Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ: Ο «ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ» ΥΠΟΥΡΓΟΣ Θ.ΔΡΙΤΣΑΣ , ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ Η Cosco ΠΗΡΕ ΤΟΝ... Ο.Λ.Π...!!!

«ΜΑΓΚΙΑ-ΚΛΑΝΙ@ και ΠΙΣΩ...ΑΕΡΙΑ»...!!!

Το κωμικό και το γελοίο είναι άρρηκτα συνυφασμένο με την Τσιπροκυβέρνηση της λεχριτοαριστεράς...
Μετά τον κιτρινιάρη-κομπλεξικό  καί άεργο Υπουργό Π.Σκουρλέτη, ο οποίος  δεν έχει δουλέψει ποτέ- μα ποτέ στη ζωή του και παρά ταύτα ο Τσίπρας του εμπιστεύθηκε το Υπουργείο Εργασίας σε πρώτη φάση και το Περιβάλοντος σε δεύτερη, πού καταπίνει χωρίς νερό και την ουρά στα σκέλια τις αποφάσεις του Σ.τ.Ε. γιά τις Σκουριές, τώρα νέο κρούσμα γελοιότητος  από τον Υπουργό Ναυτιλίας και «άντρα της Τασούλας» (π. Υπουργό Μετανάστευσης και ήδη Αντ/δρο Βουλής),

ο οποίος πρωτοστατούσε να μη πάρει  η Cosco  το λιμάνι τού Πειραιά και έδινε όρκους μάχης στον Τσιπροσυμφερτό, μετά την αποδοχή από το ΤΑΙΠΕΔ της προσφοράς γιά το 67%  της Cosco Group (Hong Kong) Limited, με μιξοκλάματα διαμαρτυρίας ζητάει κατόπιν εορτής  να ενημερωθεί πώς και γιατί έγινε το έγκλημα της παραχώρησης από την... Κυβέρνηση Τσίπρα...!!!
********
Νέο μιξόκλαμα μετά τον ανεκδιήγητο Σπρίτζη πού υπέγραψε τη παραχώρηση των 14 Αεροδρομίων, επίσης με δάκρυα στα μάτια...!!!
********
Διαγωνισμός γελοιότητος από «αδελφικά ή αδελφίσια» κλάμματα από... Τσιπροσυντρόφια...!!!  
                    -----------------

3 σχόλια:

  1. Ξέχασες ότι ό ίδιος ο Τσίπρας, ο πρωθυπουργός "ταγάρι" πήγαινε στα μπλόκα των αγροτών και επάνω στα τρακτέρ έλεγε: «Όσο υπάρχει Μνημόνιο και Τρόικα προοπτική για τον αγρότη δεν υπάρχει.!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσείς θέλετε να πουληθεί όλη η Ελλάδα στους ξένους; Τα λιμάνια, τα αεροδρόμια,οι σιδηρόδρομοι μόνον στο κράτος μπορούν να ανήκουν, άλλωστε κατασκευάστηκαν με χρήματα των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να τα κάνεις ρε φίλε όταν δεν έχεις λεφτά να τα εκσυγχρονίσεις και να τα λειτουργήσεις γιά να βγάλει και το κράτος κανά λεφτό παραπάνω;
    Εσυ είσαι ευχαριστημένος με το ένα πανταλόνι που φοράς και δεν μπορείς να το αλλάξεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή