Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ «Θα κατεβάσω τις κουκούλες από τα καθάρματα», ΣΤΙΣ... 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012...!!!


ΤΟ ΔΟΓΜΑ «ΝΟΜΟΣ και ΤΑΞΗ» ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ 
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ
ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ--ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ--ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ...!!!


Με επίδειξη του δόγματος «νόμος και τάξη» αναμένεται να συνεχίσει η Κυβέρνηση τη σύγκρουση με το ΣΥΡΙΖΑ, μια κίνηση που αποτελεί στρατηγική επιλογή, ενώ είναι ξεκάθαρη εδώ και πολλά χρόνια η άποψη του Πρωθυπουργού κ. Αντ. Σαμαρά για άμεση εκκαθάριση και ανακατάληψη

- έχει αποφασισθεί να γίνει άμεσα- όλων των κτιρίων που έχουν καταληφθεί από ακροαριστερούς.
Χαρακτηριστική η δηλωσή του στις 13 Φεβρουαρίου 2012:
«Θα κατεβάσω τις κουκούλες από τα καθάρματα»
*********
Εδω:
http://www.youtube.com/watch?v=KFiwOBOVAyY
*********
Κεντρικός στόχος είναι να εντατικοποιηθούν οι επεμβάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας για να αποκατασταθεί η τάξη, ανακαταλαμβάνοντας ουσιαστικά κτίρια που έχουν καταληφθεί και τα οποία θεωρεί κέντρα ανομίας.
*********
Οι συγκεκριμένες κινήσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρούνται επιβεβλημένες , διότι, όπως λένε και υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη, με τις ενέργειες της Ελληνικής Αστυνομίας, αναδεικνύονται οι εσωτερικές αντιφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και προβάλλονται ακραίες απόψεις των διαφόρων συνιστωσών.
*********
Υπό αυτές τις συνθήκες, η Κυβέρνηση θα επιμείνει να προβάλλει το επιχείρημα, το οποίο και ανέδειξε  ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Ν. Δένδιας, ότι η δημοκρατική κοινωνία δεν μπορεί να επιτρέψει στις δυνάμεις της ανομίας και του χάους να ανακόψουν την πορεία της χώρας προς την ανάκαμψη.
                  ---------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου