Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

... «ΕΧΑΣΕ» Ο ΥΠ.ΕΘ.Α. ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ και ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ... «ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ»... τ.ΒΟΥΛΕΥΤΗ...!!!

ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΧΗΓΟΥ και...ΥΠΟΥΡΓΟΥ...!!!

Περίεργη σιωπή γιά τον «περίεργο»...τ.Βουλευτή...!!!
Δύο μήνες και δύο ημέρες σήμερα, έχει υπογραφεί  από τούς δύο Υφυπουργούς --πού σημειωτέον προέρχονται από το Στράτευμα και συνεπώς είναι άριστοι γνώστες του θέματος--, η έκ νέου στράτευση τού «περίεργου» και «ρωποπερπηρήθρα» τ. Βουλευτή του ΛΑΟΣ Κ. Αιβαλιώτη,

μετα την αποκάλυψη των πλαστών εγγράφων από το Προξενείο Βρυξελλών πού χρησιμοποίησε γιά να αποφύγει την Στρατευσή του ή στην χειρότερη γιά αυτόν περίπτωση να τήν εξαγοράσει και να υπηρετήσει μόνο 45 ημέρες --όπερ και επέτυχε-- και ο νέος Υπουργός κ. Π.Παναγιωτόπουλος, δικαιολογείται ότι ο φάκελλος δεν έχει υπογραφεί ακόμη, γιατί βρίσκεται (κάπου) μεταξύ του γραφείου του Αρχηγού και του... δικού του...!!!
Σημειώνουμε ότι ο «ρωποπερπηρήθρας» τ.Βουλευτής έπρεπε ήδη να υπηρετεί στον Έβρο από τον Ιούλιο και συνάμα να έχει ασκηθεί η διωξή του από τον Στρατοδικείο γιά απάτη και πλαστογραφία εις βάρος των Στρατιωτικών Αρχών..
Γιατί άραγε να προσφέρει τόση «προστασία» ο κ. Υπουργός στον «Πίου--πίου», τ.Βουλευτή.;;;
Ρωτάμε με ανεξάντλητη την περιέργεια και «εξαντλημένη» την... υπομονή...!!!  
Ήδη στό Στράτευμα έχουν αγανακτήσει...
Να δούμε πως θα απαντήσει και πως θα δικαολογηθεί ο κ. Υπουργός σε καταιγισμό ερωτήσεων από Βουλευτές όλων των κομμάτων, μηδέ εξαιρουμένων και της Ν.Δ. 
Αξίζει μερικοί να ακυρώνουν ένα Πρωθυπουργό πού μοχθεί καθημερινά να επιβάλει ένα νέο  Κράτος Δικαίου, ευνομίας  και ηθικής.;;;

4 σχόλια:

  1. Είναι μεγάλο σκάνδαλο αυτό με τον εν λόγω κύριο. Ως πότε θα τον καλύπτουν; Πρέπει να υπηρετήσει τη θητεία του όπως κάθε άνδρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι δυνατον αυτο το αρχιλαμόγιο του οποιου οι λαμογιές είναι τρεις τόμοι να το προστατεύει ο Παναγιωτόπουλος, είναι δυνατόν να μη τον ξέρει;
    όπου και αν πέρασε είτε σε ευρωβουλευτές είτε γιά να διορισθεί στο δημόσιο, παντού άφησε τη λαμογιά του.
    Είναι η ξευτίλα του δημόσιου βίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΔΡΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΟΜΕΙΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΕΛΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ότι και να λέτε,για τον Αιβαλιώτη,σας διαψεύδουν οι χιλιάδες, ΜΑΛΑΚΕΣ, ψηφοφόροι της Β Αθηνών,που τον ψήφισαν,τον ξαναψήφισαν και σίγουρα θα τον ξανά μανά ψηφίσουν στο μέλλον.Αφού αυτούς θέλουμε,αυτούς θα έχουμε,for ever!Τώρα,αναφορικά με τα άλλα,περί φυγοστρατείας,ασ τα αφήσουμε κατά μέρος,μιας και ξέρουμε πολύ καλά ότι το μπουρδέλο,΄΄Η Ελλάς΄΄,ζει και βασιλεύει παρόλη την ομαδική μαλακία που μας δέρνει.Καλό καλοκαίρι,στην συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή