Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΣΤΟΝ «ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟ ΡΟΓΧΟ ΤΟΥΣ», ΤΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗΜΕΝΑ ΚΝΩΔΑΛΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΩΣ «ΥΔΡΟΒΡΩΜΙΟΥΧΟ» ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ… Β.ΠΟΛΥΔΩΡΑ…!!!

ΣΤΟ «ΣΤΡΑΤΗΓΟ…ΑΝΕΜΟ» ΠΟΥ ΠΝΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗ «ΡΑΦΗΝΑ»  ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ  ΣΤΗΡΙΞΗΣ  ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ… ΠΤΩΜΑΤΑ…!!!

«Θάφτηκαν οι ίδιοι στο λάκκο, πού άνοιξαν για άλλους»…
Στην «αυταπάτη» πού ζεί  ο Τσίπρας και η Κυβερνητική λεχριτοκομπανία του ήρθε ως αρωγός, συμπαραστάτης,  παραστεκάμενος, στυλοβάτης  και κυρίως αβανταδόρος –μετά την συντριβή τους από την απόφαση του ΣτΕ— ό άνεμος πού πνέει από Ραφήνα μεριά, με το προσωνύμιο του «Στρατηγού» πού σε τελική ανάλυση έχει το όνομα και επίθετο Β.Πολύδωρας.
Είχαν κάθε λόγο να το κάνουν αφού όπως λέγεται και σε ανώτατο πολιτειακό επίπεδο είχαν συνδράμει στη σύνταξη του αντισυνταγματικού νόμου Παππά και τώρα έκαναν την απεγνωσμένη προσπάθεια να κρατήσουν στην ζωή  την πνέουσα τα λοίσθια και ευρισκόμενη στον επιθανάτιο ρόγχο άθλια Τσιπροκυβέρνηση των «αυταπατημένων»,

δίνοντας φάρμακο με υδροβρωμιούχο υοσκίνη,  μπάς και ελαχιστοποιήσουν τον επιθανάτιο ρόγχο τους, προτείνοντας για Πρόεδρο του ΕΣΡ τον…Βύρωνα…!!!
********
Πού τον έδιωξε με τις κλωτσιές ο Σαμαράς από την ΝΔ, επειδή --εκτός των άλλων, ων ουκ έστιν  αριθμός—δεν ψήφισε την κεντρική απόφαση του κόμματος για τον Στ.Δήμα ως Πρόεδρο Δημοκρατίας.
********
Έχει δε, δοκιμάσει την τύχη του και ως Αρχηγός κόμματος όταν μαζί με Ψωμιάδη, Ζώη, και Νικολόπουλο κατέβηκε στις Ευρωεκλογές και έλαβε το ουχί ευκαταφρόνητο (για το μέγεθός του) ποσοστό του…0,8%...!!!
********
Τώρα και αφού το όνομα του Βύρωνα κάηκε στο πρώτο δευτερόλεπτο σειρά έχει με τον «άνεμο» πού φυσάει από τη Ραφήνα να προταθεί για Πρόεδρος του ΕΣΡ ο Στυλιανίδης ή ακόμη καλύτερα ο Αντώναρος και ας φυλάξουν για καβάτζα τον…Βλάχο στο υπόλοιπο Αττικής…!!!
********
Δεν νομίζω ότι υπάρχουν στο κόμμα της ΝΔ σήμερα άλλοι Εφιάλτες και Μηδίζοντες… 
           -------------------

6 σχόλια:

  1. Αφού ο Τσίπρας θεωρεί τόσο καλό τον Πολύδωρα να τον βάλει 1ο στο Επικρατείας τού Συριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ύμνους για τον Τσίπρα από τον γραφικό Πολύδωρα μόλις του ανάθεσε την προεδρία του ΕΣΡ
    "Ο Τσίπρας είναι όρθιος και μαχόμενος"!
    Καλό μνημόσυνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πού το ξέβρασε αυτό το πτώμα τον Πολύδωρα, η Αγία Τριάδα του Συριζα, Παππας-Πάκης-Παππαγελόπουλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. *** Η ΥΒΡΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ **
    ΤΟ ΚΟΛΟΒΟ ΦΙΔΙ 'Ο ΕΥΓΕΝΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ,Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΓΟΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΙ !!
    ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΤΙΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗ ΝΑ ΡΙΞΗ ΓΕΦΥΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΗ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ!!
    ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΝΔ!
    ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΣΥΣΙΤΙΑ' Η ΠΕΙΝΑ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΕΩΘΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΙ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΤΑ ΚΟΝΣΕΡΟΚΟΥΤΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΟΜΑ !!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ "ΤΡΑΓΑΝΟ"ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ!
    ΒΥΡΩΝΑ ΕΝΑΣ ΔΕΞΊΟΣ ΚΑΙ{{ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ}} ΟΤΑΝ
    ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΥΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΔΕΞΙΟΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΗ ΞΕΡΗΣ ΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΟΙΗΤΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΗΠΑΡΧΩ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΡΕΖΙΛΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ** ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΥΡΛΑΣ****--
    ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΙΛΑ ΛΕΝΕ ΜΗΝ ΞΕΥΤΗΛΗΣΤΗΣ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ!
    Η ΥΒΡΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ"ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ !
    *** ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΥΓΡΑΦΕΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΜΑΖΕΨΑΝΕ !
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΗ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΞΕΡΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΛΩΓΩ ΑΝΕΥΘΗΝΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΗΡΞΕ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υ Γ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΑΠΟ 2.700 ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑ ΟΙ ΓΡΑΜΑΤΕΙΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ 4.600 !ΒΥΡΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟ !!
    ΕΓΩ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΑΜΕ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΗ Β' ΑΘΗΝΩΝ ΒΑΨΟΜΑΛΙΑ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΩΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΕΙΝΑΛΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡ ΔΕΞΙΟ ΨΩΜΙΑΔΗ "ΞΕΥΤΙΛΕΣ"
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΡΟΦΩΝΙΑΔΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή