Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΙΟΣ Πρώην ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ... ΒΟΗΘΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ.;;;

ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ και ΒΟΗΘΟΣ... ΜΑΓΕΙΡΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ...!!!

«Όσα φέρνει μιά στιγμή δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος»...
 Πρώτα, όταν ήταν Βουλευτής, με θέση εκπροσώπου του κομματός του, ήταν καθημερινά στα κανάλια, είχε πιάσει «στασίδι» στους διαδρόμους της Βουλής, είχε γράψει σε χαρτόνι -- το οποίο τού κρατούσαν πίσω απο τις κάμερες-- με μεγάλα γράμματα την δηλωσή του και την διάβαζε πρός τέρψιν των τηλεθεατών, αφού η «περίεργη»  παρουσία του ήταν... γραφική...!!!

Τώρα ξέμεινε από δουλειά και βρήκε-- όπως και πρίν γίνει Βουλευτής--, ως βοηθός Ευρωβουλευτή...
-- *********--
Καλή δουλειά και επικερδής.
-- *********--
Όμως προέκυψαν μετά από αποκαλύψεις ανάγκες να «εξοφλήσει» στην Πατρίδα, κάτι υποχρεώσεις πού με... πλαστογραφίες είχε αφήσει ανεκπλήρωτες...!!!
-- *********--
Έτσι μαζί με το αφεντικό του, τον Ευρωβουλευτή, πού είναι και Δικηγόρος και μάλιστα πολύ καλός, εθεάθη στούς διαδρόμους του ΥΠ.ΕΘ.Α. να εκλιπαρεί να γίνει βοηθός μάγειρα στην εκπλήρωση των... ανεκπλήρωτων καθηκόντων του...!!!

8 σχόλια:

  1. Ε!!!!!!!!!!!!!!!!\Γράψτε και κανένα όνομα. Τι τους κρύβεται. Όταν τους κρύβετε είστε κι εσείς συνένοχοι. Αν δεν έχετε στοιχεία μην το αναφέρετε καθόλου. Αν έχετε όμως βγάλτετα στη φόρα επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν δεν υπάρχει επώνυμο ,σημαίνει ότι δεν είστε σίγουροι για αυτά που γράφετε ή είναι κατινίστικες κουβέντες για να περνά η ώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαι φίλε "βαθεια νυχτωμένος" ή γιά πρώτη φορά μπαίνεις σε αυτή την ιστοσελίδα. "τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται". ούτε και στην καινούργια ανάρτηση μπορείς να "διαβάσεις" το ονομά του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η είδηση είναι και άλλη ...πόσοι πληρώνονται από τον μισθό που παίρνει ο φυγόστρατος αιβαλιωτης ; το ξέρεις αυτό φίλε μπλόγκερ ή μας το κρατας για έκπληξη ; Για ψάξε να δεις ποιοι ακόμα είναι στο γραφείο Σαλαβράκου και δουλευουν κανονικά στο τηλεάστυ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πραγματική είδηση θα φανεί όταν αποκαλυφτούν οι δημόσιοι υπάλληλοι βουλής που χρησιμοποιεί ο Καρατζαφέρης για να μεγαλώνει την επιχείρηση του , όπως η Λίλα Βάλαρη που προσελήφθη με το πατρικό της Ζαμπούρου ελένη του βασιλείου σαν υπάλληλος βουλής και το κρύβει .για να μην το μάθουν τα άλλα κορόιδα στο τηλεάστυ όπως ο ρακιτζής και καταλάβουν το δούλεμα που τρώνε ...Έρχονται αποκαλύψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η Λίλα Βάλαρη που προσελήφθη με το πατρικό της Ζαμπούρου ελένη του βασιλείου
    με την 4834/3325/13−4−2010 απόφαση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων , αλήθεια δεν νιώθει τύψεις που πληρώνεται από το Ελληνικό δημόσιο και κάνει το 8ωρό της στο μοντάζ του τηλεάστυ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδή οι περισσότεροι είναι ΄΄βαθιά νυχτωμένοι΄΄,χωρίς φυσικά να φταίνε,όλοι αυτοί οι ντεμεκ αποσπασμένοι στα γραφεία των Ευρωβουλευτών,δικαιούνται μισθών.Ο κάθε ευρωβουλευτής εκτός του μισθού του,που είναι ιδιαίτερα υψηλός,παίρνουν και άλλα 24.000. ευρώ κάθε μήνα,για να πληρώσουν συνεργάτες της αρεσκείας τους και επιλογής τους.Μην ψάχνετε ποιος βάζει τους συνεργάτες,ποιοι είναι οι συνεργάτες,πόσοι είναι,αν ξέρουν που βρίσκονται αι Βρυξέλλαι και στο τέλος,ποιος παίρνει τα λεφτά;Όχι τώρα αλλά εδώ και δέκα χρόνια!!!!Ρωτήστε και τους Πρέσβεις!!!!!
    Και μη ζητάτε ονόματα την στιγμή που εσείς γράφετε ανώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι πρέσβεις έχουν μάθει να μη μιλάνε, όταν από το πουθενά και χωρίς να έχουν εκλεγεί βουλευτές, διορίζονται έστω και αναπληρωματικοι υπουργοί του Παπαδήμου.
    Αυτά τα μυστικά τα παίρνουν στο τάφο.
    Τα χαρτιά όμως με τις καταγγελίες και τις σφραγίδες είναι καλά φυλαγμένα μου είπε ένα...πουλάκι.!
    Γιατί τα φυλάει δεν ξέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή