Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ... «ΠΑΝΑΓΙΑΣ» ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΞΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ...!!!

...ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΛΕ ΤΗΝ... ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ και ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...!!!

Τον εξάδελφό του (και συνονόματό του Παναγιώτη Καμμένο) διόρισε ως μετακλητό στο γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Α. Ε. της Βουλής ο Πάνος Καμμένος. 
Ο Πρόεδρος των Α. Ε. προέβη στη συγκεκριμένη τοποθέτηση ενώ μέχρι πρόσφατα κατήγγελλε και καταδίκαζε αντίστοιχα περιστατικά και εμφανιζόταν σκληρός τιμητής κάθε κρούσματος... οικογενειοκρατίας και επιλεκτικών συμπεριφορών του πολιτικού συστήματος...!!!

Οπως φαίνεται, μάλιστα, ο κ. Καμμένος ρύθμισε πρώτα αυτή την οικογενειακή εκκρεμότητα και στη συνέχεια αναχώρησε για τις πολυήμερες διακοπές του στην Ικαρία. 
Ειδικότερα, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύτηκε στις 14 Αυγούστου η (με ημερομηνία 7/8/2012) απόφαση του προέδρου της Βουλής με την οποία «διορίζεται, στο Γραφείο του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Κ.Ο. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, στη Βουλή, μετά την κατά νόμο πρότασή του, σε υπάρχουσα κενή οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου, ο Παναγιώτης Καμμένος του Αλκιβιάδη».
Μόλις, πάντως, ο συγκεκριμένος διορισμός έγινε αντιληπτός από τους διαδικτυακούς του «φίλους», ξεκίνησε ένας ορυμαγδός επικρίσεων, με την οργή μερικών να ξεχειλίζει για τον κ. Καμμένο. 
Χαρακτηριστικά κάποιος γράφει:
 «Θα θέλατε να μας διευκρινίσετε αν έχετε συγγένεια με τον κύριο Καμμένο που έχει διοριστεί στην Κ.Ο. του κόμματός σας...» 
Ενας άλλος, πάλι, αναφέρει ότι «αν και θεωρούμε ότι ηθικά ο διορισμός συγγενικών προσώπων έχει τεράστιο έλλειμμα, κ. Καμμένε, ως νέο κόμμα περιμένουμε νέα ήθη». 
Την ίδια ώρα ένας χρήστης σκωπτικά κάνει λόγο για «προβοκάτσια» του Προέδρου της Δημοκρατίας και χαριτολογώντας λέει:
 «Λογικά απλή συνωνυμία θα είναι. Και σύμπτωση επίσης». 
Τέλος, εξισώνεται ο διορισμός του εξαδέλφου του με αυτόν της κόρης του Β. Πολύδωρα. 
«Γιατί αυτός ο διορισμός διαφέρει από αυτόν του κ. Πολύδωρα; 
Περιμένουμε κάτι παραπάνω από κάθε νέα προσπάθεια, όχι τα ίδια».
Βέβαια, ο (πρόεδρος) κ. Καμμένος προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, υποστηρίζοντας πόσο χρήσιμος είναι ο εξάδελφός του στο κόμμα.
 «Είναι υφηγητής του Πολυτεχνείου, από το 2010 είναι ο οργανωτής όλου του δικτύου των Αν. Ελλήνων και υπεύθυνος συλλογής πληροφοριών. 
Η δουλειά του είναι να παρέχει στην Κ.Ο. στοιχεία από το διαδίκτυο, τα πρακτικά, και από διεθνείς οργανισμούς υλικό τεκμηρίωσης» απάντησε στις επικρίσεις.
Δημοκρατια

3 σχόλια:

  1. ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ 0ΛΗ ΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TOULAHISTON OI KALAMATIANOI FERNANE KLADIA ELIAS GIA NA STEPSOUNE TOUS MALAKES TOUS ELLINES POU TA PLIRONOUN OLA!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο αλάθητος Πάπας και ο κριτής των πάντων, κάνει ό,τι κάνει και οι κρινόμενοι απ' αυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή