Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

καί Η... ΘΕΚΛΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΣΤΟ" ΧΟΡΟ", ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ Μ.Κ.Ο. ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ...!!!

...ΑΛΛΩΣΤΕ GIORGO και ΝΤΟΡΑ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ "ΔΙΕΠΡΕΨΑΝ" ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΩΝ... ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ...!!!

Τό ιδρυτικό στέλεχος της ΔΥΣΗ και Υπεύθυνη Περιφερειακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Δημοκρατικής Συμμαχίας και μέλος του τομέα Προγραμματικών Κατευθύνσεων, η Θέκλα Παρασκευούδη, είναι Πρόεδρος ΜΚΟ «Ελληνικός Οργανισμός Περιβάλλοντος»και όπως αποκαλύπτε ο «Ελεύθερος Τύπος», η κυρία , , έχει συνάψει ως πρόεδρος ΜΚΟ συμβάσεις για την πρόσληψη νέων με δήμους της Λάρισας, όπου και δραστηριοποιείται κομματικά...!!!!
Η πλάκα και ή ξεφτίλα είναι ότι η Ντόρα εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση καταγγέλλοντας τις ρουσφετολογικές μεθόδους του ΠΑΣΟΚ για προσλήψεις μέσω ΜΚΟ, όπως η περίπτωση εκείνου του ανεκδιήγητου Βουλευτή Σερρών του ΠΑΣΟΚ, ονόματι Κουτμερίδη, πού μπέρδευε τα λόγια του με την λογική του...
Έλεγε η Ντόρα:
«Η περίπτωση του κ. Κουτμερίδη και η ΜΚΟ που είχε συστήσει με έδρα το πολιτικό του γραφείο αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα σε μια σειρά ρουσφετολογικών προσλήψεων και κρατικών επιχορηγήσεων στις οποίες χωρίς ντροπή έχει καταφύγει η κυβέρνηση.
Για ακόμα μια φορά επιβεβαιώνεται ο θυμόσοφος λαός που λέει:
“Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του ούτε τη γνώση άλλαξε ούτε την κεφαλή του”»...
Να και... παροιμίες η Ντόρα...!!
Σήμερα βέβαια και μετά την αποκάλυψη του "Ελεύθερου Τύπου", η Ντόρα σιωπά και η εφημερίδα σήμερα στο πρωτοσελιδό της, την καλεί να δώσει μία απάντηση--εξήγηση γιά την περίπτωση της... ΘΕΚΛΑΣ...!
Σύμφωνα με τον Β.Μαρκεζίνη η Ντόρα επί Υπουργίας της στο ΥΠΕΞ...διπλασίασε τα μυστικά κονδύλια προς τις ΜΚΟ.
Ακριβώς δηλαδή και ο Giorgo επι δικής του... θητείας...!!!!
Κατά τα άλλα γιά να σωθεί δημοσιονομικά η Ελλάδα βάζουν φόρο από 1ης Σεπτεμβρίου ακόμη και στο... σουβλάκι...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου