Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

ΚΑΚΙΣΤΑ «ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ» και «ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ» ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΒΙΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΕ... 5 ΑΓΧΟΛΥΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ...!!!

ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΠΛΥΣH ΣΤΟΜΑΧΟΥ και ΑΥΡΙΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ... ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ...!!!

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Θριάσειο Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε, από το νοσοκομείο κρατουμένων του Κορυδαλλού, το βράδυ της Κυριακής, η Βίκυ Σταμάτη, η οποία φέρεται να πήρε αγχολυτικά χάπια.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή, στις 19.30 περίπου, όταν η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου ειδοποίησε τον δεσμοφύλακα πώς έλαβε... πέντε (5) αγχολυτικά χάπια και ότι η εικόνα της ήταν υποτονική...!!!
Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κρατουμένων, όπου ενημέρωσε τους γιατρούς πώς πήρε τα συγκεκριμένα χάπια.
 Εκεί αποφασίστηκε η μεταφορά της στο Θριάσειο νοσοκομείο.
Ιατρικές πηγές ανέφεραν πως όταν της ζητήθηκε να υποβληθεί σε πλύση στομάχου, η κ. Σταμάτη αρνήθηκε.
Η έξοδός της από το νοσοκομείο κι η επιστροφή της στις φυλακές θα αποφασιστεί από τους γιατρούς, ανάλογα με την πορεία της υγείας της, αλλά πιθανώς αυτό θα γίνει.. αύριο...!!!

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Άκης για την σύζυγό του.
    «Η κατάσταση της υγείας της γυναίκας μου, δείχνει να είναι εκτός ελέγχου. Είναι απαράδεκτη η άρνηση του ανακριτή και του εισαγγελέα να επιτρέψουν την αναγκαία ψυχιατρική και ιατροδικαστική εξέταση της. Η προφυλάκισή της είναι πέρα για πέρα παράνομη και καταχρηστική. …»

    «Γεμάτη από δύσκαμπτα και ναρκισσιστικά στοιχεία» είναι η Βίκυ Σταμάτη, σύμφωνα με ψυχιατρική γνωμάτευση επίκουρου καθηγητή Ψυχιατρικής.
    Πάσχει από «ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και αυτό σε συνδυασμό με τον εγκλεισμό της στη φυλακή αυξάνει τον κίνδυνο αυτοκαταστροφικών τάσεων»… αναφέρει στη γνωμάτευσή του ο κ. Δουζένης ..

    Η Βλαχό-τσουλάρα η κατηγορουμένη πάσχει από «ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή η οποία σε συνδυασμό με την προσωπικότητα της, η οποία έχει πολλά δύσκαμπτα και ναρκισσιστικά στοιχεία καθώς και οι ιδιαίτερα πιεστικές ψυχικά συνθήκες τις οποίες αντιμετωπίζει στην παρούσα φάση, αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο των ήδη υπαρκτών αυτοκαταστροφικών τάσεων και μπορούν να οδηγήσουν σε δραματικότερες ….και πολύ πιο επικίνδυνες συμπεριφορές κατά της υγείας και της ζωής της...

    (Ο ναρκισσισμός είναι ψώνιο … από πότε το ψώνιο έγινε αρρώστια ??? )

    Εάν η κυρία, με γνωμάτευση μάλιστα δικού της γιατρού κρίνεται ως τρελή, υπάρχει πάντοτε και η άλλη δυνατότητα.

    Ας μεταφερθεί στο Δαφνί ή άλλο Ψυχιατρικό Κατάστημα, που διαθέτει πτέρυγα επικινδύνων και υπό διαρκή παρακολούθηση ασθενών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. « Ζητάτε από μια πόρνη πολυτελείας να είναι σεμνή;;;»

    Το γεγονός ότι η περί ης ο λόγος δημόσια εκβιάζει ακόμη και τους δικαστές που την προφυλάκισαν, με την... δημόσια απειλή αυτοκτονίας της (δήθεν!!!) δείχνει το "ποιόν" και το "ήθος" της.

    Είναι αδίστακτη -κατ' εμέ πιο επικίνδυνη ακόμη και από τον σύζυγό της Ακη, τον οποίον θεωρώ ότι η ίδια, λόγω των διαρκών και εξωφρενικών οικονομικών απαιτήσεών της, εξώθησε στην απληστία και στον εν τέλει διασυρμό. Δεν ορρωδά προ ουδενός, προκειμένου να πετύχει τον "στόχο" της που βάζει κάθε φορά.

    Ποιός ασχολείται τώρα με την βλαχό –τσουλάρα του πορνό-γερου του σοσιά-λήσταρχου ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή