Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

ΟΡΓΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑ Ν.Δ....



...ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΗΓΕΣΙΑΣ....

"Η εκλογή νέου Προέδρου γίνεται με μυστική ψηφοφορία την ίδια ημέρα σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, για τους κατοικούντες στην Ελλάδα και τις οργανώσεις των Ελλήνων Αποδήμων στο εξωτερικό. Ειδικότερα, κατά την πρώτη εφαρμογή αυτής της διάταξης, συμμετέχουν στην εκλογή του Προέδρου οι Έλληνες της Διασποράς στην Ευρώπη και δη στη Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ιταλία, Σουηδία, Αυστρία και Κύπρο, κατά τα ειδικότερα που θα αποφασίσει η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου".
{ΆΡΘΡΟ 14, παράγραφος 2 ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 7ης 8ης ΝΟΜΕΒΡΙΟΥ 09}
Με αυτή την παράγραφο φαίνεται πως κλείνει(;) η αυλαία στο σήριαλ που άνοιξε ως μη όφειλε σχετικά με την ΜΗ συμμετοχή των αποδήμων Ελλήνων που βρίσκονται σε Αμερική, Αυστραλία και Αφρική στην εκλογή ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας.
Το θέμα ανοίξε πρώτο το Greek American News agency με σχετικό ρεπορτάζ το οποίο φαίνεται να επιβεβαιώνεται πλήρως ως προς τις πληροφορίες και τις πηγές του. Πληροφορίες που ανέφεραν ότι με εισήγηση του Δ. Σιούφα στις εκλογές για ανάδειξη ηγεσίας δεν θα μετάσχουν οι απόδημοι της Αμερικής , της Αυστραλίας και της Αφρικής.
Περίεργη όμως είναι και η στάση της ημερησίας εφημερίδας της ΝΥ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΗΡΥΚΑ, εφημερίδα που ως γνωστόν υποστηρίζει και υποστηρίζεται(οικονομικά και με κάθε άλλο τρόπο) από την οικογένεια Μητσοτάκη αφού μέχρι και σήμερα ως προς το ζήτημα αυτό τηρεί εκωφαντική κραυγαλέα σιγή ιχθύος... Για τους καλά γνωρίζοντες η δύναμη και επιρροή του κ. Σαμαρά στην Ομογένεια και ειδικά στις τάξεις του Ελληνισμού των ΗΠΑ είναι αρκετά έντονη και αυτό είναι ίσως που ενοχλεί. Περισσότερα στο :http://www.greekamericannewsagency.com/gana/index.php?option=com_content&task=view&id=6375&Itemid=83

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου