Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΩΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ και ΣΤΥΓΝΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΤΟ «ΧΑΛΙΦΑΤΟ» ΤΟΥ… ΣΥΡΙΖΑ…!!!

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ (ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ  ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΘΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙ 3 ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΠΩΣ και ΤΟΥ  ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ… Σ.τ.Ε …!!!

«Ο φόβος φυλάει τα έρημα»…
Παίρνουν τα μέτρα τους από τώρα, εν όψει του...αμείλικτου αύριο…!!!
Παραβιάζουμε το Σύνταγμα, στέλνουμε στο πειθαρχικό όποιους Δικαστές δεν μας κάνουν τα χατήρια, βγάζουμε όποια απόφαση μας υπαγορεύσει η Κυβέρνηση-- κυρίως για τις τηλεοπτικές άδειες-- , αρκεί να παραμείνουμε στον «θώκο» μας , επί 3 ακόμη χρόνια για να εξασφαλίσουμε και εμείς  το ακαταδίωκτο αν αύριο η νέα Κυβέρνηση, μας ασκήσει πειθαρχική δίωξη, (όπως νομοθετήσαμε και συνηθίζουμε να κάνουμε και εμείς) και

στο κάτω-κάτω της γραφής θα έχει η Κυβέρνηση στο κοντινό μέλλον εμάς σαν  «υψηλή προστασία» όταν η νέα Κυβέρνηση ξεκινήσει  τις εξεταστικές για Παππά και όσους συγκροτούσαν την Επιτροπη ποθεν έσχες γιά τις τηλεοπτικές άδειες, όπως και εξεταστική γιά την περίοδο Βαρουφάκη και το νέο (3ο) μνημόνιο πού φορτωθήκαμε νέα μέτρα 90 δις. 
********
Την παράταση του ορίου ηλικίας για τους ανώτατους δικαστικούς, παρά τη ρητή συνταγματική απαγόρευση, που ορίζει ότι συνταξιοδοτούνται υποχρεωτικά στα 67, συζήτησαν οι πρόεδροι των ανωτάτων δικαστηρίων κατά την πρόσφατη συνάντησή τους με τον Tσίπρα.
********
Σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχε η ίδια η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου σε δεκάδες εφέτες και προέδρους εφετών, μετά την συνάντηση της ηγεσίας της Δικαιοσύνης με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου την περασμένη Πέμπτη, το θέμα της παράτασης του ηλικιακού ορίου για τους ανώτατους δικαστικούς, τέθηκε, κατά τη συνάντηση που είχαν με τον πρωθυπουργό, και όπως ανέφερε στους δικαστές η κυρία Θάνου "η θέση του ήταν πολύ θετική".
********
Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου είναι η μόνη που φεύγει τον προσεχή Ιούνιο, καθώς συνταξιοδοτείται λόγω συμπλήρωσης του 67ου της ηλικίας της, και αν πράγματι καταστεί εφικτό, να ξεπεραστεί η ρητή συνταγματική απαγόρευση, με νόμο, θα μπορεί να παραμείνει για… τρία ακόμα χρόνια…!!!
********
Βεβαίως, αν το όριο της ηλικίας παραταθεί με νόμο, στις θέσεις τους θα παραμείνουν και οι λοιποί παράγοντες της ηγεσίας της δικαιοσύνης και ειδικότερα και ο Πρόεδρος του ΣτΕ κ. Νικ. Σακελλαρίου που συνταξιοδοτείται σε ένα και πλέον χρόνο, ενώ το μέτρο θα αφορά και το σύνολο των ανωτάτων δικαστικών λειτουργών.

********
Το ενδεχόμενο, όπως εξηγήθηκε από την ίδια την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, παρουσία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου και περίπου 60 με 70 δικαστικών στο εφετείο, να παρακαμφθεί με νόμο η συνταγματική απαγόρευση που υποχρεώνει να φεύγουν οι ανώτατοι δικαστές στα 67, έχει προκαλέσει ήδη σάλο μέσα στη δικαιοσύνη, καθώς εκλαμβάνεται ως αντισυνταγματική κίνηση με μοναδικό στόχο να μείνει η παρούσα ηγεσία και κυρίως η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου στη θέση της.
********
Προσέξτε οτι επί (5) πέντε μήνες εκκρεμεί το αίτημα των Δικαστικών Ενώσεων για συνάντηση με τον πρωθυπουργό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Ελεγκτικού Συνεδρίου στον απόηχο της συνάντησης Τσίπρα με τους προέδρους των Ανώτατων Δικαστηρίων στους οποίους υποσχέθηκε αυξήσεις και... παράταση του ορίου ηλικίας...!!!
(Μα αυτοί δεν εκδίδουν Δικαστικές αποφάσεις, δεν τούς έχουμε ανάγκη και δεν μας χρειάζονται...!
********
Και κάτι 'ολως διόλου... τυχαίο...!!!
********
Παράλληλα σήμερα και ακριβώς την ίδια ώρα, με όσα ανακοίνωσε η κα Θάνου  βγήκε και η είδηση από τον Πρόεδρο του ΣτΕ κ.Σακελλαρίου, ότι αύριο Τετάρτη θα συνεδριάσει το ΣτΕ, κεκλεισμένων των θυρών, για το θέμα της χορήγησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών εθνικής εμβέλειας, μετά την διακοπή της πρώτης διάσκεψης την περασμένη εβδομάδα.
*********
«Στήν υγειά μας βρέ...παιδιά»...!!!
     ----------------

4 σχόλια:

  1. Χούντα είναι θα περάσει και σύντομα.
    Λίγα είναι τα ψωμιά τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΓΙΑΚΟ ΤΗ. ΕΓΙΝΕ ΤΟΥΣ ΧΑΛΟΥΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ;;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΤΙ ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ!!
    ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΞΙΟ ΡΟΘΟΥΝΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΙ ΣΤΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ!!
    ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ "ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ""

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κυρία σήμερα αποκαλύφθηκε από τους συναδέλφους της τής ένωσης δικαστών και εισαγγελέων. Τη κυρία πού είχε κάνει ο Τσίπρας υπηρεσιακή...πρωθυπουργό.!
    Άν υπάρχει φιλότιμο και αξιοπρέπεια θα 'επρεπε να είχε αποσυρθεί από την προεδρία του αρείου πάγου. είναι αναξιόπιστη, τι να περιμένει η δικαιοσύνη από αυτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ, ΕΝΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟΣ ;;;
    _ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ Τ.Χ.Σ. ; ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ… ΤΟ Τ.Χ.Σ. ΕΚΤΟΤΕ, ΑΥΞΗΣΕ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΑ 32 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ! ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΗΔΗ ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΗΛΘΑΝ.. ΤΟ Τ.Χ.Σ. ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤ ;
    ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ 5 ΤΡΥΓΟΝΙΑ !
    ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΔΩΣΑΤΕ ΟΡΚΟ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ.
    ΌΤΙ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΠΙΣΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…
    ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ;
    ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΕΛΑΤΕ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΦΡΟΥΡΑ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙΤΕ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ! 
    ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!! ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ; ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ! ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΚΟΥΣΤΕ !!!!
    ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΑΣ ΖΗΤΑΕΙ.
    Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΖΗΤΑΕΙ. ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ;
    ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ. ΞΥΠΝΑΤΕ, ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΑΣ !
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ.
    ΌΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ. ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΚΕΣΤΕ. ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΕΙ.
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ Η ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ;
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΟΡΥ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ..
    ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΑΣ, ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ.. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ.
    “ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ.
    ΕΣΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ. ΣΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ.
    ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΛΟΙ. ΔΕΝ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ.
    ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ. ΠΑΡ” ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !
    ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΑΚΟΜΑ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ.
    ΔΙΑΛΕΞΕ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ ΤΟ.. Ή ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ή ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ..
    ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ.
    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ..
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ.. ΕΣΥ;

    BIKY XAΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
    ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ
    ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...
    -)+(- ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.Υ-)+(-

    ΑπάντησηΔιαγραφή