Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ «ΓΟΗΤΕΥΣΕ» ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ και ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ «ΘΗΡΙΟ», ΤΗΝ... Bild...!!!

ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ...!!!

Η επίθεση «γοητείας» πού επιχείρησε ο Πρωθυπουργός γιά να αντιστρέψει το είς βάρος κλίμα της Ελλάδος δεν είχε μόνο αποτελέσματα στην Μέρκελ πού απο το βλέμα της προκύπτει  η συμπάθεια και ο θαυμασμός που αντιμετώπισε τον Αντώνη Σαμαρά.
Μέχρι και με το δημοσιογραφικό «θηρίο» της Γερμανικής δημοσιογραφίας,

περιελάμβανε το πρόγραμμα του Έλληνα Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ο οποίος για να αλλάξει τη δυσμενή εικόνα της χώρας δεν δίστασε να συναντηθεί με τη δημοσιογραφική - Διοικητική ομάδα της ταμπλόιντ εφημερίδας με τους... 15 εκατομμύρια αναγνώστες...!!! 
Το αποτέλεσμα; 
                ***
Μέχρι και η συνήθως εχθρική εφημερίδα έγραψε τα πλέον κολακευτικά σχόλια για τον επαγγελματισμό του πρωθυπουργού μας και την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει. 
              ***
Λίγη ώρα μετά τη συνάντησή του με την Γερμανίδα Καγκελάριο Αγκέλα Μέρκελ, ο Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε στο ξενοδοχείο Χίλτον του Βερολίνου όπου διέμενε, με τον Διευθυντή της εφημερίδας Kai Diekmann, τον γνωστό στην Ελλάδα δημοσιογράφο - ανταποκριτή Paul Ronzheimer και το μέλος της διοίκησης Nikolaus Blome. 
            ***
Ο κ. Σαμαράς δεν δίστασε να καλέσει την ομάδα στην Πύλο, «ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας»
 όπως τόνισε, ενώ δέχθηκε ως δώρο ένα βιβλίο με φωτογραφίες αλλά κι ένα αληθινό κομμάτι από το Τείχος του Βερολίνου. 
              ***
Παράλληλα υπέγραψε αφιέρωση στη φωτογραφία από την Ελλάδα που το ΘΕΜΑ αποκλειστικά είχε δημοσιεύσει του μεγάλου αστεριού της γερμανικής δημοσιογραφίας Kai Diekmann με έναν Έλληνα ταβερνιάρη στη Λέρο. 
            ***
Ο Έλληνας πρωθυπουργός, σύμφωνα με το σχετικό μάλιστα δημοσίευμα της BILD, αντιμετώπισε με χιούμορ την επιστολή της εφημερίδας να ζητήσει εγγυήσεις ότι η Ελλάδα θα τηρήσει τις υποσχέσεις της,  λέγοντας διπλωματικά πως
            ***
 «Η μεγαλύτερη εγγύηση είναι αυτό που ως Πρωθυπουργός είπε στην πρόσφατη συνέντευξή του στην Γερμανική εφημερίδα, ότι δηλαδή η Ελλάδα θα αποπληρώσει τις υποχρεώσεις της». 

πρωτο θεμα

2 σχόλια:

  1. Η ξεφτίλα σας δεν έχει όρια.Έχετε καταντήσει χειρότεροι και από το Γραφείο Τύπου του Κομανέτσι.Απλά αξιολύπητοι........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή