Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΠΙΟ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ» ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ... ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ...!!!

Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»  ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ... ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ...!!!

Τώρα θα μου πείτε πιο ακροδεξιά από τη Χρυσή Αυγή γίνεται; 
Και όμως γίνεται, γιατί το τελευταίο διάστημα, μεσούντος του καλοκαιριού, άρχισε να αναδιοργανώνεται ένα σούπερ εθνικιστικό κόμμα, με τον παλαιό τίτλο «Εθνικό Μέτωπο», που ιδεολογικά κινείται ακροδεξιά της... Χρυσής Αυγής...!!!

 ***
Μέλη του υπό ανασυγκρότηση ακροδεξιού κόμματος είναι παλαιά στελέχη της Χρυσής Αυγής που έχουν αποσκιρτήσει ή διαγραφεί, νεολαίοι του κόμματος ΛΑΟΣ του  Γ. Καρατζαφέρη που έφυγαν, παλαιά στελέχη της ΕΠΕΝ και πολλοί άλλοι. 
                                                         ***
Στην αναδιοργάνωση του Εθνικού Μετώπου φαίνεται, όπως μου λένε, δείχνει να ενδιαφέρεται, ένα παλαιό στέλεχος της ΕΠΕΝ, ο κ. Μάνος Κώνστας και ήδη τα μέλη του έχουν ανοίξει γραφεία στην Κυψέλη και στο Βόλο. 
                                                          ***
Το σούπερ ακροδεξιό αυτό κόμμα, θεωρεί την Χρυσή Αυγή ως... καθεστωτικό πλέον κόμμα και δεν θέλουν να έχουν καμία ιδεολογική ή άλλη σχέση μαζί του.
Βηματοδότης

11 σχόλια:

  1. κατι σαν τον real IRA ?????????

    ΑΠΛΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΗΝ ΦΕΗΝ ΤΗς ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άν το Εθνικό Μέτωπο έχει καλύτερες φάτσες και σοβαρό λόγο η Χρυσή Αυγή θα καταντήσει σαν τον Καρατζαφέρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σίγουρα καλύτερες μουρες θα εχουν και γράμματα θα ξέρουν καί καλύτερη παρουσία θα έχουν στη βουλή.
    Ο χωρος αυτός πρέπει να πέσει σε καλά χέρια τέρμα σε Καρατζαφέρηδες και Μιχαλολιάκηδες, είναι άδικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το εθνικό μέτωπο ήταν το κόμμα του Βορίδη, το οποίο εγκατέλειψε για να προσχωρήσει στον φαύλο καθεστωτικό Καρατζαφέρη. Όλοι οι πατριώτες πρέπει να συσπειρωθούν σε μιά γροθιά. Δεν είναι καιρός για να ανοίγει ο καθένας το μαγαζάκι του. Σήμερα η Χρυση Αυγή εκπροσωπεί όλους τους τίμιους Έλληνες πατριώτες μέσα στο άντρο των ξευτιλισμένων και κλεπτών πολιτικάντηδων. Όλοι μαζί να ρίξουμε το διεφθαρμένο καθεστώς, να τιμωρήσουμε τους ενόχους και να αποκαταστήσουμε τη χαμένη τιμή του Έθνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΙΑΣΑΦΗΣΙΣ: ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ ΛΕΓΟΤΑΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ" ΟΧΙ "ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ". "ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ" ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙ ΛΕΠΕΝ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ.

      Διαγραφή
  5. Τον χωρο ανέκαθεν εκμεταλευόσαντε γραφικοί, απατεώνες, καιροσκόποι, εκβιαστές του κοινού ποινιού δικαίου, αγράμματοι, και ντενεκέδες . ήρθε ή ώρα να προκύψει κάτι καινούργιο και κυρίως ΣΟΒΑΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Εθνικό Μέτωπο υπάρχει απο το 2011. Στελεχώνεται και προωθείται απο κύκλους του Ελεύθερου Κόσμου. Δεν αποτελεί παρα ένα απόκομμα της γραφικότητας του ευρύτερου "εθνικιστικού χώρου" σαν τα αποκόμματα που υπήρχαν όλα τα χρόνια. Ποτέ δεν πρόκειται να αγγίξει την ποιότητα της Χρυσής Αυγής, ακριβώς επειδή είναι καταδικασμένο να λειτουργεί μέσα στα πλαίσια της γραφικότητας του γνωστού χώρου. Είναι καταδικασμένο να βλέπει με τα κυάλια τα ποσοστά κομμάτων τύπου "Εθνική Ελπίδα", όπως ακριβώς έβλεπαν όλα τα δήθεν "εθνικιστικά" αποκόμματα, τα διάφορα δεξιά της ΝΔ σχήματα. Το ότι το μπομπολιστάν προσπαθεί να το παρουσιάσει ως δήθεν "αξιόπιστο" ανάχωμα μπορεί να αντιληφθεί κανείς τις σκοπιμότητες του συστήματος και το φόβο του για τη Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε φίλε πλάκα έχεις. πού βρήκε...ποιότητα η Χρυσή Αυγή στην κοινοβουλευτική της ομάδα; με τις βρισιες και τα μπραβιλίκια του Κασιδιάρη ή με τη μόρφωση των υπολοίπων; και από μόυρη και μόνο γραφικοί είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τέτοιες ειδήσεις μαρτυρούνε ότι όντως η Χ.Α ανεβαίνει επικίνδυνα πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς ανώνυμο των 5:01 μ.μ.

    Μια χαρά ποιότητα έχει η κοινοβουλευτική της ομάδα, για όποιον δεν είναι προκατειλημμένος μπαμπουίνος και ασχολείται λιγάκι με την κοινοβουλευτική δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής:

    http://www.xryshaygh.com/index.php/polymesa/videos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είδαμε και την ποότητα των πτυχιούχων της γενιάς του "Πολυτεχνείου", τι ποσά χρειάζονται για να δικαιολογήσουν τους κόπους που έκαναν για να μορφωθούν, με τα λεφτά των φορολογούμενων, και για κάτι το οποίο ήταν επιλογή τους. (Βλέπε Τσοχατζόπουλος κ.λπ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή