Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ Ο ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΘΩΜΑΣ ΣΑΡΑΣ.!!!


ΕΝΑΣ "ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΤΟΥ "ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ" ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Όσοι παρακολουθούν ενδελεχώς και από κοντά την πορεία των εθνικών μας θεμάτων γνωρίζουν ότι ο προσεχής Δεκέμβριος(09) αναμένεται να είναι άλλος ένας ακόμα κρίσιμος και καθοριστικός μήνας -σκληρών διπλωματικών και πολιτικών διαπραγματεύεων- στην πορεία και οριστική έκβαση του ζητήματος της ονομασίας των Σκοπίων.
Έρχεται η κρίσιμη διάσκεψη στην Ε.Ε. για την εισδοχή των γειτόνων μας στην Ε.Ε. και φυσικά οι πιέσεις των Αμερικανών αυτή την φορά -μετά το βέτο της Ελλάδας και του Κώστα Καραμανλή στο Βουκουρέστι- θα ενταθούν εν όψει και της Συνόδου του ΝΑΤΟ για την ένταξη των Σκοπίων στην βορειοατλανιστική συμμαχία.
Τα σκόπια, από την πλευρά τους στην προσπάθεια τους να επηρεάσουν τη διεθνή κοινή γνώμη και τους πολιτικούς ηγέτες των χωρών μελών της Ε.Ε. αλλά και του ΝΑΤΟ χρησιμοποιούν ως γνωστόν εδώ και χρόνια κάθε μέσο(θεμιτό και αθέμιτο).
Αυτή την φορά ένα από τα όπλα που ρίχνουν στην μάχη των εντυπώσεων και της σκληρής προπαγάνδας είναι η προκλητική και υβριστική ταινία "a name is a name".
Μια ταινία για την οποία η Ελλάδα δεν πρέπει να παραμείνει απλός θεατής και παρατηρητής αλλά να πάρει επίσημα θέση και να την καταγγείλει!
Εκτενες ρεπορταζ στο:
http://www.greekamericannewsagency.com/gana/index.php?option=com_content&task=view&id=6530&Itemid=83

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου