Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

ΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ;


ΤΟ 58% ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ 89% ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΟΥΝ

Μόλις 11 ημέρες έμειναν για να αρχίσει ο εμβολιασμός κατά της νέας γρίπης και οι πρώτοι που καλούνται να κάνουν το νέο εμβόλιο, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, εμφανίζονται διστακτικοί. Από έρευνα που έγινε στο νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός προκύπτει ότι το 58% των γιατρών δεν προτίθενται να εμβολιαστούν ενώ πρόθυμοι να το κάνουν εμφανίζονται μόλις τρεις στους δέκα.
Ένας στους 10 είναι πιθανό να εμβολιαστεί.
Ακόμα μεγαλύτερη επιφύλαξη δείχνουν οι νοσηλευτές, καθώς το 89% δεν θα εμβολ
ιαστούν, όπως δηλώνουν και μόνο το 7% δείχνει πρόθυμο να κάνει το νέο εμβόλιο.
Δικαιολογημένα λοιπον ρωτάμε :
ΓΙΑΤΙ;
Επαληθεύονται όσα έχουν αναγραφεί ότι τα εμβόλια είναι επικίνδυνα και η κινητοποίηση και η δημιουργία φόβου και πανικού στούς πολίτες εξυπηρετούσε αποκλειστικά και μόνο τα οικονομικά συμφέροντα συγκεκριμένων πολυεθνικών εταιρειών και κυρίως επαληθεύονται τα αναγραφόμενα ότι απώτερος σκοπός των εμβολίων είναι η εξόντωση του πληθυσμού σε διάστημα 10 ετών , όπως ακριβώς απεφάσισε η λεσχη bildeberg το μήνα Μάιο στο Λαγονήσι;
("Κρυφό σχέδιο γία την μείωση του πληθυσμού" Εφημ. ESPRESSO 14-5-09) και http://politikosafari.blogspot.com/2009/05/blog-post_32.html
Υπάρχει απάντηση;

2 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά, αυτά είναι σοβαρά πράγματα που λέτε, επηρεάζεται τον κόσμο, θα πρέπει να προσέχετε τι λέτε και να είσθε υπεύθυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλοι καλησπέρα, αυτά είναι τρομακτικά πράγματα και ένα τέτοιας διαστροφής σενάριο δεν νομίζω και δεν πιστεύω να υπάρχει που να θέλει στήν χώρα μας και όχι μόνο,να το υλοποιήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή