Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

ΡΗΓΜΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ...


ΠΛΕΥΡΗΣ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ...

Εκτός απο τα στελέχη του ΛΑΟΣ που κατά κύματα εγκαταλείπουν καθημερινά το κόμμα του Καρατζαφέρη, -- λόγω της συμπορευσής του με το ΠΑΣΟΚ, και την υπερφήφιση του Μνημονίου -- , τώρα ρήγμα παρουσιάζεται και μάλιστα σοβαρό στην κοινοβουλευτική του ομάδα.
Οι Πλεύρης-Γεωργιάδης, δημόσια και από τηλεοράσεως εκφράζουν κάθετα τη διαφωνία τους, με την επιλογή Καρατζαφέρη, να υποστηρίξει την υποψηφιότητα Κακλαμάνη.
Γιά όσους γνωρίζουν τα ενδότερα στο ΛΑΟΣ, δεν πρόκειται απλά και μόνο γιά μία περιστασιακή κόντρα-διαφωνία των δύο Βουλευτών με τον Καρατζαφέρη.
Κανείς από τους δύο Βουλευτές δεν έχει την δυνατότητα ούτε και την αυτοτέλεια της οποιασδήποτε πολιτικής απόφασης, -- κόντρας-διαφωνίας -- άν δεν έχει την καθοδήγηση του Κ.Πλεύρη , πατέρα του Βουλευτή..
Φυσικά βέβαια και την σιωπηρή συγκατάθεση του Βορίδη, ο οποίος παραμένει στο "περιθώριο", γιά καθαρά προσωπικούς λόγους, πού έχουν άμεση σχέση με την διαδοχή..
"Κάτι".. ξέρουν εκεί στο ΛΑΟΣ και βιάζονται να προλάβουν...
Ένα είναι, πέραν πάσης αμφιβολίας, βέβαιον...
Ανεξάρτητα από τα Μ.Μ.Ε και τις δημοσκοπήσεις που αφηνιασμένα προβάλουν τον Καρατζαφέρη, όσοι από τούς Υπ. Περιφερειάρχες ή Δημάρχους, έχουν "επενδύσει" στην υποστηριξή του, είναι... βαθειά νυχτωμένοι..!!!
Ούτε οι καθαρά "σκληροί" του κόμματος του, δεν τον ακολουθούν ούτε πλέον τον εμπιστεύονται.
Όσον δε αφορά τους παραδοσιακούς Νεοδημοκράτες, οι οποίοι για ποικίλους λόγους, ψήφισαν Καρατζαφέρη, αρκεί ένα απλό ... "φύσημα" από τον Σαμαρά γιά να επεναπατρισθούν πολιτικά μέσα σε 24 ώρες...
Αρκεί να "γνωρίζει" την κατεύθυνση των... ανέμων.!

3 σχόλια:

  1. Γιατί κύριε ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ παραδίδετε τα όπλα;

    Δεν έχετε ικανά στελέχη να σταθούν αυτόνομα σε αυτό τον αγώνα;

    Σαφώς και έχετε και μάλιστα πληθώρα στελεχών, γιατί όμως στηρίζεται τον λεγόμενο φουστουλη(το οποίο το έχω ακούσει μυριάδες φορές μέσα στα γραφεία της Καλλιρρόης) "λαθροδήμαρχο";

    Τι αντιδημαρχείες έχει τάξει;

    Ποιοί θέλουν να βολευτούν;

    Αδυνατώ να πιστέψω ότι συμφωνείτε με το έργο του κ.Κακλαμάνη διότι είναι εντελώς αντίθετο από τις αρχές του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού, όπως αυτές οι αρχές είχαν γίνει γνωστές και είχαν επιβεβαιωθεί στο περσινό Συνέδριο του κόμματος.

    Αν ο ΛΑ.Ο.Σ. άλλαξε αρχές να μας το πείτε για να δούμε αν συμφωνούμε ή όχι με τις νέες αυτές αρχές.

    Πιστεύουμε ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. μπορεί να σταθεί μόνος με υποψήφιο σε όλους τους μεγάλους δήμους και περιφέρειες της Ελλάδος.

    Άνθρωποι ικανοί και ιδεολόγοι υπάρχουν, όρεξη υπάρχει από την Καλλιρόης να φτιαχτεί κίνημα;

    Άνθρωποι νέοι με περγαμηνές και με πολύχρονη παρουσία στον αγώνα. Από εκεί και πέρα είναι θέμα του Προέδρου και της ηγεσίας του ΛΑ.Ο.Σ

    Εμπρος ...Ο τολμων νικα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γέλωτες και γενική θυμηδία αποτελούν τα πισωγυρίσματα και οι κολωτουμπες των πρωτοκλασάτων μεγαλοστελεχων του ΛΑ.Ο.Σ.

    Αντιλαμβανόμαστε τη πρόθεση τους και την προσπάθεια τους περιμαζεψουν τα πολιτικα υπολογα αποβλητα της Ν,Δ , να τα κρατήσουν στη ζωή και να τα εχουν υποχειρια των επιδιώξεων των….

    Ψηφοφοροι του ΛΑ.Ο.Σ. ξυπνηστε τους προσκυνημενους πριν παραδώσουν το κομμα ΛΑ.Ο.Σ. στη Ντόρα και στα υπολογα ντορακια της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ !!!
    ΕΝΑΣ ΝΕΟ-ΝΤΟΡΑΚΙΑΣ ΥΠΟΤΑΚΤΗΚΟΣ...

    Άλλος ένας πολιτικος αχρειος, ανίκανος και αναξιος που νομίζει πως το μέλλον του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ του ανηκει νυν και αει.

    Ο ΝΙΚΗΤΑΣ για καθαρα ιδιοτελεις λογους συνταχθηκε με τον νεποτισμο ,την οικογενειοκρατια και την φαυλοκρατια που ειχε επιβαλει η Ντοροκρατια στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ και ειδικοτερα στον ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ τα τελευταια εξη χρονια.

    Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ένα αντιπροσωπευτικο δείγμα των μυκονιατικων μισοφανατικων ανδρων,της μηδενικοτητος ,και του αμοραλισμου. Στην πραγματικοτητα είναι ενας πολιτικος κολο-τουμπας ,χωρις περιεχομενο,χωρις πυξιδα, χωρις μπεσα…

    ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΠΡΟΣΕΞΕ …

    ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή