Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

ΤΟΝ "ΑΔΥΝΑΜΟ" ΠΛΕΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ "ΣΕΡΝΟΥΝ" ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ...


ΤΟΝ ΚΑΘΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ .!!!
 
Συνεδριάζει αύριο Δευτέρα η Κ.Ο. του ΛΑΟΣ, προκειμένου να πάρει οριστκή απόφαση εάν και ποιόν θα κατεβάσει υποψήφιο περιφερειάρχη στην Αττική.
Σημειωτέον ότι ήδη ο Καρατζαφέρης έχει δώσει εδώ και ένα μήνα με τον πλέον επίσημο και πανηγυρικό τρόπο την υποστηριξή του στον ήδη Νομάρχη Αθηνών, Γιάννη Σγουρό.
'Ετσι γιά πρώτη φορά "σύρεται" από βουλευτές του, να προσέλθει στην Κ.Ο. , να δώσει εξηγήσεις, με το ενδεχόμενο να ...ανακαλέσει τήν ήδη υποστηριξή του στον Σγουρό.
Είναι η πρώτη φορά πού ο Καρατζαφέρης υποκύπτει στις πιέσεις των Βουλευτών του με το ταπεινωτικό γιά αυτόν δίλημμα της ανάκλησης δικής απόφασης.
Πέραν από το παιχνίδι Ντόρας-Βορίδη και την εξεζητημένη επιθυμία του "άσφαιρου" Άδωνι Γεωργιάδη να είναι υποψήφιος στην περιφέρεια , συμβαίνει αυτό πού και στο παρελθόν σας έχουμε γράψει και επαναλαμβάνουμε:
"Κάτι ξέρουν εκεί στο ΛΑΟΣ και βιάζονται γιά την διαδοχή"...
...Μέ αφορμή και όχι αιτία τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Τα "επεισόδια" είναι πολλά και το έργο έχει πολλές συνέχειες.
Σε νεώτερο δημοσιευμά μας θα σας ενημερώσουμε, τί λένε οι Βουλευτές του και γιατί πλέον δεν τον έχουν... ανάγκη.!

4 σχόλια:

  1. O πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ Καρατζαφέρης δήλωσε στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ σήμερα σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές…
    Η πολιτική δεν εναι τάβλι , είναι μια παρτίδα σκάκι .
    Αυτός δε σαν έμπειρος παίκτης ( τριάντα χρονια στο κουρμπέτι ) στο τέλος θα κινήσει την βασίλισσα ( Ντόρα ???) και θα πάρει την παρτίδα…

    Κάλα ρε πρόεδρε εκείνος ο ανώνυμος κούκλος ( blockers ) που τις προάλλες σου έγραφε ότι το Μητσοτακεικο για να κάνει ρηλαχ στον Σαμαρά είναι ικανό να χρίσει ακόμη και την Μαρίκα βασιλομήτορα πρέπει να είναι εξπέρ στο σκάκι η εξ απορρήτων γραμματέας της λέσχης Μπιλτεμπεργκ…

    Δήλωσε επί πλέον o πρόεδρος θρασύτατα ότι , αν αντί του Κικιλια (νέου , αξιόλογου, ορεξάτου και έντιμου Αντιδημάρχου , πρώην πρωταθλητή) η Νέα Δημοκρατία κατέβαζε κάποιο από τα υπόλογα Ντορακια ( Βουλγαρακη η Μειμαρακη η ακόμη και τον Αρουλη) ίσως να τον εύρισκαν συμπαίκτη η συμπαραστάτη της υποψηφιότητας.
    Ντορακι να είναι πρόεδρε ακόμη και υπόδικο και τα σκυλιά δεμένα….

    Αυτό πρόεδρε δεν είναι σκάκι .
    Είναι ξεκάθαρο το παιχνίδι των παπατζήδων πολιτικατζήδων του πεζοδρόμιου.
    Εδώ παπάς , εκεί παπάς , που είναι ο πάτρωνας.!!!
    ( γύρω – γύρω δε κάθονται οι κράχτες και οι μαλάκες ψηφοφόροι, όσοι δε από αυτού τσιμπήσουν, έχασαν…)

    Πρόεδρε ταφίασες τα υπονοούμενα….
    Τώρα με την Ντόρα πάμε για άλλα κόλπα …

    Οι ξεπουλημένοι δεν μπορούν πλέον να μας ταΐζουν ακόμη σανό …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο k Καρατζαφέρης πόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. δήλωσε.

    Η βασική μου αρχή είναι κατά της οικογενειοκρατίας…..
    Όμως για τον γιο της Ντορας, εγγονό του Μητσοτάκη και υιό του αείμνηστου Μπακογιάννη για συναισθηματικούς λογούς θα τον υποστηρίξω.
    Υποθέτω πρόεδρε ότι παράλληλα για τους ίδιους περίπου λογούς υποστηρίζεις και τους Ντορικους υποτακτικούς Κακλαμανουλη, Τατούλη, Μαρκογιαννακη και κάθε άλλο ντορακι που θα προτείνει η οσία οικογένεια , του πάτρωνα της οικογενειοκρατία-φαυλοκρατίας Μητσοτακουλα , γνωστού εφιάλτη, αποστάτη της δημοκρατίας...

    Ο Κώστας Μπακογιαννης μπορεί να είναι ι σπέρμα του ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΑΥΛΟΥ, όμως είναι δημιούργημα της φαμίλιας ,γαλουχημένος στα στήθια της πρωθιέρειας του νεποτισμού ,της ξενοδουλίας και της Μιζενς ( μην ξεχνάμε βέβαια τα γαμήλια κουζινικά που έστελνε ο εθνικός μιζαδόρος Χριστοφοράκος στην οικία της οικογένειας στην παραθεριστική κατοικία στην Ευρυτανία..και όχι μόνον….)

    Πρόεδρε του ΛΑ.Ο.Σ. μην ξεχνάμε ότι το μητσοτακεικο τα θελει όλα ,τα αρμεγει όλα ,τα αλεθει όλα…

    Μήπως λοιπόν από τα εξαπτέρυγα του , βλέπουμε τις ίδιες πολιτικές, τις ίδιες επιλογές , τις ίδιες συμπεριφορές τώρα τελευταία σε όλα τα θέματα ;

    Τα συμπεράσματα δικά μας ....
    Ψηφοφόροι του ΛΑ.Ο.Σ. ξεσηκωθείτε πριν παραδώσουν το κόμμα μας , προίκα στη Ντόρα και στα υπόλογα ντορακια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ.
    (ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΟΝ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΣΜΟ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ)
    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΖΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2006 ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ (ΤΟΥΣ ΒΟΡΙΔΗ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ) ΑΠΛΑ ΤΟΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ , ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟ ΕΥΡΗ ΚΟΙΝΟ , ΟΜΩΣ ΟΡΕΞΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΛΑΪΚΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ,ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΟΜΩΣ ΥΨΗΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΕΤΣΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΑΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΙΓΛΗ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.
    ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΛΑ.ΟΣ. Κ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΙ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΡΙΖΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΟΡΤΑΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ , ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

    Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΘΑΡΜΕΝΟ, ΥΠΟΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ , ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟ-ΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΦΟΥΣΤΗΔΟ-ΚΡΑΤΙΑΣ

    ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΜΕ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΤΙΔΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ .
    ( ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ)
    ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΩΡΟ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΙΞΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο Κ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.

    «ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΟΦΟΥ»

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΑΧΡΕΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή