Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ (ΣΤΟ ΗΜΙΦΩΣ) ΜΕ ΑΣΠΡΟ ΜΑΓΙΟ, ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ… ΠΕΤΑΛΩΤΗ …!!!

ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ «ΕΚΛΕΒΕ» ΤΗΝ… ΚΟΡΗ ΤΟΥ...!

Σύμφωνα με την κατάθεση του Υφ/γού Δικαιοσύνης περίπου στις 02.30 τη νύχτα έφτασαν με τη σύζυγο του και την κόρη του στα δωμάτιά τους για να κοιμηθούν.
Λίγη ώρα αργότερα ξύπνησε και είδε έναν άνθρωπο στο ημίφως με μαγιό άσπρο να είναι σκυμμένος πάνω στην κονσόλα της τηλεόρασης και να περιεργάζεται δύο – τρία τσαντάκια της κόρης του από όπου και απέσπασε ένα ipod. Αμέσως, όπως είπε, σηκώθηκε απ΄το κρεβάτι φωνάζοντας, οπότε το άγνωστο άτομο οπισθοχώρησε και πήγε να φύγει.
Όταν έφτασε κοντά του έξω από το δωμάτιο γύρισε, όπως είπε, και ουρλιάζοντας σήκωσε το χέρι του για να τον χτυπήσει.!!!
Τότε είδε ότι κρατούσε κάτι χωρίς να μπορέσει να προσδιορίσει τι ήταν ...!
Ο δράστης, όπως κατέθεσε τράπηκε σε φυγή, κατεβαίνοντας με ορμή τις σκάλες προς τον κάτω όροφο του διαμερίσματος, οπότε άκουσε θόρυβο από την πτώση του στις σκάλες και μια κραυγή πόνου.
Αμέσως ειδοποίησε τη ρεσεψιόν για το συμβάν.
Μετά από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο φερόμενος ως δράστης 27 ετών είναι ένας αλλοδαπός υπάλληλος του ξενοδοχείου που διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα από ηλικία 8 ετών και αρνείται κατηγορηματικά τα καταγγελλόμενα σε βάρος του. Οι οικείοι του επισημαίνουν ότι ο 27χρονος δεν είχε ανάγκη να κλέψει και ούτε έχει κατηγορηθεί για τέτοιο ή άλλο αδίκημα στο παρελθόν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατική της Ρόδου ο 27χρονος, έχει παραπεμφθεί σε δίκη ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου στις 2 Σεπτεμβρίου 2011κατηγορούμενος για κλοπή ενός i-pod της 13χρονης κόρης του Υφυπουργού Δικαιοσύνης κ. Γ. Πεταλωτή. http://img.protothema.gr/2C495847C65EBF214012236D5150A1A1.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου