«ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΧΗ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ»...
«Δίνουμε μια μάχη για να απομακρυνθεί ο κίνδυνος εξόδου της χώρας από το ευρώ», δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.
«Δίνουμε μια μάχη για να ενισχύσουμε τη διαπραγματευτική θέση της Χώρας,
και δίνουμε μια μάχη για να φέρουμε πιο κοντά αυτό που έχουμε υποσχεθεί να κανουμε και οι τρεις αρχηγοί που μετέχουμε στην Κυβέρνηση Εθνικής Ευθύνης:
Περισσότερες θέσεις εργασίας κυρίως για τα νέα παιδιά, να έρθει πιο γρήγορα η ανάπτυξη», τόνισε ο κ. Σαμαράς.
*********
Αφού ενημέρωσε τον κ. Παπούλια για τα αποτελέσματα των συναντήσεών του με την Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο και τον Φρανσουά Ολάντ στο Παρίσι, ο πρωθυπουργός έκανε επίθεση σε αυτούς που αποτελούν αυτό που αποκαλείται «λόμπι της δραχμής».
*********
«Το λόμπι της δραχμής έχασε ένα γύρο αποφασιστικό», υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε:
«Εμείς όμως έχουμε πολύ δουλειά μπροστά:
Τις τελευταίες αλλά πολύ δύσκολες αποφάσεις».
*********
Εκτιμάται ότι με αυτή την κίνηση ο κ. Σαμαράς ρίχνει το γάντι στο ΣΥΡΙΖΑ, στελέχη του οποίου (όπως ο Παναγιώτης Λαφαζάνης) μίλησαν ευθέως για το ενδεχόμενο χρεοκοπίας τις επιπτώσεις της οποίας προσπάθησαν να αποδραματοποιήσουν λέγοντας ότι δεν αποτελεί... μπαμπούλα...!!!
Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία. Είναι στάση ζωής.Το πώς τιμάμε τους αγώνες
φαίνεται στον τρόπο που φερόμαστε στους ανθρώπους της εργασίας
-
Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία. Είναι στάση ζωής.Martin Luther King Jr.«Κάθε
εργασία που ανυψώνει την ανθρωπότητα έχει αξιοπρέπεια και σημασία και
αξίζει να ...
Πριν από 6 ώρες

ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΘΕΝ ΗΓΕΤΩΝ
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο "λόμπι της δραχμής" εναντίον του... λόμπι της φακής...!
ΑπάντησηΔιαγραφή