Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ «ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ» ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Γ.ΤΣΑΤΑΝΗ η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ) ΕΙΝΑΙ και ΥΠ. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ… ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΦΕΤΩΝ…!!!

ΠΡΟ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ και ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ και ΕΤΣΙ ΤΗΝ «ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΒΟΡΑ» ΣΤΟΥΣ…ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ…!!!

Είναι γνωστή η κόντρα της Εισαγγελέως Εφετών κ. Γεωργίας Τσατάνη, τόσον με την Πρόεδρο του Α.Π.  κ. Θάνου όσον και με τον  αν.Υπουργό  Δικαιοσύνης κ. Παπαγγελόπουλο για τις πειθαρχικές διώξεις πού υπέστη, μετά από τις αποκαλύψεις του (παρ΄ολίγον Διευθυντή στο  εκ βοσκοτοπίου Λευκάδος Τηλεοπτικό κανάλι του «αλήστου μνήμης» τρόφιμου της Τράπεζας  Συριζα  Χ.Καλογρίτσα,)  «καθηγητή» της  δημοσιογρφίας  Κ. Μπαξεβάνη του Hod doc,

όπως και της «ανακρίτριας» στην Εξεταστική της Βουλής  Τασούλας  Χριστοδουλοπούλου, ευτυχούς συζύγου του  πολιτικού ανδρός Υπουργού Ναυτιλίας κ.Δρίτσα… με το όνομα…!!!
*********
Είναι επίσης γνωστόν ότι η κ.Τσατάνη  ήταν υποψήφια με τον επίσης Εισαγγελέα Εφετών κ. Ισ.  Ντογιάκο για την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, όπου παρά τις διώξεις του Υπουργού Δικαιοσύνης  οι συνάδελφοί του αγνόησαν τις επεμβάσεις του και τον εξέλεξαν για δεύτερη συνεχή φορά Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών, τον οποίον εν συνεχεία  «απήλαξε» των καθηκόντων του ο Υπουργός Δικαιοσύνης.
********
Επομένως  στις νέες εκλογές πού θα διεξαχθούν για τον νέο προϊστάμενο αν –όπως προβλέπεται—η κ. Τσατάνη είναι υποψήφια έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τις εκλογές αφού ο συσχετισμός δυνάμεων όπως καταγράφηκε στις εκλογές πρό 15 ημερών είναι:
********
Ντογιάκος 39 ψήφους, Λιόγας 30 και Τσατάνη 7.
********
Πιθανολογείται ότι θα πάρει πάνω από 45 ψήφους  και αυτό θα είναι κόλαφος για το Υπουργείο Δικαιοσύνης και την Πρόεδρο του Α.Π.
********
Αύριο Παρασκευή πάλι εκδικάζεται στο ΣτΕ  η προσφυγή για τον Νόμο Παππά.
********
Είναι προφανές ότι η Κυβέρνηση προσανατολίζεται στη λύση να απορριφθεί για τυπικούς λόγους και να εκδικασθεί τον Ιανουάριο  για να κερδίσει χρόνο με τη προοπτική να έχει δημιουργήσει… τετελεσμένα…!!!
********
Αυτή ακριβώς είναι και η εισήγηση του Εισηγητή –σύμφωναμε το Star--, η οποία δεν είναι μεν δεσμευτική γιατί θα αποφασίσουν οι 30 σύμβουλοι είναι όπως αποδεικτική τι επιθυμεί η ηγεσία του ΣτΕ, όπως ακριβώς διεφάνη και κατά την συνάντησή τους και τις  αμοιβαίες υποσχέσεις  με τον Τσίπρα στο Μαξίμου.
********
Το εκπληκτικό είναι ότι 15 ημέρες πρίν την απόπειρα των Πυρήνων της Φωτιάς ο Υπουργός  κ. Τόσκας της αφαίρεσε την φρουρά όταν η κ. Τσατάνη επιμόνως ζητούσε να αυξηθεί δεδομένου ότι η φρουρά της πρίν την διώξουν είχε εντοπίσει ύποπτα πρόσωπα και ύποπτες κινήσεις στο δρόμο του σπιτιού της….
********
Χαρακτηριστική η δήλωση  του Δικηγόρου και Διδάκτορος της Νομικής  Θέμιστοκλή Σοφού πού προσέξτε τι δηλώνει:
********
 «Για εμένα είναι δύο τα σημαντικά θέματα. Το πρώτο είναι η αναζήτηση των προσώπων που δια των θετικών ενεργειών ή παραλείψεων προκαλούν την απόφαση στις οργανώσεις, όχι στις εγκληματικές ή τρομοκρατικές, εγώ δεν τις ονομάζω εγκληματικές ή τρομοκρατικές αυτές τις οργανώσεις, αλλά οργανώσεις αστικής ένοπλης βίας να υλοποιούν ενέργειες χωρίς να έχουν πλήρη εικόνα των πραγματικών δεδομένων την οποία αν είχαν… άλλο στόχο θα επέλεγαν…!!! 
********
Το δεύτερο θέμα αφορά στην αναζήτηση ευθυνών τόσο σε πολιτικό επίπεδο, προσώπων που με αβάσταχτη ελαφρότητα και για πολιτικές φιλοδοξίες αντιμετωπίζουν επιδερμικά σοβαρές ποινικές, πειθαρχικές ή  πολιτικές υποθέσεις με αποτέλεσμα να δημιουργούν σκοπίμως εσφαλμένη πλην εδραία πεποίθηση στο κοινωνικό σύνολο. 

********
Αφετέρου των δημοσίων λειτουργών και αξιωματικών υπευθύνων για την πρόληψη και την καταστολή οι οποίοι δια θετικών ενεργειών ή παραλείψεων προξενούν εν γνώση τους κατάσταση ανασφάλειας σε πρόσωπα χρήζοντα ειδικής φύλαξης και ανοίγουν το δρόμο… λύνοντας τα χέρια σε ομάδες που προσχωρούν στην αστική ένοπλη βία»…!!!
********
Βέβαια, ολοι οι Συριζαίοι δεν είναι τρομοκράτες  ούτε αναρχικοί…
Όμως όλοι οι αναρχικοί και τρομοκράτες είναι Συριζαίοι…
                 -----------------

3 σχόλια:

  1. ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΟΥΤΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΑΙ ΠΥΡ-ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ !
    ΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ !
    ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΣΟΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΔΙΑΦΘΟΡΑ !!
    ΠΕΡΙΟΘΕΡΙΑΚΟΙ ΕΜΠΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΠΕΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΝΤΟΥΡΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΜΗΠΩΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΙΝΕΣ;;;
    ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΠΙΣΚΕΥΤΙΚΑΝ ΤΟΝ ΣΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΠΗΓΑΝ;;
    (( ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ))
    ** ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΡΙΔΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΡΕ ΕΧΟΥΜΕ ΗΓΕΤΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΛΕΞΗΣ*******†***

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξανασυλάβανε καμιά 20 του "ρουβίκωνα" πού μπουκάρανε στη τράπεζα αττικής και πάλι τους ξαναφησαν ελεύθερους. Ωραίο ανέκδοτο η αστυνομία τού Τόσκα. κοιμηθείτε ήσυχοι.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες απειλούν τη ζωή μου» - Ξέρουν ότι τους ξέρω με τα ονόματά τους - «Το πόσο ψηλά είναι κι ως πού μπορούν να φτάσουν εναντίον μου, τα έχω κατατεθειμένα σε συμβολαιογράφο μήπως μου συμβεί κάτι»
    Το πιο εντυπωσιακό, μάλιστα, είναι ότι ο τέως υπουργός αφήνει σαφώς να εννοηθεί και στο κείμενό του αλλά και σε συνέντευξή του στο «ΘΕΜΑ» ότι γνώστης όλου του ασύλληπτου πολιτικο-αστυνομικού παρασκηνίου που σχετίζεται και με οικονομικές δοσοληψίες, τις κατά το κοινώς λεγόμενο μίζες, είναι ο... ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο με έμμεσο τρόπο ευχαριστεί επειδή τον απομάκρυνε από το πόστο του.
    Δηλώσεις 10-7-2015
    Γ.Πανούσης
    π.Υπουργός Προστασίας τού Πολίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή