Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

«ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ... ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ»...!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΙΑ ΟΣΑ «ΕΙΠΕ» και «ΕΚΑΝΕ» Ο... ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ...!!!

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τον διαπληκτισμό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, στην Χερσόνησο της Κρήτης σε εκδήλωση του κόμματος.
Η ανακοίνωση:

-- *********-- 
«Τα προχθεσινά γεγονότα στην Κρήτη από Βουλευτές της Χρυσής Αυγής σε βάρος Αστυνομικών που εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία είναι απαράδεκτα και καταδικαστέα.
-- Αφού λοιπόν οι συγκεκριμένοι Βουλευτές δεν μας σέβονται ως οφείλουν, τότε και εμείς ξεκάθαρα δηλώνουμε ότι δεν σεβόμαστε αυτούς οι οποίοι με λόγια και πράξεις μάς απαξιώνουν και μας προσβάλλουν.
-- Τέλος, τους πληροφορούμε επίσης ξεκάθαρα ότι οι Έλληνες Αστυνομικοί όπως και ο Ελληνικός Λαός έχουν πληγεί από τα μέτρα του μνημονίου, παραμένουν όμως πάντα πιστοί στον όρκο τους,  υπηρετώντας τη Δημοκρατία και τους Νόμους».
                ------------------

2 σχόλια:

  1. Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΜΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ
    ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥΣ.
    Ο ΛΑΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
    Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΧΑΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή