Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

ΟΙ "ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ" ΔΕΝ...ΕΣΩΣΑΝ ΤΗ ΣΕΞΟΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ.!!!



"ΠΝΙΓΜΕΝΗ" ΣΤΑ.. ΧΡΕΗ Η ΠΑΜΕΛΑ ΑΝΤΕΡΣΟΝ.!!!

Τα χρέη έχουν πνίξει τη σεξοβόμβα του Χόλιγουντ και γι’ αυτό, με πόνο ψυχής, αποφάσισε να βγάλει προς πώληση τη βίλα της στο Μαλιμπού.
Η αλήθεια όμως είναι ότι φταίει.
Το μεγάλο λάθος της ήταν ότι θέλησε να κάνει ριζική ανακαίνιση στο σπίτι της εν μέσω οικονομικής κρίσης.
Η πρωταγωνίστρια του «Baywatch», που με το πορτοκαλί μαγιό ξετρέλανε τον αντρικό πληθυσμό, αγόρασε τη βίλα, που έχει θέα στον Ειρηνικό ωκεανό, έναντι 1,2 εκατομμύρια ευρώ, αλλά θέλησε να την ανακαινίσει με πανάκριβα υλικά.
Κάλυψε τους τοίχους με μωσαϊκό από κομμάτια καθρέφτη, έβαλε χρυσά πλακάκια γύρω από την πισίνα και τη σάουνα, ενώ τα πατώματα του σπιτιού τα κάλυψε με πλάκες πλατίνας. Δεν υπολόγισε όμως καλά τα έξοδα, με αποτέλεσμα να εκκρεμούν σήμερα εις βάρος της πέντε αγωγές από κατασκευαστές και προμηθευτές.
Τα χρέη της φθάνουν τα 3,4 εκατομμύρια ευρώ κι η πρώην ναυαγοσώστρια μένει προς το παρόν σε μια τροχοβίλα, μαζί με τον ηλεκτρολόγο φίλο της.
Γιατι, δεν την έχουν πληροφορήσει ότι εδώ στην Ελλάδα ένας ονόματι Σαμοίλης στον alha κάνει εκπομπή και με το τεφτέρι στο χέρι δίνει συμβουλές, με ποιό τρόπο θα γλιτώσουν οι δσνειολήπτες απο τα χρέη στις Τράπεζες;
Περίεργο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου