Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΡΟ... DNΑ και ΜΕΛΛΟΝ...!!!

Η ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΟΥ... "ΕΙΔΟΥΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ...!!!

Έντρομοι και κρυμμένοι Υπουργοί καί Βουλευτές του Πασοκ από τις τηλεοράσεις, προκειμένου να υποστηρίξουν το Κυβερνητικό "έργο", δόθηκε η ευκαιρία από τα ΜΜΕ, στην Κατερίνα Διαμαντοπούλου μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κινήμτος, να υπερασπισθεί την Κυβέρνηση του Giorgo...
Έτσι την απολαύσαμε σήμερα στο Αλτερ, να στηρίζει Ραγκούση και να καταφέρεται κατά τής απεργίας των ταξιτζήδων.
Αποκλείεται να μην έχει Πανεπιστημιακή μόρφωση, όμως ο λόγος πού χρησιμοποιούσε και τα επιχειρηματά της , θύμιζαν τους πρασινοφρουρούς της δεκαετίας του 80, πού εν μιά νυκτί πήραν τίτλους και εξουσία, όμως η αγραμματοσύνη τους δεν τούς επέτρεπε να έκφέρουν δομημένο λόγο, πέραν των 15 συλλαβών πού είχαν αποστηθίσει στα σεμινάρια των τοπικών του Πασοκ και χρησιμοποιούσαν σε...οποιοδήποτε θέμα και επί "παντός επιστητού".
Βέβαια σε αυτά να προστεθεί και η υστερικιά φωνή, πού παραπέμπει σε άλλου είδους... "αδιέξοδα", σύμφωνα με τον αείμνηστο Καθηγητή της Εγκληματολογίας Κ.Γαρδίκα...!
Το Πασοκ είναι εδώ έχει βάθος, έχει ισχυρό DNΑ με στελέχη τα οποία διακατέχει όμοιότροπη συμπεριφορά, νοοτροπία και έκφραση...
*-- Ξεκινάει από τον "μακάριο" στην ψυχή και το πνεύμα πρασινοφρουρό της φωτογραφίας (έχει και εκλογικό βιβλιάριο από 1980, δεν ψηίζει με ταυτότητα) από την Άρτα πού υποδέχθηκε προχθές τον Giorgo με αιθήματα ευτυχίας και ευγνωμοσύνης, αφού με το Μνημόνιο, το Μεσοπρόθεσμο και τον θρίαμβο της Συνόδου των Βρυξελλών επιτέλους θα τα οικονομήσει πολύ σύντομα και απότομα και ποιός ξέρει μπορεί να αλλάξει και.. φάτσα.!
*-- Φθάνει μέχρι σήμερα, με την κ.Διαμαντοπούλου πού ευγενώς και ανιδιοτελώς προσφερθείσα, με την σημερινή της παρουσία μας απέδειξε ότι έχει αναλάβει να διαιωνίσει το είδος τού Πρασινοφρουρού της δεκαετίας του 80, έτσι γιά να μη χαθεί η "ράτσα"...!
"Τό Πασοκ είναι εδω, ενωμένο, δυνατό"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου