Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

ΠΑΝΤΕΙΟ: ΟΙ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ" ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ



ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ... ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ!
Ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικο γράμμα μιάς φοιτήτριας στο εξαίρετο περιοδικό "Ρεσάλτο", με άριστη περιγραφή της κατάστασης πού επικρατεί στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, με την φασιστική κυριαρχία που έχουν επιβάλει οι "αντιεξουσιαστικές" συμμορίες", όπου συνάγονται και πολιτικά συμπεράσματα....
Γράφει:
Είμαι φοιτήτρια της Νομικής και φίλη μιας φοιτήτριας Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Ως φοιτήτρια υποστηρίζω την Πανσπουδαστική και γενικότερα το ΚΚΕ. Διαβάζω αρκετά συχνά το Ρεσάλτο το οποίο, αν και διαφωνώ με ορισμένες θέσεις του, θεωρώ ότι είναι ένα μαχητικό έντυπο της Αριστεράς.
Στις 17 Ιουνίου στις έξι το απόγευμα συνόδεψα τη φίλη μου στις εξετάσεις του μαθήματος του Καθηγητή Ψυχολογίας Γιάννη Παπαμιχαήλ στο Αμφιθέταρο Σάκη Καράγιωργα του Παντείου Πανεπιστημίου.
Εκεί εμφανίστηκε μια ομάδα τραμπούκων, σχετιζόμενοι όπως μου είπαν, με το αντιεξουσιαστικό στέκι του Παντείου, για να καταγγείλει σε όλους τους παρευρισκόμενους φοιτητές το «ύποπτο πολιτικό ήθος» του παραπάνω Καθηγητή.
Τον περίμεναν μάλιστα στην είσοδο του Αμφιθεάτρου για να τον διαπομπεύσουν φραστικά, επειδή από όσα μας είπαν και από όσα διαβάσαμε σε μια αφίσα που είχε τοιχοκολληθεί, είχε τολμήσει να συμμετέχει στην παρουσίαση ενός βιβλίου ενός άλλου καθηγητή που αφορούσε το φαινόμενο της μετανάστευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου