Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΟΙ «ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ» ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ τού ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ--ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ... ΑΔΕΔΥ...!!!

«ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.!!!

Τά «Εξαπτέρυγα» της Κυβέρνησης του Μνημονίου και «Συναυτουργοί» στο ξεπούλημα της Ελλάδος, όπως και στά απάνθρωπα και δυσβάστακτα μέτρα τά οποία εξ'αιτίας τους υφίσταται ο Ελληνικός λαός, δήλωσαν κατά των απεργιών...!
Είναι και οι δύο Καρατζαφέρης--Ντόρα συνεπέστατοι με την υπογραφή τους απέναντι στο Μνημόνιο...
Κανένα άλλωστε Μνημόνιο δεν προβλέπει απεργίες, τουναντίον τις.. καταργεί...!
Η υποκριτική και πρόσκαιρη δήθεν διαφοροποίησή τους στό Μεσοπρόθεσμο (γιά το φόβο τού γιαουρτώματος) δεν τούς απαλλάσει από το γεγονός ότι υπερψήφισαν το Μνημόνιο, όταν μάλιστα ο Καρατζαφέρης με δημόσιες δηλώσεις του στις 16/3/2010, υπήρξε και διαπρύσιος κήρυκας του Δ.Ν.Τ.
Άλλωστε σε όλες τις δύσκολες στιγμές και Κεντρικές Πολιτικές Επιλογές της Κυβέρνησης, πάντα τείνουν χείρα βοήθειας...!
Έτσι και τώρα με τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Κυβέρνηση και ΑΔΕΔΥ…
Ένα... απάνθισμα των δηλωσεών τους:
Καρατζαφέρης:
Η ελληνική κοινωνία απηυδισμένη, αηδιασμένη και κουρασμένη δεν αντέχει ούτε τους “βιασμούς” της κυβέρνησης ούτε τους... “εκβιασμούς” των “καλοβολεμένων”.!!!
Ντορα:
«Το γεγονός πως η κυβέρνηση για ακόμα μια φορά προχωρεί κρίσιμες αλλαγές στο Δημόσιο τομέα με αποσπασματικό τρόπο δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για τον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ που "πυροβολεί" επί της ουσίας το φορέα που τον πληρώνει».
Τόνισε επίσης ότι «η λογική ότι το βάρος των κινητοποιήσεων θα είναι στη μείωση των εισπράξεων του κράτους, είναι καταστροφική και επιζήμια για τη χώρα και τις θυσίες των πολιτών».
Δηλ., να καταργηθούν τα εργασιακά δικαιώματα ως και το δικαίωμα της απεργίας που κατακτήθηκε με ποτάμια αίματος, επειδή έτσι υπαγορεύει το Μνημόνιο και το Δ.Ν.Τ. στην Κυβέρνηση του Giorgo...
«Συναυτουργοί» και «Εξαπτέρυγα» με περικεφαλαία…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου