Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

H «BΛΑΧΑΡΑ» ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ... ΨΥΧΕΜΠΟΡΙΟΥ και ΑΝΟΗΣΙΑΣ...!!!

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ και ΥΣΤΕΡΙΑ ΩΣ ΜΕΣΟ... ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ...!!!

Δεν ήξερε τίποτα η... «βλαχάρα»...!!!
Δεν ήξερε τι μισθό παίρνει ο Άκης...
Άρα, δεν ήξερε με τι λεφτά της αγόρασε το «φτωχικό» στην... Ακρόπολη.
Ούτε ήξερε με τι λεφτά παντρεύτηκε στο Παρίσι...
Δεν έχει ιδέα γιά την «αποδοχή προϊόντων εγκλήματος»,

διότι όταν την ηράσθη παράφορα ο Άκης και την παντρεύτηκε ήταν... μικρή καί άβγαλτη...!!!
Έτσι απειλεί με αυτοκτονία --κάνοντας ψυχεμπόριο--εάν στην επόμενη αίτησή της για αποφυλάκιση, η Δικαιοσύνη δεν την κάνει αποδεχτή...
Και να καί η πρόκληση και υποβάθμιση της νοημοσύνης μας.
Η Βίκυ Σταμάτη  απαντά στους επικριτές της που την κατηγορούν για τα ασύλληπτης αξίας ψώνια που πραγματοποιούσε, υποστηρίζοντας πως... «έτσι ζούσε καί η μέση Ελληνίδα»...!!!
Δηλ. και μεγαλοψυχία νά έχεις και όσο το δυνατό μεγαλύτερη λύπηση, σού αφαιρεί το δικαίωμα να τις εξωτερικεύσεις...!!!
«Συχγαρητήρια» στούς δικηγόρους της, πού της έγραψαν τις.. δηλώσεις...
Υ.Γ.
Ένας Δικαστής, Αρεοπαγίτης σήμερα, καταδίκασε κάποιο σε φυλάκιση, μόνο καί μόνο επειδή είχε ένα ανόητο, φλύαρο, εξυπνάκια, άσχετο και προκλητικό δικηγόρο πού βλέπουμε συχνότατα στα τηλεπαράθυρα σήμερα...

4 σχόλια:

  1. ΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΗΣΗ ΤΗΣ Η ΒΛΑΧΟ-ΤΣΟΥΛΑΡΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗ …

    ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΘΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΛΙ ΤΗΣ ;
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ;;
    ΟΤΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΑΝΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ;;;

    ΜΩΡΗ ΒΛΑΧΟ-ΤΣΟΥΛΑΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΚΟΡΠΙΖΕΣ ΤΑ ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΣΑΝ ΜΑΡΟΥΛΟΦΥΛΛΑ.

    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ;
    ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ;; ΣΤΟ ΚΩΛΟΝΑΚΙ ;;; ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ;;;; ΠΟΥ ;;;;;;

    ΕΞΩ ΒΛΑΧΑΡΑ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΘΑ ΣΕ “ΣΤΑΜΑΤΗ” ΣΟΥN … ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΜΙΖΟΠΑΡΜΕΝΗ … !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηταν πρόκληση η τεράστια χλίδα, μέσα στην οποία ζούσε η λεγάμενη σε καιρούς πενίας. Και μη τη λέτε "βλαχάρα", διότι -προφανώς, άθελά σας- προσβάλλετε, έτσι, τους Ελληνας Βλάχους στην καταγωγή, οι οποίοι ζούσαν πάντοτε και ζουν νομοταγώς, έντιμα και ταπεινά, όπως οι περισσότεροι Ελληνες στα χωριά τους σήμερα, και σε καμμία περίπτωση δεν προκαλούν με την εν γένει "ζωή" τους, όπως η εν λόγω κυρία. Το γεγονός ότι η περί ης ο λόγος δημόσια εκβιάζει ακόμη και τους δικαστές που την προφυλάκισαν, με την... δημόσια απειλή αυτοκτονίας της (δήθεν!!!) δείχνει το "ποιόν" και το "ήθος" της. Είναι αδίστακτη -κατ' εμέ πιο επικίνδυνη ακόμη και από τον σύζυγό της Ακη, τον οποίον θεωρώ ότι η ίδια, λόγω των διαρκών και εξωφρενικών οικονομικών απαιτήσεών της, εξώθησε στην απληστία και στον εν τέλει διασυρμό. Δεν ορρωδά προ ουδενός, προκειμένου να πετύχει τον "στόχο" της που βάζει κάθε φορά. Παραλείψατε να αναφέρετε ότι στην ίδια αίτηση αποφυλάκισης "χρησιμοποιεί" ακόμη και το... παιδί της , τα "παιδοψυχολογικά τραύματα" του οποίου επικαλείται, ως συνέπεια, δήθεν, της προφυλάκισής της (ενώ είναι καθαρώς απότοκα της δικής της ποινικά αξιόμεμπτης συμπεριφοράς και τάσης διαρκούς αθεμίτου πλουτισμού. Μεταχειρίζεται "μέσα δικαστικού εκβιασμού" και "δημόσιες απειλές" (απεργίες δήθεν πείνας, εκβιασμό δικαστών μέσω δικηγορικών βομβαρδισμών συνεχών αιτήσεων, ενστάσεων, δημοσιεύσεις σε εφημερίδες κ.λπ), τα ίδια που συστηματικά μεταχειριζονται και εγκληματικά στοιχεία του τρομοκρατικού και ακροαριστεροαναρχικού χώρου, με τη συμπαράσταση των ιδεολογικά ομογάλακτών τους συνηγόρων, προκειμένουν να πετύχουν την αποφυλάκισή τους!!
    Λεφτά να υπάρχουν, να πληρώνονται καλά οι δικηγόροι της και αυτοί θα βρουν τον τρόπο να την βγάλουν (δεν εννοώ τίποτε κακό...). Νομικά "παραθυράκια" πάντοτε υπάρχουν, για τα μεγάλα έντομα για να ξεφύγουν από τον ιστό της αράχνης. Προσωπικά, γνωρίζοντας τη λειτουργία της... "ανεξάρτητης δικαιοσύνης" στη χώρα μας, ιδίως των υπερκείμενων δικαστηρίων (και όντας τελείως απογοητευμένος από αυτά), δεν έχω καμμία αμφιβολία ότι οι μεθοδοί της τελικά θα αποδώσουν καρπούς και, οσονούπω, η κυρία αυτή θα αφεθεί ελεύθερη -και με τη βούλα της "δικαιοσύνης".... Ελλάς-Ελλάς η χώρα της ...άς (χαράς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλαζονική συμπεριφορά δεν κάνει καλό σε κανένα από την προφυλακισμένη οικογένεια Τσοχατζόπουλου .

    Όπως αναφέρει ο πρώηνφυλαλάσ του , αστυνομικός, η δεύτερη σύζυγος του κ. Τσοχατζόπουλου «ήταν αλαζονική και σπάταλη» σε αντίθεση με την κόρη του Αρετή, την οποία περιγράφει ως μία «σεμνή» γυναίκα.

    Ο αστυνομικός φέρεται να αναφέρει: «ο χαρακτήρας της νέας του γυναίκας, όπως εγώ τη γνώρισα, ήταν αλαζονικός, υπεροπτικός και σπάταλος, ένας χαρακτήρας εκ διαμέτρου αντίθετος από αυτόν της Αρετής».

    ΑπάντησηΔιαγραφή