Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

ΓΙΑ «ΑΡΝΗΣΙΔΙΚΙΑ» ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Σ.τ.Ε. ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ… ΔΕΝ «ΑΡΝΗΣΙΔΙΚΟΥΝ» και ΔΙΚΑΖΟΥΝ «ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ» ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ…!!!

Η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ Σ.τ.Ε. ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ  ΩΣ «ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ» ΤΟΥ κ.ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ  ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ… ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ…!!!


Χούντα «Μποσελβίκικου τύπου»  στο Σ.τ.Ε. –έτσι μεταφράζεται και έτσι καταλαβαίνει ο λαός μας—τις παραιτήσεις δύο, κατά γενική ομολογία του νομικού κόσμου, εξαίρετων ανώτατων Δικαστικών λειτουργών και  Αντιπροέδρων του Σ.τ.Ε., κ.κ  Χρ. Ράμμου και Αικατερίνης Σακελλαροπούλου από  την Ένωση του Σ.τ.Ε, για τους εξής δύο κυρίως λόγους:

1ον: Καταγγέλουν την πρωτοφανή στα Δικαστικά απόφαση του Προέδρου του ΣτΕ  Νικ. Σακελλαρίου, την περασμένη Παρασκευή να αναβάλει την «κεκλεισμένων των θυρών»  διάσκεψη για τις τηλεοπτικές άδειες και την επίσης πρωτοφανή  έντονη αντιπαράθεση που υπήρξε μεταξύ των μελών του Δικαστηρίου και του ίδιου του Προέδρου, τούτο δε διότι:
********
α) Ο Πρόεδρος Ν.Σακελλαρίου θέλησε να προκαταλάβει την κρίση των Δικαστών (και την ψηφοφορία), έτσι ώστε να απορριφθούν οι  προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών, χωρίς να μπουν καν στην ουσία της υπόθεσης, δηλαδή, να τις απορρίψουν κατά το πρώτο  στάδιο, επί του παραδεκτού, όπως στη λέγεται νομική γλώσσα.  
********
 Αποτέλεσμα  να ξεκινήσει μία πρωτοφανής   αντιπαράθεση μέσα στην αίθουσα των Διασκέψεων, με συνεπακόλουθο λόγω της μεγάλης έντασης και προφανώς βλέποντας ότι δεν έχει την πλειοψηφία  να… διακόψει τη διάσκεψη…!!
********
β) Μετά την διακοπή της  διάσκεψης ο κ. Σακελλαρίου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αποδίδει την ένταση που επικράτησε  και τη διακοπή της διάσκεψης, «στο κλίμα το οποίο επιχειρείται να διαμορφωθεί ως προς τις υποθέσεις αυτές  μέσα από δημόσιες τοποθετήσεις και εκδηλώσεις».
********
Η δικαιολογία περί «κλίματος πού διαμορφώνεται στη κοινή γνώμη από δημόσιες τοποθετήσεις και…εκδηλώσεις» είναι όχι μόνο λογικά, δημοκρατικά ανίσχυρη και παντελώς φαιδρή αλλά και νομικά απαράδεκτη αφού στα Δικαστήρια όλης της Χώρας, (όχι «κεκλεισμένων των θυρών», αλλά δημόσια)  εκδικάζονται υποθέσεις πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας κάτω από συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες πολιτών εκτός της αιθούσης…!!!
********
γ)Για ενημερωσή σας περισσότερο από όλα τους πείραξε και φοβήκαν ότι τη παραμονή της εκδίκασης της υπόθεσης μία εκδήλωση της Ένωσης Δημοσιολόγων-Συνταγματολόγων στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, όπου όλοι –πλήν ενός—γνωστού παπαρολόγου, απεφάνθησαν ότι ο Νόμος Παππά είναι απ΄’ακρου εις άκρον… ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ…!!!
********
Εκεί αναφέρεται η παράγραφος της ανακοίνωσης Σακελλαρίου «δημόσιες τοποθετήσεις και…εκδηλώσεις»…
********
δ)Δηλ. ο Πρόεδρος Σακελλαρίου προκειμένου να μη ληφθεί απόφαση εις βάρος της Κυβέρνησης προτίμησε να γίνει ό ίδιος ΑΡΝΗΣΙΔΙΚΟΣ, όπως καταγγέλουν οι δύο παραιτηθέντες Αντιπρόεδροι του ΣτΕ…
********
«Βαρύ τίμημα χωρίς…αντίτιμο»…!!!
********
2ον : Οι δύο Αντιπρόεδροι καταγγέλουν την Ενωσή τους ότι ενήργησε ως «γραφείο τύπου» του Προέδρου κ. Σακελλαρίου.
********
Τούτο δε διότι σύμφωνα με πληροφορίες δεν ζήτησε τη γνώμη της Ένωσης, πήρε την υπογραφή του Γραμματέα πού προφανώς ήταν ελεγχόμενος και είναι απαραίτητη για την υπογραφή της ανακοίνωσης πανομοιότυπης  και υποστηρικτικής του κ. Σακελλαρίου.
********
Έτσι παραιτήθηκαν από την Ενωση με αποτέλεσμα να προκληθούν εκλογές και έτσι να λυθεί και το ζήτημα της…Ένωσης…!!
            --------------------
Υ.Γ.
Ο Πρόεδρος κ Σακελλαρίου δεν ανέβαλε την υπόθεση για συγκεκριμένη ημερομηνία αλλά την «ματαίωσε», πού σημαίνει ότι δύναται να την επαναφέρει όποτε θέλει, ακόμη και σ ένα χρόνο, προφανώς για να έχουν δημιουργηθεί «τετελεσμένα» με το Νόμο Παππά όπότε όποια απόφαση θα είναι ατελέσφορη και άνευ σημασίας.
********
Μπορεί να μην έχουμε δίκαιη δίκη, θα έχουμε όμως δίκαιο «τετελεσμένο» γεγονός και…αποτέλεσμα…!!!
********
Πώς όμως τα επιτρέπει ο κ Παπαγγελόπουλος «ειδικός» σε θέματα Δικαιοσύνης και ειδικότερα της λειτουργίας της είναι απορίας άξιον.
********
Είπατε τίποτα…;;;
           -------------------------

1 σχόλιο:

  1. << ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΗ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ;;ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ;;ΑΚΟΠΑ ΒΑΡΑΝΕ ΔΙΑΛΥΣΗ>>
    Η ΧΩΡΑ ΜΠΑΙΝΗ ΣΕ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΕΣ ΑΝΕΠΑΝΩΡΘΟΤΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΣ !ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΣΙΡΙΖΑ-ΤΣΙΠΡΑ !!
    Η ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΤΑ ΜΜΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ ΤΗ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΕΟΣ ΕΧΕΙ ΣΚΩΤΟΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ!!
    ΥΠΕΡΜΑΡΧΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!
    ΑΛΛΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΣΥΝΑΛΑΣΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ΜΕ ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΡΥΦΕΣ ΣΥΝΑΛΑΓΕΣ!"ΤΩΡΑ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΝΑΛΑΓΗ"ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΗ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ!!
    Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΚΩΝ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΠΕ ΤΟ 1974ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΣΥΝΕΣΗΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ !!
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ!! ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΗ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ!!
    ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΕΙΠΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ ΤΗ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΣΥΝΗ !
    {{ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΡΙΑΚΟ -ΑΚΟΥΣ}}

    ΑπάντησηΔιαγραφή