Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

"ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΡΕΠΠΑΣ-ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ"


"ΒΑΠΤΙΣΑΝ ΩΣ ΠΟΡΙΣΜΑ...ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ"....

Ξανανοίγει τον ασκό του Αιόλου ο πρόεδρος της Olympic Air.
O Ανδρέας Βγενόπουλος, μετά την κατάθεσή του στον εισαγγελέα στο πλαίσιο της υπόθεσης των άγονων γραμμών, εξαπέλυσε μύδρους κατά της ηγεσίας του υπουργείου Μετα
φορών, με αφορμή την δριμύτατη επίθεση που δέχθηκε την Τρίτη από τους κ.κ. Ρέππα και Σηφουνάκη.
«Οι κ. κ. Ρέππας και Σηφουνάκης παρουσίασαν μια επιστολή του κ. Ρακιτζή, που την βάφτισαν πόρισμα-καταπέλτη, σε μια ατυχή και άκομψη προσπάθεια να επηρεάσουν τη Δικαιοσύνη και την κοινή γνώμη και να κλείσουν επικοινωνιακά μια υπόθεση που επί της ουσίας άρχισε σήμερα να διερευνάται», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Βγενόπουλος.
Κάνοντας νύξη και στην αναφορά του κ. Σηφουνάκη σε παλιά αντιπαράθεσή του με το μακαριστό αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, ο πρόεδρος τη
ς MIG σημείωσε ότι «ο γνωστός ξύλινος πολιτικός λόγος πήρε παραληρηματικές διαστάσεις, χωρίς να διστάσουν να υβρίσουν ακόμη και το νεκρό Αρχιεπίσκοπο».
«Προφανώς, σε αυτό το χαμηλό επίπεδο δεν μπορώ να κατέβω.
Αισθάνομαι δε, ότι οι ποταπές εκφράσεις τους λόγω της προέλευσής τους αποτελούν τίτλο τιμής σε όποιον απευθύνονται», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Βγενόπουλος επανέλαβε ότι επί της ουσίας ισχύουν τα σχόλιά του «περί σκανδαλώδους ανεπάρκειας των δυο υπουργών στον τομέα των μεταφορών» και πρόσθεσε ότι επί του θέματος θα επανέλθει σύντομα με επιπρόσθετη τεκμηρίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου