Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΑΤΟΥΛΗ, ΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ...


...ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙ "ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ" και "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ" ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙ .."ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ.!!!
 
Μας έχουν ζαλίσει τα "ούμπαλα", με τις καθημερινές δηλώσεις του περιπλανώμενου από κόμμα σε κόμμα γίγαντα της πολιτικής... Τατούλη.!
(Τί επίθετο και αυτό Θεέ μου)...
Τί είπε ο Τατούλης για τον Καραμανλή, τι είπε για τον Σαμαρά και πως έπλεξε το εγκώμιο του Καρατζαφέρη που τον υποστηρίζει.
Μέχρι και "κουφά" διαβάζαμε , εάν και πως θα πάει στο Μοναστήρι της Παναγιάς στο Λεωνίδιο πού θα παρευρίσκετο τον 15Αύγουστο ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς...
Λές και παρόντος του Σαμαρά σε ένα 100% Νεοδημοκρατικό εκκλησίασμα, μηδέ εξαιρουμένου και του Μητροπολίτη της περιοχής , τολμούσε να εμφανισθεί ο βοσκογιατρός, όταν μετά πάσης βεβαιότητος, θα εισέπρατε μύρια όσα "γιούχα".
Εν πάσει περιπτώσει , παρ' όλα αυτά, εμείς σε συνενόηση με ένα φίλο Δικηγόρο από την Σπαρτη και ένα επιχειρηματία από το Γύθειο, πού είμαστε εκεί γιά λίγες ημέρες, δηλώνουμε ρητά και απερίφραστα ότι:
Θα ψηφίσουμε και θα υποστηρίξουμε Τατούλη άν:
Δηλώσει ότι είναι κατά του Μνημονίου και άν ανακαλέσει τα περί "Τουρκικής" και "Μακεδονικής" μειονότητος στην Ελλάδα, καθώς και τα περί "Σλαβομακεδονικού στοιχείου"...
Όπως ακριβώς ό ίδιος
γράφει στην ιστοσελίδα "e-rooster" ...
Άντε, ντέ μεγάλε πολιτικέ άνδρα και πατριώτη...
Τολμάς, απο τα αφεντικά σου, πού σε έχουν ορίσει μαζί με τα Μ.Μ.Ε. , σε συγχορδία με τα "εξαπτέρυγα", Καρατζαφέρης-Ντόρα να κάνετε ότι ζημιά μπορείτε στην Ν.Δ.;;;

1 σχόλιο:

  1. Αυτός κοιμάται κι ονειρεύεται επανάκαμψη στα κοινά! Είναι πιθανό να δηλώσει οτιδήποτε του χαρίσει το χρίσμα, ακόμα κι απ' τον Ιμάμη της Θράκης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή