Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΨΕΥΤΗΣ..


Η ΕΛΕΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ...ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΥ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ"
 
Ακομα και ο "Βηματοδότης" σήμερα, χλευάζει τα ασύστολα ψεύδη πού είπε το νέο "Πολιτικό Μέγεθος" ο Μαρκογιαννάκης, πού ξαφνικά έγινε "περιζήτητος" στα πρόθυμα Μ.Μ.Ε., εφ' όσον βέβαια ελεεινολογεί εις βάρος της Ν.Δ...
Αποκαλύπτει , μέσα στα 'αλλα και το ψέμμα πού είπε ότι τον επεσκέφθηκαν τουλάχιστον... 15 βουλευτές γιά να του συμαρασταθούν.
Διερωτάται ακόμα και ο φιλικός στην Ντόρα "Βηματοδότης", πότε πρόλαβαν να τον επισκεφθούν 15 βουλευτές γιά να του δηλώσουν την συμπαραστασή τους, αφού το βράδυ πού έμαθε γιά την διαγραφή του ήταν σε απ'ευθείας σύνδεση με το MEGA από το Ηράκλειο και το πρωί στις 8 ήταν στην Αθήνα στο στούντιο τού ίδιου καναλιού...

"Ολονυκτίες 'εκαναν' ;;;
Στον ύπνο του τους...συνάντησε ;;;
Τέτοιες "ονειρώξεις" μόνο ο Καρατζαφέρης έχει...

4 σχόλια:

  1. Ο πλέον "απίθανος" πολιτικός που εξελίσσεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δημ. Τάξης ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ η ΝΤΟΡΑΚΗΣ, είναι από τους βασικούς που απειλούνται με παραπομπή στην Προανακριτική Επιτροπή ,διότι στις αρχές του 2009 είχε υπογράψει την παραλαβή ενός από...
    τα υποσυστήματα του C4I των χρυσων Ολυμπιακών Αγώνων του 2004!

    Αν ο περί ου δεν ήταν οικόσιτο και υποτακτικός της Ντοροκρατιας , δεν υπήρχε περίπτωση, να τον τοποθετήσει ο άμυαλος ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ σε υπουργείο, που είχε συμφέροντα η SIEMENS και ο μιζαδόρος Χριστοφοράκος .
    ( ο κοινωνικά επίσημος χορηγός της οσίας οικογένειας .. )

    Το πολύ πολύ ο Καραμανλης , να τον διόριζε πρόεδρο της εξεταστικής επιτροπής για τα ανομήματα των βατοπεδινων ,για την σχετική κάλυψη των άνταυτου (Αγγελου,Βουλγαρακη,Ρουσο κτλ).
    Δυστυχώς αυτό έκανε ο μικρόνους Κωστάκης…

    Κάλυψε μου εσύ Μαρκογιαννακη (ντορακη) τους εμπλεκόμενους δικούς μου στο Βατοπέδι, κλείνω εγώ μετά αυθαίρετα την βουλή και καλύπτω εσάς για την ΜΙΖΕΝΣ…

    Ούτε γάτα ούτε ζημιά !!!

    ΟΜΟΡΦΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ…

    ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΑ !!!.
    ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΠΑΡΕΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΘΗΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΑΠΟΒΛΗΤΗ ΝΤΟΡΑ…
     
    Οί έξυπνες αυτοδιοικητικές επιλογές Σαμαρά, ακόμη και με πρόσωπα πού στήριξαν την Ντόρα στή κούρσα διαδοχής, την έχουν τελείως εξωθήσει "εκτός ειρμού.

    Τα ΝΤΟΡΑΚΙΑ (Μαρκογιαννακης,Ελσα,Κακλαμανούλης,Τατούλης κλπ) σπεύδουν να την συλλυπηθούν ,να την παρηγορήσουν, να την γηροκομήσουν.


    Τα τελευταία ερείσματα που είχε η Ντόρα , απογοητευμένα από την αδυναμία της να δημιουργήσει κόμμα, την εγκαταλείπουν ομαδικά..

    ΚΥΡΑΤΣΑ ΜΟΥ ΑΠΛΗΣΤΗ ΝΤΟΡΑ , Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ
    ΟΙ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΣΟΥ, ΑΡΚΕΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΑΤΕ,
    ΑΡΚΕΤΑ ΦΑΓΑΤΕ , ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ.

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. You have a lot of interesting content on your blog. No doubt I'm having fun here, and it looks like there are others! Good job, keep it up. For more information about CPS test 1 second, please refer to the article Click Per Second. Thank you so much for taking the time to read this.

    ΑπάντησηΔιαγραφή