Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ Η ΤΡΟΪΚΑ και ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ... 550 Εκατ. ΕΥΡΩ...!!!


ΑΠΕΔΩΣΕ Η ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ--ΚΟΜΜΑΤΩΝ...!!!

Σε συμφωνία για τα 550 εκατ. ευρώ από τις οφειλές των Τραπεζών κατέληξε το οικονομικό επιτελείο με την τρόικα, μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε σε Κυβέρνηση και κόμματα η απαίτηση των δανειστών να αντικατασταθούν τα έσοδα αυτά από νέες... περικοπές ή φορολογικά μέτρα άμεσης ισχύος...!!!

Αυτό ανέφερε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, μετά την αποψινή συνάντηση της τρόικας με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, τονίζοντας ότι σημειώνεται σταθερά πρόοδος στις συζητήσεις και λύνονται ένα-ένα τα εκκρεμμή θέματα.
-- *********--
Εκφράζοντας την ελπίδα ότι μέχρι τη σύνοδο κορυφής της ερχόμενης εβδομάδας θα έχουν «κλείσει» τόσο τα δημοσιονομικά, όσο και τα 89 προαπαιτούμενα διαρθρωτικά μέτρα που τίθενται ως προϋπόθεση για την εκταμίευση της δόσης...
-- *********--
«Ελπίζω έως τη Σύνοδο Κορυφής να έχουμε συμφωνήσει στα δημοσιονομικά και στα προαπαιτούμενα. Γιατί, κάθε ημέρα βγαίνει και ένα φασούλι, αλλά τα φασούλια μειώνονται», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος. 
-- *********--
Και πρόσθεσε ότι «εάν τα βρούμε σε αυτά τα δύο, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα κλείσουν και η βιωσιμότητα του χρέους και το χρηματοδοτικό κενό, που προκαλεί η επιμήκυνση, που υπολογίζεται γύρω στα 12 δισ. ευρώ».
-- *********--
Να το δούμε και να μην το... πιστεύουμε...!!!

1 σχόλιο:

  1. Καλά μιλάμε ανατρίχιασα.Μα τι πυγμή αυτός ο Στουρνάνας!!Όση προπαγάνδα και να κάνετε κύριοι ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο.Γελάει το πανελλήνιο με τις ''έγκυρες'' αναρτήσεις σας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή