Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΓΙΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ Ο ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΠΟΥ «ΕΤΡΕΧΕ» ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ... ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ...!!!

ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ... 14 ΕΜΠΗΣΜΟΥΣ...!!! 

Έφτανε πάντα... πρώτος και έσπευδε με πάθος να σβήσει τις πυρκαγιές που ξεσπούσαν στη Χίο, ο 24χρονος γιος του πυροσβέστη πενταετούς υποχρέωσης που ομολόγησε 14 εμπρησμούς, τρεις από τους οποίους το καλοκαίρι του 2011! 
Το ότι βρισκόταν πάντα κοντά στις εστίες της φωτιάς, ήταν που έκανε τους πυροσβέστες να τον... υποψιαστούν...!!!

Οι υποψίες τους μεταφέρθηκαν στους αξιωματικούς του Ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής και από αυτούς στην Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, που δεν άργησε να βρει την άκρη του νήματος. 
Ο νεαρός, που είναι αδελφός ενός από τους δέκα τραυματίες του τραγικού δυστυχήματος με το λεωφορείο το οποίο στοίχισε τη ζωή τριών ανθρώπων στις 23 Ιουλίου, ομολόγησε ότι προκάλεσε τις 14 πυρκαγιές για να εκδικηθεί επειδή δεν τον προσέλαβαν στο Πυροσβεστικό Σώμα! 
                       *********
Όμως, αρνήθηκε όμως κατηγορηματικά ότι προκάλεσε την μεγάλη πυρκαγιά που κατέκαψε 140.000 στρέμματα δασικών και αγροτικών εκτάσεων στη Χίο! 
                       *********
Έτσι, παραμένει ανεξιχνίαστο ποιοι κρύβονται πίσω από την καταστροφή που έκανε στάχτη χιλιάδες μαστιχόδεντρα πλήττοντας βαρύτατα την οικονομία του νησιού, αφού ένα καινούργιο μαστιχόδεντρο χρειάζεται από πέντε ως οκτώ χρόνια για να αποδώσει καρπούς.

                               *********

Ο νεαρός οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Χίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου