Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ «ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ» και ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ «ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ: «ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΑΣ…ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ»…!!!

Ο «ΧΑΡΟΣ» ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ «ΧΑΧΑΝΟΥΛΗ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΤΟΥ…ΜΑΔΟΥΡΟ…!!!

Γνωρίζαμε, το γράφει άλλωστε και στο μέτωπό του, -- άλλο αν ο Τσίπρας  και η λεχριτοκομπανία του δεν ήξεραν να το διαβάσουν, γιατί «όμοιος ομοίω αεί πελάζει»—ότι ο Βαρουφάκης είναι ένα κατ’ έξοχήν ανόητο και συμπλεγματικό υποκείμενο του οποίου  οι εμφανίσεις στα πρωϊνάδικα και νυχτερινές εκπομπές  με τις ακατάσχετες οικονομικές μπαρούφες έγινε γνωστός στον κόσμο και από εκεί το «οξυδερκές βλαχάκι» ο Τσίπρας τον επέλεξε, τον εξέλεξε 1ο Βουλευτή και τον διόρισε Υπουργό Οικονομικών στην πιο δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα, προκειμένου να την βγάλει από τη…κρίση…!!!

Αυτός λοιπό ο ανόητος «έδωσε» τον…εαυτόν του ομολογώντας μέσα στην απύθμενη βλακεία του, ότι περιφερόταν ανά τις Χώρες της  Ευρώπης και διαλαλούσε ότι «είναι Υπουργός μιάς χρεοκοπημένης Χώρας»
********
Με απλά λόγια, ομολογούσε ο ανόητος «στάση πληρωμών»…
********
Δηλ. δεν θα πλήρωνε τα δάνεια στις 28 χώρες της Ευρώπης πού μας δάνεισαν με λιγότερο-προνομιακό επιτόκιο από αυτό πού δανείζονται οι ίδιες και οι μισθοί όπως και οι συντάξεις θα καταβάλλονταν με…«υποσχετικές»…!!!
********
Τράπεζες κλειστές, έλλειψη τροφίμων, φαρμάκων για την υγεία του λαού, πληθωρισμός, μπούκες στα σούπερ μάρκετ και όποιος προλάβει-πρόλαβε με λίγα λόγια  σκηνές Βενεζουέλας του Μαδούρο πού είναι και ο Ηγέτης πρότυπο για τον Τσίπρα.
********
Η Κυριακάτικη ΗΜΕΡΗΣΙΑ αποκαλύπτει διάλογο Νταϊσελμπλουμ Βαρουφάκη 15 ημέρες μετά την νίκη Συριζα πού αποδεικνύει ότι το σχέδιο πτώχευσης της Χώρας ήταν από την προεκλογική περίοδο κύριος στόχος και σκοπός των Συριζοκατσαπλιάδων:
********
 Είναι 30 Ιανουαρίου στο υπουργείο Οικονομικών και γίνεται η εξής συνομιλία λίγη ώρα αφότου ο  Βαρουφάκης έχει παρουσιάζει το σχέδιό του για το χρέος και την πρόθεσή του να μη συνεργαστεί με την τρόικα:
********
Γ. Ντάισελμπλουμ:«Κύριε υπουργέ. Τι θα συμβεί αν όλα αυτά που λέτε δεν γίνουν».
Γ. Βαρουφάκης: «Τότε δεν πρόκειται να πληρώσουμε τα ομόλογα προς την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα», απαντά με απόλυτη φυσικότητα, και χωρίς συναίσθηση της σοβαρότητας της κατάστασης. 
********
Η συνάντηση έμεινε στην ιστορία για τη σύγκρουση των δύο ανδρών στο κτίριο της πλατείας Συντάγματος και το περίφημο πλέον «ουάου»του Βαρουφάκη  όταν ο ξένος αξιωματούχους του είπε ειρωνικά: «μόλις σκότωσες την τρόικα»…!!!
********
 Συνεχίζει το δημοσίευμα:
       ----------------
«Όποιος ως πληρεξούσιος του Ελληνικού κράτους ή συμμάχου του, διεξάγει με κάποια άλλη Κυβέρνηση υποθέσεις του εντολέα του με πρόθεση κατά τέτοιο τρόπο που να μπορεί να προκύψει βλάβη για τον εντολέα, τιμωρείται με κάθειρξη»
.********
Το άρθρο 151 του ποινικού κώδικα περί «κατάχρησης πληρεξουσιότητας», ανασύρουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης κατά του Γιάνη Βαρουφάκη, αλλά και όποιου Κυβερνητικού στελέχους (Τσίπρας) πιστεύουν ότι προκάλεσαν ζημία στην Ελληνική οικονομία εξαιτίας των ατυχών και εγκληματικών διαπραγματεύσεων της περιόδου Ιανουάριος - Ιούλιος 2015.
********
Όμως ο Βαρουφάκης δεν ήταν μόνος, δεν δρούσε μόνος. 
Είχε πρωθυπουργό ο οποίος μάλιστα τον έχει χαρακτηρίσει και asset (δηλ. «κεφάλαιο» για την κυβέρνηση... 
********
Όλα τα παραπάνω, τα οποία κρίνονται ως το «σκάνδαλο των σκανδάλων» κινητοποιούν τα κόμματα τα οποία πλέον δεν κάνουν λόγο απλά για εγκληματική αμέλεια του κ. Βαρουφάκη ή ότι συνετελέσθη το αδίκημα της απιστίας.
********
 Ειδικά μετά την κατάθεση του διοικητή της ΤτΕ, νομικοί από ΝΔ και Δημοκρατική Συμπαράταξη επισημαίνουν ότι στοιχειοθετείται κακούργημα και ο κ. Βαρουφάκης πρέπει να καθίσει στο εδώλιο, ενώ θέτουν και ζήτημα ευθυνών του συνόλου της κυβέρνησης.
********
Μιλούν ακόμη και για "εσχάτη προδοσία", καθώς η οικονομική ζημία για τη χώρα είναι μεγάλη. 
Ο Γ. Στουρνάρας έχει μιλήσει για 86 δισ. ευρώ, εννοώντας ότι η Ελλάδα οδηγήθηκε σε ένα «αχρείαστο» τρίτο μνημόνιο.
********
Η ιστορία με Τσίπρα-Βαρουφάκη είναι γνωστή:
 ********
Ήθελαν εξ αρχής και από κοινού να ξαναγυρίσουμε στη δραχμή, το έλεγε προεκλογικά ο Βαρουφάκης όπως και ο Τσίπρας πού προκαλούσε τις αγορές ότι «θα χορέψουν πεντοζάλι».
********
Μόνο πού για να το γυρίσεις στη δραχμή θέλεις απαραίτητα περίπου…10 δις…!!!
********
Πρέπει αμέσως να καταβάλλεις τουλάχιστον 5 δις στην ξένη εταιρεία πού θα αναλάβει όλο το σύστημα ματάβασης στο νέο νόμισμα.
********
Και τουλάχιστον για τους πρώτους έξη  (6) πρώτους μήνες να εξασφαλίσεις τρόφιμα, φάρμακα  και χρήμα για εισαγωγές.
********
Για αυτό ο Τσίπρας έτρεχε σε Κίνα, βέβαιος ότι θα πάρει λεφτά, ο «χαζοχαχανούλης», αλλά όταν έμαθαν οι Κινέζοι ότι το γυρίζει στη δραχμή ξεκαρδίστηκαν στα… γέλια…!!!
********
«Μα εμείς κάνουμε επενδύσεις στην Ελλάδα σε Ευρώ και ευρώ θέλουμε, όχι δραχμές τι να τις κάνουμε και με ποια ισοτιμία να τις αποτιμήσουμε»…;;;
********
Ο Μαδούρο, ο «σύντροφος» στον οποίον απευθύνθηκε επίσης ο «χαζοχαχανούλης»  όχι μόνο λεφτά δεν του έδωσε, αλλά ούτε ένα κιλό πετρέλαιο για δείγμα, αφού με την ίδια πολιτική  χρεοκόπησε ο ίδιος την Βενεζουέλα.
********
Άστε το «κρυφό χαρτί» τον εξαδελφό του τον Γιώργο Τσίπρα, πού διόρισε στο ΥΠΕΞ, με το αιτιολογικό ότι έχει σχέσεις με την Ινδία (επειδή μοιάζει σαν…Ινδός…;;; Ίσως), και εκεί έφαγε πόρτα…
********
Τελικά ο «χαζοχαχανούλης» νόμιζε ότι θα εκμεταλλευόταν την σύγκρουση Ρωσίας—ΕΕ, λόγω Ουκρανίας και ο Πούτιν θα του έδινα λεφτά.
********
(Θυμάστε τα πρωτοσέλιδα Μπόμπολα-Χατζηνικολάου, ότι παίρνουμε προκαταβολή 5 δις για τον μελλοντικό αγωγό πού θα περνάει από την Ελλάδα), εκείνη τη συγκλονιστική επιτυχία Τσίπρα—Λαφαζάνη πού έμεινε στα χαρτιά και προφανώς την είδαν στον ύπνο τους παθαίνοντας…ονείρωξη)…!!!
********
Αυταπάτη με ονείρωξη μαζί…
********
Ο Πούτιν ΟΧΙ μόνο δεν του έδωσε μία, αλλά τον κάρφωσε κι από πάνω ΟΧΙ μόνο στον Ολάντ αλλά και στη Μέρκελ, άλλο αν η Μερκελ δεν τον κάρφωσε επειδή έδωσε αντάλλαγμα στον Πούτιν την Ανατολική Ουκρανία και σταμάατησαν αμέσως οι εχθροπραξίες και το κάρφωσε ο Ολάντ δεδομένου ότι οι αριστεροί αλληλοκαρφώνονται και τη ρουφιανιά την έχουν στο αίμα τους…
********
Ο μέγας αντ/δρος της Κυβέρνησης κ. Δραγασάκης στις 9-9-2015, σε δημοσίευμα στο Πρωτο θέμα: 
********
Παραδέχεται την αποτυχημένη διαπραγματευτική πολιτική της κυβέρνησης Τσίπρα με προσφυγή σε Κίνα, Ρωσία, Ινδία και Βενεζουέλα για τη συγκέντρωση κεφαλαίων προκειμένου να μην προχωρήσει σε νέο Μνημόνιο. 
********
«Κάναμε μια παγκόσμια προσπάθεια για να δούμε αν μπορεί να συγκεντρωθεί ένα κεφάλαιο από τρίτες χώρες, ώστε να αντιμετωπίσουμε τρέχουσες ανάγκες (...) Δεν υπήρχαν τέτοιες δυνατότητες» δηλώνει στη συνέντευξή του στο euro2day.gr.
 ********
ή Μήπως ο Βουλευτής Θεοχ. Θεοχάρης δεν βροντοφώναζε από τότε ότι 4-6 υπάλληλοι του ΓΛΚ είναι μυημένοι και επεξεργάζονται κρυφά το σχέδιο επιστροφής στη δραχμή.;;;
********
η ακόμη η Ν.Δ. με Αρχηγό τον Αντ. Σαμαρά δεν είχε εκδώσει προεκλογικά τηλεοπτικό σποτ με τα δεινά πού περίμεναν τον Ελληνικό λαό με Κυβέρνηση Τσίπρα και επαληθεύθηκε όχι μόνο ανά Μήνα αλλά και με ημερολογιακή ημερομηνία απολύτως σε…όλα…!!!
********
Τότε δεν απαντούσαν οι κατσαπλιάδες του Συριζα ότι πρόκειται περί…τρομοκρατίας, αλλά δυστυχώς ο ανυποψίαστος και επιρρεπής σε εύκολες αλλά αδύνατες λύσεις λαός μας τους πίστεψε και τους… ψήφισε…;;;
********
Τι χρεία έχουμε άλλων μαρτύρων.;;;
********
Απλά, τόσο απλά, όταν δεν βρήκε ο Τσίπρας και η λεχριτοκομπανία του λεφτά από πουθενά για να μας πάει στην δραχμή τότε αναγκάσθηκε να υπογράψει «στα τέσσερα» το πιο επαχθές, εξοντωτικό  και αχρείαστο μνημόνιο των 100 δις ευρώ και σήμερα να υφιστάμεθα τις θανατηφόρες συνέπειές του 
********
Μόνο μία εξεταστική θα ξεδιαλύνει όλη την ιστορία για τις εγκληματικές διαπραγματεύσεις και άνομους προδοτικούς σκοπούς της Τσιπροαριστερής Κυβέρνησης.
             ----------------------

5 σχόλια:

  1. Για τη ξένη εταιρία πού θα έκανε τη διαδικασία της μετατροπής είναι η ίδια πού χρησιμοποίησε και το Πουέρτο Ρίκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οποια πετρα και αν σηκωσειs εναs..Μητσοτακηs θα κρυβεται
    ixnos.blogspot.gr/2013/12/blog-post_5132.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε ξέχασες τον Καλογρίτσα, γιατί σου ξέφυγε αυτή η μουτσούνα; Μήπως γιατί μοιάζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απλα εμετικο το αρθρο τουτο.
    Δηλαδη αυτοι που μας εφεραν σε αυτο το χαλι.
    Μελι γαλα ε,τι ωραιοι!!!
    Ειστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΤΑΛΙΝ-ΜΑΔΟΥΡΟ-ΚΙΜ-ΤΣΑΒΕΣ!!
    ** ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ****
    " ΤΣΙΠΡΑΣ"ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ"ΣΥΡΙΖΑ"
    ΜΟΝΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ!!
    ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΔΕΝ ΤΩΤΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!!
    {{ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΝΔ ΝΑ ΠΡΑΞΙ ΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ!!ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΓΙΟΠΑΙΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!!
    ΚΥΡΙΑΚΟ Η ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΝΤΟΡΑ ΤΗ ΕΙΠΕ ΗΝ Δ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΙ ΔΩΣΗ ΛΥΣΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ !ΝΤΟΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΣ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΣΛΕΞΗΣ ΔΕΙΧΝΗΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ !"ΜΠΡΑΒΟ ΤΗ ΠΙΝΗΣ"
    ΡΕ ΝΤΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΣΟΥΝ Η ΕΚΑΝΕΣ ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΑΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΗ ΜΗ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΗ ΑΝΕΡΑΣΤΗ' ΚΑΚΟ@ΝΗ
    ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΗ' ΝΔ ΑΛΑΞΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΝΤΟ ΝΤΟΡΑ !!
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΔΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΟΙ ΜΕΣΑΙΩΧΩΡΙΤΕΣ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΨΕΤΟΚΟΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή