΑ ΕΦΑΓΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Η ανωνυμία του ίντερνετ μεταμορφώνει ξαφνικά τις κότες του παναγιωτακόπουλου σε λιοντάρια ...όταν τρέχατε και γλύφατε από κοκκίνου μέχρι ακόμα και την καθαρίστρια λαμογάκια ήτανε καλά ...τώρα και καλά επαναστατήσατε απέναντι σε ποιόν ; απέναντι σε αυτή και σε αυτούς που σας είχανε μετακλητούς και επιστημονικούς συνεργάτες σε υπουργεία σε βουλές κλπ ;πόσοι απο το δ.σ. της υποτιθέμενης νέος με μέσο όρο ηλικίας τα 30φέυγα διορίστηκαν από την ΄λιδιαν την κοκκίνου και τώρα βρίζουν ανωνυμα ; να χαίρεσται τον ανδρισμό σας πατριώτες και νεολαιοι του κώλου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. H monh malakia toy katatzaferi htan oti anexotan toso kairo tosa polla lamogia ! oloi ginate mages me tis plates toy kai me to onoma toy kai tora katagelnete ...xaxa eiste gia lipisi oloi !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Παιδιά συγγνώμη για την ενόχληση ...τον καρατζαφέρη οκ τον ξέρω , αλλά αυτή η κοκκίνου ποια είναι ; γιατί εάν σε τόσα σχόλια οι μισοί την υπερασπίζεσται και οι άλλοι μισοί την βρίζετε πάει να πεί ότι έχει πολλά κιλά αρχίδια για να σας χορεύει όλους με τέτοιους ρυθμούς ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. να ρωτησω κάτι ; είχε όντως νεολαία ο καρατζαφερης ; δηλαδή υπήρχε νεολαία και παραιτήθηκε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η χρεοκοπημένη νεολαία των 4 παρεών και του παναγιωτακόπουλου καιρός ήταν να πάρει τον πούλο . Τώρα ήρθε η σειρά των αληθινών αγωνιστών χωρίς να θέλουν αντάλλαγμα διορισμό στη βουλή . Θα γίνουμε 10 πλάσιοι .

      Διαγραφή
  41. Ρε παιδιά αφού η κοκκίνου είναι τόσο λαμόγιο όπως λέτε κλπ γιατί δεν έχει βγει κανένας με το ονοματάκι του και με το εμειλάκι του να καταγγείλει συγκεκριμένα πράγματα ; μόνο τα χαιβάνια της νέος και κάτι κομματόσκυλα της κακιάς ώρας κάθονται και ασχολούνται με εσάς εδώ μέσα ; τόσο κομπλεξικοί είστε όλοι σας ; ονόμα δεν έχει κανείς σας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Το ονομα το δικο σου, ποιο ειναι λοιπον; Αρχιδια εχεις, αλλα δεν ειναι μπροστά. Ειναι πισω, αφου τωρα θα σε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγώ δεν καταγγέλνω ρε καραγκιόζη ..όποιοςέχει να καταγγείλει κάτι ας το κανει επώνυμα αυτό λέμε ...όσο για τα αρχιδια ξαναβάλτα στο στόμα σου τώρα πυ μίλησες και όταν ξαναμιλήσεις ξαναβγάλτα

      Διαγραφή
  43. ΚΑΜΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΣΕ ΤΣΙΓΓΑΝΕΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΙΣΣΕΣ. ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κριμα γιατί όταν η (καμιά νεολαία) ήταν βολευμένη σε υπουργεία και σε βουλές ...μια χαρά λογοδοτούσε ...

      Διαγραφή
  44. Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΚΟΤΟΥΛΑ ΞΕΣΠΑΣΕ; ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΟΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΙΜΗ; ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΟΣΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ; ΠΕΝΤΕ; ΔΕΚΑ; ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ; ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΖΑΜΠΑ . ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ρε ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ! ΝΤΡΟΠΗ! ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ. ΤΟ ΡΑΒΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να ρωτήσεις την ίδια να σου απαντησει , αλλα επειδή η ίδια απο οτι φαίνεται σας έχει κανονικά στο κλάσιμο όλους εδώ μεσα ρώτα τον παναγιωτακόπουλο τα ίδια λεφτά έπαιρναν ...

      Διαγραφή
    2. re xeftila anonyme stamata na brizeis atoma apo to laos , ;ante kai sto diolo se kapoia teliki . ;oloi ;osoys brizeis einai to pragmatiko laos .ai sta tsakidia

      Διαγραφή
    3. ΣΤΟ ΚΛΑΣΙΜΟ ΔΕΝ.ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΚΛΑΣΙΜΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΓΙ ΑΥΤΟ! ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠ ΤΟ ΚΟΜΜΑ

      Διαγραφή
    4. μόνο στο κλασιμο σας ειχε και σας έχει και θα σας έχει για παντα !

      Διαγραφή
  45. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΑΛΛΑ Η ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΛΑΟΣ. ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ Η ΠΙΠΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ! ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη κρίνεις από όσα έχεις δει από τη μάνα σου . δεν είναι όλες οι γυναικες το ίδιο

      Διαγραφή
    2. Η χρεοκοπημένη νεολαία των 4 παρεών και του παναγιωτακόπουλου καιρός ήταν να πάρει τον πούλο . Τώρα ήρθε η σειρά των αληθινών αγωνιστών χωρίς να θέλουν αντάλλαγμα διορισμό στη βουλή . Θα γίνουμε 10 πλάσιοι .

      Διαγραφή
    3. Η ΜΑΝΑ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΗΣΑΣΤΑΝ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΜΟΛΟ ΚΑΛΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

      Διαγραφή
    4. σου ξαναλέω μη κρίνεις απο όσα έχεις δει από την μάνα σου !

      Διαγραφή
    5. Η χρεοκοπημένη νεολαία των 4 παρεών και του παναγιωτακόπουλου καιρός ήταν να πάρει τον πούλο . Τώρα ήρθε η σειρά των αληθινών αγωνιστών χωρίς να θέλουν αντάλλαγμα διορισμό στη βουλή . Θα γίνουμε 10 πλάσιοι .
      Ευτυχως που το κομμα ξεβρωμιζει απο αρπαχτικα της ΝΕΟΣ ΠΑΝΤΩΣ σιγα τα ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ που φυγανε Εμειναν τα υγιη στελεχη της νεολαιας και πλεον ερχονται και αλλοι καλυτεροι Απο αχαριστια σε αυτο το κομμα αλλο τιποτα Καθαρισε τους ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΣΥΝΕΣ
      Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !
      Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !
      Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !
      Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !

      Διαγραφή
  46. η κοκκινου απολαμβανει τη θεα απο το ρετιρε της στη γλυφαδα και χεστηκε για τον παναγιωτακοπουλο... ξυπνατε κορόιδα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εδω ο κόσμος χάνεται και εσύ σε όλα σου τα ποστ έχεις εμμονη με την κοκκίνου ..χαχα τόσο φτύσιμο σου έχει ρίξει ρε φίλε ; έλεος δηλαδή πια . βάλε λίγο καρά να ακούσειςλίγο τρελέγκα κανα καψουροτράγουδο και ασε μας να μιλήσουμε για πολιτική

      Διαγραφή
    2. Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !

      Διαγραφή
    3. Γιαννάκη ...βγάλε διαβατήριο για να ξαναπατήσεις θεσσαλονίκη ...και που σαι εκείνα τα ψιλά από τα βανάκια των εκλογών μη νομίζεις οτι επειδή την έκανες απο πρόεδρος τα ξεχασαμε λαμόγιο κανόνισε να σε πετύχουμε μόνο

      Διαγραφή
    4. Η χρεοκοπημένη νεολαία των 4 παρεών και του παναγιωτακόπουλου καιρός ήταν να πάρει τον πούλο . Τώρα ήρθε η σειρά των αληθινών αγωνιστών χωρίς να θέλουν αντάλλαγμα διορισμό στη βουλή . Θα γίνουμε 10 πλάσιοι .
      Ευτυχως που το κομμα ξεβρωμιζει απο αρπαχτικα της ΝΕΟΣ ΠΑΝΤΩΣ σιγα τα ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ που φυγανε Εμειναν τα υγιη στελεχη της νεολαιας και πλεον ερχονται και αλλοι καλυτεροι Απο αχαριστια σε αυτο το κομμα αλλο τιποτα Καθαρισε τους ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΣΥΝΕΣ
      Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !
      Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !
      Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !
      Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !

      Διαγραφή
  47. Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Πρόεδρε είσαι ο μεγαλύτερος μάγκας που έχω γνωρισει στη ζωή μου ! Πέραν απο τα αμόγια παναγιωτακόπουλους κλπ δες μήπως έχουνε μείνιε και τίποτα άλοι διώξτους και αυτούς και προχωράμε για να τους ισοπεδώσουμε όλους . Καρατζαφέρης και τα μυαλά στο μπλέντερ ρε λαμόγια !
    Παναγιωτακόπουε θα χρειαστείς διαβατήριο για να ανεβεις ξανα Μακεδονία να το ξέρεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ Η ΚΟΚΚΙΝΟΥ; ΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΡΕ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΤΕ; ΑΣ ΤΟ ΧΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΛΑΜΕ. ΑΣ ΜΑΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕ ΤΗΝ ΠΙΠΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΥΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΡΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Γιαννάκη ...βγάλε διαβατήριο για να ξαναπατήσεις θεσσαλονίκη ...και που σαι εκείνα τα ψιλά από τα βανάκια των εκλογών μη νομίζεις οτι επειδή την έκανες απο πρόεδρος τα ξεχασαμε λαμόγιο κανόνισε να σε πετύχουμε μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η χρεοκοπημένη νεολαία των 4 παρεών και του παναγιωτακόπουλου καιρός ήταν να πάρει τον πούλο . Τώρα ήρθε η σειρά των αληθινών αγωνιστών χωρίς να θέλουν αντάλλαγμα διορισμό στη βουλή . Θα γίνουμε 10 πλάσιοι .
      Ευτυχως που το κομμα ξεβρωμιζει απο αρπαχτικα της ΝΕΟΣ ΠΑΝΤΩΣ σιγα τα ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ που φυγανε Εμειναν τα υγιη στελεχη της νεολαιας και πλεον ερχονται και αλλοι καλυτεροι Απο αχαριστια σε αυτο το κομμα αλλο τιποτα Καθαρισε τους ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΣΥΝΕΣ
      Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !
      Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !
      Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !
      Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !

      Διαγραφή
  51. ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΟΣ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ Blogs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η χρεοκοπημένη νεολαία των 4 παρεών και του παναγιωτακόπουλου καιρός ήταν να πάρει τον πούλο . Τώρα ήρθε η σειρά των αληθινών αγωνιστών χωρίς να θέλουν αντάλλαγμα διορισμό στη βουλή . Θα γίνουμε 10 πλάσιοι .
      Ευτυχως που το κομμα ξεβρωμιζει απο αρπαχτικα της ΝΕΟΣ ΠΑΝΤΩΣ σιγα τα ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ που φυγανε Εμειναν τα υγιη στελεχη της νεολαιας και πλεον ερχονται και αλλοι καλυτεροι Απο αχαριστια σε αυτο το κομμα αλλο τιποτα Καθαρισε τους ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΣΥΝΕΣ
      Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !
      Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !
      Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !
      Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !

      Διαγραφή
  52. Σπίνο σου γαμιέται η μάνα !!!!!!!!!!!!!!!!!
    άσχετο αλλά σε λίγο καιρό θα είναι σχετικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΞΕΞΩΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΙΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ

      Διαγραφή
    2. πιάστηκες καριόλη σπίνο ! τσίμπησες εκβιαστή της πούτσας ε; ξέκωλο να πεις τη μάνα σου καλιολάκο που ειναι πραγματικά ξέκωλο . βγες με το ονκατάκι σου ντε δειλέ να μου πεις ποιος εισαι να σου πω ποιος ειμαι εγω να δεις πόσες μάπες θα αρπάξεις συκοφάντη καραγκιόζη

      Διαγραφή
  53. Η χρεοκοπημένη νεολαία των 4 παρεών και του παναγιωτακόπουλου καιρός ήταν να πάρει τον πούλο . Τώρα ήρθε η σειρά των αληθινών αγωνιστών χωρίς να θέλουν αντάλλαγμα διορισμό στη βουλή . Θα γίνουμε 10 πλάσιοι .
    Ευτυχως που το κομμα ξεβρωμιζει απο αρπαχτικα της ΝΕΟΣ ΠΑΝΤΩΣ σιγα τα ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ που φυγανε Εμειναν τα υγιη στελεχη της νεολαιας και πλεον ερχονται και αλλοι καλυτεροι Απο αχαριστια σε αυτο το κομμα αλλο τιποτα Καθαρισε τους ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΣΥΝΕΣ
    Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !
    Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !
    Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !
    Η νεολαία των 40ρηδων παρέδωσε όπλα ! Ώρα για να δημιουργήθεί πραγματική νεολαία με φοιτητές και σπουδαστές που τόσα χρόνια από τις φοβίες παναγιωτακόπουλου - αλίκης τους κρατούσαν μακρυά .Ζήτω το ΛΑ.Ο.Σ.. Ζήτω ο Καρατζαφέρης ! έξω οι καρεκλοκενταυροι από τη νέος και όσοι ακόμα μέινανε απο τους παλιούς στα τσακίδια και αυτοί να έρθουν 50 φορές περισσότεροι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. λέγε αγόρι μου ...χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Οι μερες της κόκκινης ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠ ΤΟ ΛΑΟΣ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ. ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΠΟΙΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΟΩΘΗΣΕ, ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΛΕΞΙΚΕΡΑΥΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ; ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ! ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και γιατί να με νοιάζει ρε φίλε εμένα το τι κάνει η κάθε μία ; σε εχουμε καταλάβει ότι έχεις προσωπικά με την κοκκίνου οκ αλλαμας τα έχεις πρήξει . η κοκκίνου ε΄ναι το όλο πρόβλημα μας ; άντε σε κάποια τελική άμα ε΄χεις προβημα μαζ΄της παρτην τηλέφωνο να της τα πεις και μη μας ζαίζεις τα αρχίδια κάθε λίγο και λιγάκι με την κοκκίνου έλεος δηλαδή

      Διαγραφή
  58. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΑΧΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΠ ΤΟ ΚΟΜΜΑ; ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΟΥΤΑΡΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΟΥΤΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ. ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΛΑΟΣ. ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΟΧΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΤΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxa ρε συ 10:41 είσαι τόσο χαζός που πιστεύεις ότι γράφει εδώ μεσα σχολια η κοκκίνου και πόσο μάλλον υπαγορεύει και απο δω μέσα στον πρόεδρο τι να κανει; χαχαχα πολλές κλωτσιές ακούω ότι θα της δώσεις αλά δεν μας λες ποιος είσια ίσως γιατί ξέρεις πόσες θα μαζέψεις ,,

      Διαγραφή
  59. καλά λέει να σας διωξει όλους ΄τετοια κοτόπουλα που είστε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ανώνυμες κότες βλέπω εδώ με΄σα πολλές ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. xaxa ρε συ 10:41 είσαι τόσο χαζός που πιστεύεις ότι γράφει εδώ μεσα σχολια η κοκκίνου και πόσο μάλλον υπαγορεύει και απο δω μέσα στον πρόεδρο τι να κανει; χαχαχα πολλές κλωτσιές ακούω ότι θα της δώσεις αλά δεν μας λες ποιος είσια ίσως γιατί ξέρεις πόσες θα μαζέψεις ,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Μονη σου εμεινες ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ. Τέρμα οι ψεύτικες χαιρετουρες και ΓΙ αυτο τρελλαθηκες. ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΟΛΟΙ. ΔΕΝ θα κανεις πια οτι λες, αλλα οτι σου λενε. Ετσι κι αλλιως σε κοροϊδέψαν όλοι μηδενος εξαιρουμένου.Αργα ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ και τωρα το ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΥΜΑ κοκκινου. ΟΤΑΝ ΔΙΕΛΥΕΣ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ; ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΑΠΙΛΑ ΗΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βγάλε τον σκασμό ρε καραγκιόζη και μαθε ότι μιλας με άντρα παρόλο που θα σε βόλευε πολύ αν μιλαςμε την κοκκίνου ή με οπιαδήποταάλλη γυναικα γιατί μόνο σε γυναίκες σε παίρνει ..αλλα νομίζω ότι απο την ανωνυμία σου καταλαβαίνω ότι ούτε σε γυναίκες δεν σε παίρνει κότα λυράτη . εάν είσαι άντρας βγες με τοόνομά σου αν σου πω ποιος είμαι και εγω και έλα να με βρεις να δεις πόσες μάπες έχεις να αρπάξεις καριόλη κομπλεξικέ !

      Διαγραφή
  63. μας έχεις πρήξει τα αρχίδια ρε φίλε πραγματικά ...πάρε χαμπάρι ότι η κοκκίνου δεν μπαινει εδώ μέσα οπότε μη μας τα πρήζεις άλλο με τους μονολόγους σου , σου ε΄πα εάν ε΄χεις προβλημα μαζι της βρες την και μίλα της αλλα οι μισές αναρτήσεις εδώ με΄σα είναι απο σενα για εκείνην δηλαδη έλεος πόσο κομπλεξικός μπορέι να είναι ένας άντρας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ που το ξερεις ρε οτι δεν μπαινει εδω η ΙΔΙΑ; Μηπως εισαι ο ... εκπρόσωπος της; Εεεεεεεε;

      Διαγραφή
  64. δείτε ποιος ήταν το πραγματικό λαμόγιο στο Λαός και ευτυχώς που ο καρατζαφέρης τον έδιωξε στην κυριολεξία με τις κλωτσιές http://www.inews.gr/89/exapatise-tiletheati-o-dimosiografos-aris-spinos.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΕ ΓΥΦΤΙΣΣΕΣ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κάνε ένα κρύο ντους γατί πολύ ξαναμμένο σε βλέπω , όποιος σου απαντάει στις μαλακίες σου νομίζεις ότι είναι η κοκκίνου ; ίσως πρέπει να το κοιτάξεις με ενα γιατρό αυτη την εμμονή σου ....

      Διαγραφή
  66. τελικά σε αυτό το μπλοκ οι μόνοι που τ παρακολουθούν είναι ένας που βρίζει την κοκκίνου και ένας που την υποστηρίζει ; και κάποιος που θελει να δείρει τον παναγιωτακόπουλο ; χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ. ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ. Ε ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΠΝΙΞΟΥ ΠΙΑ ΗΛΙΘΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. πάλι με περνα΄ς για γυναίκα ; κρίμα που δεν έχει δυνατότητα εισαγωγής φωτο να σου στελνα την ψωλή μου να την βάλεις κορνίζα στο σαλόνι σου να σου φύγουν οι εμμονές !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗ. ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΣ ΚΙΟΛΑΣ. Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

      Διαγραφή
    2. βγάλε τον σκασμό ρε καραγκιόζη και μαθε ότι μιλας με άντρα παρόλο που θα σε βόλευε πολύ αν μιλαςμε την κοκκίνου ή με οπιαδήποταάλλη γυναικα γιατί μόνο σε γυναίκες σε παίρνει ..αλλα νομίζω ότι απο την ανωνυμία σου καταλαβαίνω ότι ούτε σε γυναίκες δεν σε παίρνει κότα λυράτη . εάν είσαι άντρας βγες με τοόνομά σου αν σου πω ποιος είμαι και εγω και έλα να με βρεις να δεις πόσες μάπες έχεις να αρπάξεις καριόλη κομπλεξικέ !

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΤΑΣΟ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΙΣΧΡΑ; ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΕΝΑΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ; ΣΙΓΑ ΜΩΡΑ, ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΜΑΓΚΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ

      Διαγραφή
  69. Βγάλε τον σκάσμο κοκκινου. Εμείς σπερνουμε ειδήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λάσπη και συκοφαντία σπέρνεις , οι ειδήσεις σπέρνονται επώνυμα και με υπευθυνότητα όχι με κρυψινισμούς και με συκοφαντίες , δεν είμαι η κοκκίνου κατάλαβες ποιος είμαι αλλακανεις τον μαλάκα μου φαίνεται για να γλυτώσεις το ξύλο καραγκιοζη

      Διαγραφή
  70. λάσπη σπέρνεις , βρώμα και δυσοσμία ! είσαι τόσο ψυχάκιας που ορίζεις τον συνομιλητή σου σαν κοκκίνου . Δεν μπορείς να την φτάσεις και για αυτό φαντασιώνεσαι ότι μιλάς μαζί της έστω από τα σχόλια ενός μηδαμινού μπλοκ ..είσαι κακομοίρης και αξιολύπητος ρε καραγκιόζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. βγάλε τον σκασμό ρε καραγκιόζη και μαθε ότι μιλας με άντρα παρόλο που θα σε βόλευε πολύ αν μιλαςμε την κοκκίνου ή με οπιαδήποταάλλη γυναικα γιατί μόνο σε γυναίκες σε παίρνει ..αλλα νομίζω ότι απο την ανωνυμία σου καταλαβαίνω ότι ούτε σε γυναίκες δεν σε παίρνει κότα λυράτη . εάν είσαι άντρας βγες με τοόνομά σου αν σου πω ποιος είμαι και εγω και έλα να με βρεις να δεις πόσες μάπες έχεις να αρπάξεις καριόλη κομπλεξικέ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Απαντήσεις
    1. σου είπα βγες με το όνομα σου να σου πω ποιος είμαι να δεις πόσα απιδια πιανει ο σάκος αλλαε είσαι τέτοια κοτούλα που μόνο να γράφεις ανωνυμα και να συκοφαντείς πούστικα μπορείς ...πες το όνομα σου πουστράκο ; η μάλλον πρ΄πει να πω πουτανίτσα ;

      Διαγραφή
    2. X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*

      Διαγραφή
  73. ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΣΠΙΝΟΣ ΕΦΕΡΕ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΕΣΥ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΦΕΡΕΣ; ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ... ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΠΟΙΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΙΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Άσε γιατί είμαι αυτός που αποκάλυψα ποιος βρισκόταν πίσω από την δολοφονία τεμπονέρα , ο σπίνος το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να εκβιάζει δημάρχους και τηλεθεατές ...αρχίδια ψήφους έφερε στο λαός χάλασε όλες τις σχέσεις του κόμματος με τους εκβιασμούς του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Είπα και προηγουμένως. Συνεπώς σπερνουμε ειδήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ανθρωπάκι είσαι ρε ,κατάλαβες ποιος είμαι εάν εισαι ο σπίνος έλα να με βρεις να φας τοσο ξύλο όσο δεν εχεις φαει στη ζωή σου αλλα τα παντελόνια τα φοράς διακοσμητικά μάλλον

      Διαγραφή
  76. τράβα στο διάολο τώρα μαλάκα σπίνο , όπως τότε στο δημαρχείο που σε γαμοσταυρισα μπροστά στον πρόεδρο και δεν είχες τα αρχίδια να απαντήσεις , έτσι καιτώρα δεν έχεις αρχίδια να πεις ε΄στω ότι είσαι εσύ πίσω απο αυτη την κακοστημένη επίθεση που κάνατε στην κατερίνα μέσα απο αυτο το μπλοκ ...ανθρωπάκι είσαι ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. λάσπη και συκοφαντία σπέρνεις , οι ειδήσεις σπέρνονται επώνυμα και με υπευθυνότητα όχι με κρυψινισμούς και με συκοφαντίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Προσπαθούν καποιοι η κάποιες να το παίξουν πως ειναι αυτος που το παρατσούκλι του στη δημοσιογραφία ειναι ΜΥΝΧΑΟΥΖΕΝ; Αυτος που ειχε γράψει κάποτε για κάποιον συνώνυμο της ( κι αυτος λεγόταν Κόκκινος) και μετα την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του έτρεχε σε χώρες της ΕΕ προκειμένου να μην μπει στην χειρου. ΟΣΑ δεν φτανει η αλεπού, τα ...σπέρνει κρεμασταρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Απαντήσεις
    1. δείτε ποιος ήταν το πραγματικό λαμόγιο στο Λαός και ευτυχώς που ο καρατζαφέρης τον έδιωξε στην κυριολεξία με τις κλωτσιές http://www.inews.gr/89/exapatise-tiletheati-o-dimosiografos-aris-spinos.htm

      Διαγραφή
  80. re neolaia eite oloi malakes ree me to arxi malaka to panagiotokopoulo!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Η κόκκινου ειναι γαμώ τους ανθρώπους και ας λέει ο καθέναν εδώ μεσα ότι μαλακια του κατέβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΠΑΡΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕ ΠΕΝΤΕ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΣΤΗΝ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο. Κ. ΚΑΤΕΡΙΝΑ; ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. τι επισκεψιμότητα έχει ρε παιδιά αυτο το μπλοκ ; 20 άτομα την ημέρα ; 25 ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ούτε 5... ένας κομπλεξικός γεροντοblogger που γράφει και σαν αναγνώστης για να μπορεί πισω απο την ανωνυμία του να βγάζει κόμπλεξ και απωθημένα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Δεν καταλαβαίνουμε ρε …ξενύχτη ανώνυμε 2:51 π.μ. γιατί να ασχοληθούμε με έναν τελειωμένο. Από τα σχόλια που διαβάζουμε καταλαβαίνουμε ποιοι του έχουν απομείνει. Όσο ήταν στην εξουσία, τον …περιποιηθήκαμε καταλλήλως. Τώρα πλέον είναι ανύπαρκτος και δεν θα του δώσουμε εμείς υπόσταση. Θα πρέπει να υπάρξει κάτι πολύ ενδιαφέρον για να ασχοληθούμε μαζί του, και οι κάθε λογής …Παναγιωτακόπουλοι που έτρωγαν και έπιναν ,δεν είναι. Όσο για την ταμπέλα περί …υποστήριξης της Κατερίνας, θα ξαναπούμε το εξής για να το εμπεδώσουν μερικοί ηλίθιοι. Ούτε νταραβέρια έχουμε μαζί της , ούτε είχαμε, ούτε και πρόκειται να έχουμε., διότι δεν μας ενδιαφέρει η πολιτική ανέλιξη, ούτε καν …τα πουστροπολιτικά κομματα. Αυτό που γνωρίζουμε καλά είναι ότι όλοι που την κολο..έγλυφαν και ευεργετήθηκαν από αυτήν ,αυτοί τώρα την βρίζουν .Έτσι είναι όμως η πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ: ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣΕ Η ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ! ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΧΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΤΣΙ. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΝΕ Η ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΗΤΑΝ ( ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ) ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΑ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ, ΤΗΣ ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΛΗΡΩΜΑ. ΚΟΙΝΩΣ ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΔΩΣΕΣ, ΜΑΧΑΙΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ειναι. Ας αναλάβει τωρα τις... Ευθυνες της η Κοκκινου

      Διαγραφή
  87. Ανόητος και άσχετος περί ΛΑΟΣ μάλλον είσαι εσύ που γράφεις με εμπάθεια. Εάν δεν γνωρίζεις καλό θα είναι να σιωπάς. Το θέμα στο ΛΑΟΣ δεν είναι η… Κοκκίνου και η κάθε Κοκκίνου , αλλά το πώς πράττει ο αρχηγός που φέρει εξ ολοκλήρου την ευθύνη. Το θέμα της …ευεργεσίας δεν περιλαμβάνει οικονομικές απολαβές εάν δεν κατάλαβες, αλλά …πολιτική αναρρίχηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Το Ιχνος δεν έβγαλε πρώτο για τα σκανδαλα του Καρατζαφερη με την ΖΩΗΡΟΥ και την Παπαλουκα; Δηλαδη να υποθέσουμε οτι τα τροφοδοτουσε η ΙΔΙΑ η ΚΟΚΚΙΝΟΥ στο Ιχνος, ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ;Για να τον εκδικηθεί και όχι ΜΟΝΟ; Συγχαρητηρια που τοσο ΚΑΙΡΟ το είχατε κρυφό. Ουδέν κρυπτον ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Δεν φτάνει που όλο σενάρια επιστημονικής φαντασίας λέτε στα σχόλια της πλάκας, τώρα ανακατεύεται και το ixnos στις μαλακοθεωρίες σας. Μακάρι να ήταν όλοι τόσο εχέμυθοι όσο η Κατερίνα .Ο χοντρός δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Για αυτό και την κρατά μαζί του, όσο και να προσπαθείτε να την …χαλάσετε. Οι πληροφορίες ερχοντουσαν βροχή από όλους ..εκτός της Κατερίνας ,που δεν είχαμε και τις καλύτερες σχέσεις μαζί της. απο τσατσους και ρουφιανους δεν είχε πρόβλημα ο Καρατζαφερης είχε μπόλικους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Καλη η προσπάθεια των παραπανω, αλλλα δεν ...πείθει. Τι φοβούνται ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠ την ΝΕΟΛΑΙΑ και γενικώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ. ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Η κόκκινου ειναι γαμώ τους ανθρώπους και ας λέει ο καθέναν εδώ μεσα ότι μαλακια του κατέβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Η κόκκινου ειναι γαμώ τους ανθρώπους και ας λέει ο καθέναν εδώ μεσα ότι μαλακια του κατέβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Η κόκκινου ειναι γαμώ τους ανθρώπους και ας λέει ο καθέναν εδώ μεσα ότι μαλακια του κατέβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Η κόκκινου ειναι γαμώ τους ανθρώπους και ας λέει ο καθέναν εδώ μεσα ότι μαλακια του κατέβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Η κόκκινου ειναι γαμώ τους ανθρώπους και ας λέει ο καθέναν εδώ μεσα ότι μαλακια του κατέβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΡΕ ΠΟΣΟ ΠΑΠΑΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ COPY PASTE ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ...
    ΕΝΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ.
    ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ COPY PASTE ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΛΟΥ.
    ΦΑΙΔΩΝ, ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Μαγκες εγω ενα εχω να σας πω και να σας ρωτησω.
    Γιατι εφερε ο καρατζαφερης τον αδελφο του στο καναλι και το εκανε μπουρδελο?

    Ποσα λεφτα εδωσε το κομμα απο την κρατικη επιχορηγηση στο καναλι του το οποιο δεν ειναι του κομματος αλλα βασικος μετοχος ειναι ο γιος του?

    Γιατι γεμισε το καναλι με λαμογια -ασχετους-(εβαλε τεχνικο διευθυντη ηλεκτροσυγκολλητη )και απο οτι μαθαινω θα κανει και απολυσεις.και ολους αυτους τους ασχετους θα τους πληρωνω εγω ο ηλιθιος φορολογουμενος.?

    Γιατι δεν θελει να ακουει κανενος την γνωμη και θελει παντα να περναει το δικο του.?

    Το παιζει πατριωτης (και εγω τον ειχα πιστεψει καποτε)ομως κοιταει την τσεπη του και την βολεψια του. μαλλον εκανε καλη καβανζα ολα αυτα τα χρονια?

    Για ολα αυτα τα γιατι και για πολλα ακομη γιατι εμεινα εκτος βουλης και θα παραμεινει για παντα πιστευω.

    Για ολλους εσας που τον πιστευεται ακομη σας ευχομαι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. kokkinoy h pipa ths eirhnhs leei....xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa καλε η κοκκινου ειναι η πιπα τηs ειρηνηs...xexexexexexexexexexexexexexexexexexeΟ ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΝΑΝΕ ΝΑΑΑΑΑΑ ΜΙΑ ΤΡΟΥΠΑ....ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή