Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΟΙ «ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΑΠΑΤΗΜΕΝΩΝ» ΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΩΝ-ΑΠΟΓΟΝΩΝ, ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ «ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ» ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ-ΒΑΤΕΡΛΩ ΑΠΟ ΤΟ… Σ.τ.Ε…!!!

Η «ΤΑΓΑΡΟΦΕΡΜΕΝΗ» ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ, Ο ΕΚ ΚΡΗΤΗΣ «ΨΩΡΟΜΑΓΚΑΣ»  ΠΟΛΑΚΗΣ και Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΠΑΠΠΑΣ ΜΕ ΣΤΥΛ «ΕΑΜΙΤΗ» ΛΗΣΤΑΡΧΟΥ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ…!!!

Φρικιά, μειονεκτικά ανθρωπάκια, συμπλεγματικά υποκείμενα, άνθρωποι ελαττωματικοί, στερημένοι, ανίκανοι και κοινωνικά περιθωριακοί, αντιαισθητικοί,  είναι το συνοθύλευμα της αριστερής λεχριτοκομπανίας  πού κυβερνάει  την Χώρα.
Εκτονώνουν το μίσος πού νιώθουν βαθειά μέσα τους από τα χιλιάδες κόμπλεξ πού διακατέχονται,  με πράξεις… ληστοσυμμορίτικης και κατσαπλιάδικης συμπεριφοράς…!!!

Τα «αυταπατημένα» ορφανά του Στάλιν αμέσως μετά την απόφαση-Βατερλώ για την άθλια Τσιπροκυβέρνηση από το ΣτΕ , σε πρώτη φάση Βγήκαν με την «ταγαροφερμένο βλαχαντερό» την Γεροβασίλη να καταγγείλουν την Δικαιοσύνη επειδή αποτέλεσε τροχοπέδη-  χαστούκι στη άθλια μεθόδευση για έλεγχο της ενημέρωσης.
********
Ακολούθησε ο «λήσταρχος» Παππάς, όπου με το γνωστό στυλ του αντάρτη-συμμορίτη του ΕΑΜ, βγήκε στο δικό του κανάλι την ΕΡΤ, όπου μέσα στο πανικό και την ταραχή του και εμφορούμενος φυσικά από την «ληστοσυμμορίτικη»  νοοτροπία του είπε το αμίμητο:
********
«Όχι η απόφαση του ΣτΕ δεν είναι εναντίον του… νόμου μου…!!!»
********
Και ενώ είπε αυτή την απύθμενη βλακεία, αμέσως καταφέρθηκε κατά της απόφασης του ΣτΕ, πού πρό ολίγου είπε ότι τον…δικαίωνε…!!!
********
Ήρθε βέβαια και η ώρα του εκ Κρήτης «γραφικού ψωρόμαγκα»  πού τα «πήρε» με την απόφαση του ΣτΕ  και «πόνεσε»  ενώ δεν έπρεπε, όπως και ο συντοπίτης του ο Μανωλιός πού είπε ναζιάρικα και χαριτωμένα:
********
«Πονάνε μωρέ οι…άντρες»…:::
********
Αλλά τι μπορεί να περιμένει κανείς από μία αριστερή Κυβέρνηση πού έχει για Πρωθυπουργό έναν κατά δική του ομολογία… «αυταπατημένο»…
********
Ομολόγησε δε στην Βουλή ότι έχει «αυταπάτες» για να δικαιολογήσει ότι δεν είπε ψέματα στον λαό προεκλογικά όταν έλεγε ότι «θα σκίσει τα μνημόνια», «οι αγορές  θα χορεύουν πεντοζάλι»  και «η Μέρκελ θα υπογράψει ότι αυτός θέλει και θα είναι μάλιστα μέρα μεσημέρι»...
********
«Δεν είπα ψέματα κ. Μητσοτάκη, αυταπάτες είχα»…!!!
********
Όμως η «αυταπάτη»  είναι χειρότερη του ψέματος…
********
Το ψέμα συναντάται και ως ένα κρούσμα, ενώ η «αυταπάτη» είναι νόσος ψυχική και μάλιστα…ανίατη…!!!
********
Το ψέμα μπορεί ο άνθρωπος να το ελέγξει και να αποφασίσει να το σταματήσει, την αυταπάτη ΠΟΤΕ , διότι εκείνη ελέγχει τον άνθρωπο.
********
Είναι σχιζοπαρανοϊκό και σχιζοκαταθλιπτικό παθολογικό στοιχείο…
********
Δυστυχώς αυτός Κυβερνάει την Πατρίδα.
********
Είναι δε απορίας άξιον  πως η αντιπολίτευση και κυρίως η ΝΔ δεν το επισημαίνει με κατηγορηματικό τρόπο κάθε φορά πού ο Τσίπρας με την «αυταπάτη» στη ψυχή του εκτοξεύει ανοησίες, σολοικισμούς, αγραμματοσύνες, και δήθεν υψηλού επιπέδου μαλακονοήματα αριστερού επιπέδου του τύπου:
********
«Στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους δεν λυγίσαμε, δεν συμβιβαστήκαμε, κάναμε ένα συμβιβασμό για να… σταθούμε όρθιοι»…!!!
********
Σε τελική ανάλυση ο Τσίπρας μπορεί και να μη φταίει για όσα λέει και κάνει,  αφού η ανίατη νόσος η «αυταπάτη» τον ελέγχει και τον καθορίζει σαν άνθρωπο…
********
Όπως ο βλάξ και ο διανοητικά καθυστερημένος έχει το «ακαταλόγιστο» έτσι και ο ψυχικά κυριευμένος από την ανίατη νόσο της «αυταπάτης» --όπου ο καθένας φαντάζεται ότι θέλει η ψυχή του--, χρήζει νευροψυχικής παρακολούθησης και διαρκούς θεραπείας.
********
Εκλαμβάνει την αθεράπευτη «αυταπάτη» του, ως πραγματικότητα…
********
Τουλάχιστον στις  ονειρώξεις υπάρχει το λυτρωτικό «τελείωμα», στις «αυταπάτες»  ΠΟΤΕ, παραμένει το εκ γενετής βασανιστικό  «αδιέξοδο» της…ανικανότητος…!!!
******** 
Νομίζετε ότι η ΝΔ, όταν μιλάει για «ανίκανη» Κυβέρνηση δεν το…υπονοεί…:::
                   -----------------

3 σχόλια:

  1. Οι άθλιοι Τσιπραίοι του Συριζα είναι οι υποχθόνιοι και παρασιτικοί αρουραίοι των αριστερών υπονόμων, πού ζούν και τρέφονται από τις αναθυμιάσεις του ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΙΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!
    ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΡΩΣΟΦΟ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΟ!!
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΑ ΠΟΥ ΧΑΛΥΒΔΩΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΥΝΔΗΝΕΥΟΥΝ!!ΠΟΣΟ ΧΑΜΙΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΔΕΣ!!
    ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΥΒΡΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΦΛΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ "ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΞΕΜΛΕΞΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΟΗΣΑΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ!!
    *** ΔΕΝ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΓΕΩΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΧΙΤΛΕΡ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ Η ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ !!
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΥΤΡΩΟ"ΚΟΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ ΛΑΙΚΑ ΔΗΚΑΣΤΗΡΙΑ,ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ,ΠΑΙΔΟΜΑΖΟΜΑ !!
    ** ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ,ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΗΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ!!
    ** Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΩΝ ΣΥΜΟΡΙΤΩΝ ****
    ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΑΘΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΞΥΓΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΘΕΩΡΙΚΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΣΟΥ ΚΑΝΗ ΖΗΜΙΑ !!
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΗ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ,ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΙΣΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Η ΜΑΡΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΤΩΡΑ Η ΝΤΟΡΑ!!
    ΑΛΕΞΗ ΚΟΛΟΦΑΡΔΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή