Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

30 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗ "ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ" ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ


ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ¨ΡΕΛΑΝΣ" ΣΤΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ...

Συνάντηση με τους βουλευτές που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά της είχε προ ολίγου σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας η Ντόρα Μπακογιάννη, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της υποστήριξης του Αντώνη Σαμαρά από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Στη συνάντηση -στην οποία προσήλθαν 30 περίπου βουλευτές- συζητήθηκαν οργανωτικά κυρίως θέματα και ο τρόπος με τον οποίο θα μπορούσε να συνεισφέρει κάθε ένας από αυτούς στην κινητοποίηση των ψηφοφόρων του υπέρ της υποψηφίας αρχηγού της ΝΔ.
Μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν οι βουλευτές Θόδωρος Καράογλου, Κώστας Τσιάρας και Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος που είχαν υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Δημήτρη Αβραμόπουλου. Παρευρέθηκαν επίσης οι βουλευτές Κωστής Χατζηδάκης, Γιάννης Παπαθανασίου, Αλέξανδρος Κοντός, Νίκος Δένδιας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Θανάσης Μπούρας, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Μιχάλης Μπεκίρης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Γιώργος Κοντογιάννης, Έλσα Παπαδημητρίου, Κυριάκος Μητσοτάκης, Αργύρης Ντινόπουλος, Γιάννης Πλακιωτάκης, Όλγα Κεφαλογιάννη, Γρηγόρης Αποστολάκος και Τσαμπίκα Ιατρίδη.
Απόντες λόγω κωλύματος ήταν ορισμένοι άλλοι βουλευτές που έχουν εκδηλωθεί υπέρ της υποψηφιότητας της Ντόρας Μπακογιάννη, όπως ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Κώστας Κιλτίδης και ο Κώστας Μουσουρούλης.
Δηλαδή προσήλθε το 1/3 της κοινοβουλευτικής ομάδος , αριθμός πολύ μικροτερος των αναμενόμενων τουλάχιστον 50 βουλευτών.
Ετσι δεν υπογράφηκε κοινή διακηρυξη ως απάντηση στη συμπορευση Σαμαρα-Αβραμόπουλου.
Φαίνεται ότι οι βουλευτές - όπως γράφαμε ήδη από χθές-είναι απρόθυμοι να υποστηρίξουν την Ντόρα , αφού τούς "τραβάει"η δυναμική Σαμαρά....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου