Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

"ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ " ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟ-ΝΤΟΡΙΚΗ


ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ , ΤΟΝ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ...
 
Έχει παραγίνει το κακό με την παραπληροφόρηση, από τους "πρόθυμους" δημοσιογράφους και τα "πρόθυμα" Μ.Μ.Ε., στην Κυβέρνηση του Μνημονίου.
Προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποδομήσουν την Ν.Δ. και να εξυψώνουν τα "εξαπτέρυγα" και τις "συνιστώσες" της Κυβέρνησης και του Δ.Ν.Τ., Ντόρα-Καρατζαφέρη...
Με την ευκαιρία της διαγραφής Μαρκογιαννάκη από τον Σαμαρα και την ενδεχόμενη --εμείς κρατάμε μεγάλες επιφυλάξεις-- υποψηφιότητα Μαρκογιαννάκη γιά την Περιφέρεια Κρήτης, διδίδουν ότι με την υποστήριξη της Ντόρας , θα έλθει σε ψήφους δεύτερος μετά το Πασόκ.
Οι αριθμοί όμως είναι αμείλικτοι και τους διαψεύδουν.
* -- Αγνοούν εσκεμμένα την εκλογική δύναμη των δύο Κεφαλογιάννηδων στούς Νομούς Ηρακλείου και Ρεθύμνου
* -- Αγνοούν την εκλογική δύναμη του Μανούσου Βολουδάκη Γραμματέα Νέων Τεχνολογιών, Έρευνας και Καινοτομίας της Ν.Δ. . ο οποίος μέσα στο Μητσοτακέικο στα Χανιά πήρε 13.000 ψήφους και έχασε την έδρα οριακά από τον Μαρκογιαννάκη γιά 500 ψήφους.!
Καί όμως ο Μαρκογιαννάκης με θρασύτητα και την ασυλία πού έχει από τα υποταγμένα στην "Κυβέρνηση του Μνημονίου" Μ.Μ.Ε , ερωτώμενος άν θα επιστρέψει την έδρα με την παραιτησή του από Βουλευτής απάντησε ότι....αυτός έδωσε στην Ν.Δ. την έδρα..!!!
Να προσθέσουμε ότι και ο εκλεκτός του Μητσοτάκη στο Λασήθι ο Πευκιανάκης, δεν κατάφερε να εκλεγεί Βουλευτής, διότι έχασε παταγωδώς από τον σημερινό Υποψήφιο Περιφερειάρχη Γ.Πλακιωτάκη
Ποιά είναι λοιπόν η αριθμητικά η εκλογική δύναμη του Μητσοτάκη, ώστε να τον ονομάζουν και Κρητηκάρχη, όταν μάλιστα κυρίαρχος δύναμης στο Νησί είναι το Πασόκ ;;;
Αυτά τα λίγα γιά την αποκατάσταση της αλήθειας
...

4 σχόλια:

  1. ΒΡΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ , ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ , ΤΟΝ ΙΣΙΔΩΡΑ ΓΙΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ (τωρα που ο Ιερωνυμος είναι στριμωγμενος με τα οικοπεδα της βουλιαγμενης ) ,ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ (τωρα που ο Γιωργακης ταξιδευει ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΒΑΣΗΛΟΜΗΤΩΡΑ (τωρα που η πορφυρογεννητη κανει κομμα ).

    ΤΟΣΕΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ,ΤΟΣΕΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ,ΤΟΣΕΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΕΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΥΠΟΖΥΓΙΑ,ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΕΘΟΥΜΕ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ,ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.

    ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ Η ΤΥΧΗ ΣΑΣ. ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΑΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ.

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ !!!.

    ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ...

    ΔΙΑΒΟΛΟΜΑΖΕΜΑΤΑ =ΔΙΑΒΟΛΟΣΚΟΡΠΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NTOΡΑ ΚΟΥΒΕΛΟΥ , ΠΡΩΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ,ΚΟΡΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…

    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ,ΑΡΧΟΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΠΡΙΦΡΟΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ.

    ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ
    (ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Η ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ) ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΡΓΟ , ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ , ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ -ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ.

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΣΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΤΑΙ ΦΙΛΟΣ.

    ΝΤΟΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ ,ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΧΡΕΙΩΣΗΣ.

    ΝΤΟΡΑ ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ,ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ - ΓΙΟΥ-ΣΙΟΥΦΑ-ΚΙΑ ΣΟΥ , ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ , ΜΑΖΙ ΔΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ…


    ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΝΤΟΡΟ-ΚΡΑΤΙΑ,ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ,ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. The article I saw was interesting because of the introduction. As I was looking forward to seeing the count of upcoming posts, showing your plan to continue sharing such great stuff, I'm glad to see you. Visit my latest post on Click speed test. It will be a pleasure to visit Click Counter. Thanks for your concern.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Very creative blog!!! I learned a lot of new things from your post. It is really good work and your post is knowledgeable. Waiting for your more updates. I suggest you visit the How to Capitalize When Texting article. Here in this article, you will find some tricks and apps to get your text looking the way you want automatically whether you're writing an essay or auto-publishing your blog posts. Your caps will never need to be edited by hand again.

    ΑπάντησηΔιαγραφή